Daha önce böyle bir model denemedim deneyip üstümde göreyim belki o an soğuyacağım. Teşekkürler :)
Printable View
Heh yaşa..
Normal takım üzerine mont olur anca bu tarz birsey
Boynuna da atkı alırsın, guzel görünür.. ama takim ceketi olmamali bu
İşim geregi her gun takım giyip, takım giyen bir dünya üst düzey adamla muhattap oluyorum ama bu tarz bir seye denk gelmedim henüz
Trençkot sonbaharlık montum var benim böyle aynen alma bencede.
Herkesin dediği gibi slimfit güzel bi takım yap bence.Daha geçen gün aldım ben YKM den fiyatlar ciddi ucuzlamıştı sarar takım 500 civarı bişeye denk gelmişti.
Takım değilde farklı kombin yapmadan yanayım açıkcası ben. Ama dediğiniz gibi düğün günü giyeceğim için daha slim bir şeyler olabilir.
Evet dün Sarar'dan 600 dediler indirim ile 400e aldık
Genelde bu tarz mevsimlik ve kışlık montlar var. Düğmeleri açınca farklı bir görüntüyle hoş oluyor ama cekette hoş olacağını sanmıyorum. Hiç görmedim, farklı kombin istiyosan önce ceketi bulmalısın ya da renkleri kafanda ayarlamasın. Vücut hatların, ten rengin bile farkeder. Ceketi ve pantolonu farklı renkte alırsın, zevkliysen eğer güzel birşeyler çıkabilir ortaya:)
Kruvaze çok dikkat çeken modellerdir yalnız 1.80 altı olanlarda sırıtır,önü açılmaz,dik durmadığınız her an saçma bi şekil alır,gizli ceplisi makbuldür..Günlük hayatta hatta iş hayatında bile pek tercih edilmez..Genelde davetlere uygun diyebilirim..Mercedes G-class kullananlar pek sever :D
karaca veya toss da bulabilirsin... ceketi tek alıp kombin yapabilirsin
2 beden küçük ceket(ama düğmeler zorda olsa iliklenecek) + besleme style pantolon alıp ayakkabıyı da çorapsız giy tamamdır
Bu modele kruvaze diyorlar.
Devlet bahceli reis giyer hep :D. Giymesi zor, onu hic acilmaz. Ilk ve belli sure tek takim olucaksa tercih etmeyin bence
Almissiniz gerci hayirli olsun.
D.günü için giyeceksen
Kahve / hardal rengi bir pantolon
mavi ya da beyaz slim fit bir gömlek
mavi kemer - mavi ayakkabı
lacivert blazer ceket, mümkünse düğmeleri standart düğme olandan değil de metal olanlardan..
Evren abi zevkli adamsın vesselam :D
Bende işim gereği sürekli takım giymem gerek ama sıkılıyorum. Daha önceki işlerimde de küçük yaştan beri sürekli giydiğim için artık içinde boğulacak gibi oluyorum. Artık toplantılara da bu bahsettiğin gibi spor kombinler ile gidiyorum.
Eğer kilo varsa slim takım çok hoş durmuyor kasıyor birçok noktadan. Deneyip drobunu ayarlayıp vücuda en çok uyanı seçmek gerek.