-
Çivi çakılmamışsa yada hiçbirşeyi ile bilgi verilmiyorsa önümüze sunmayacaklar kimse çocuk cahil değil...
Olmamış meyveyi dalından koparma olmasını bekle öyle ver önümüze ... Türkiye'nin gücü bu mu imkanımız bumudur ? Kesinlikle DEĞİL!
Bunun nesine gururlanacam bu bildiğin Ülkemle dalga geçmektedir !
Bizlere sunulan Prototip değil bu düpedüz Seçim öncesi PROPAGANDADIR ...
-
Beyler secim geldi çattı bişeyler göstermek zorundalar almışlar 3 tane cadıllac folyalayıp alın işte demişler , resmen oratada bişey yokken sırf millet görsünde az daha oy gelsin telaşı degilse bende bişey demiyorum
-
Ayrıca devlet neden araba üretsinki bence , bir arabadan aldıkları vergiden zahmetsiz bir şekilde aracın kendısı veya kendısınden fazla vergi alıyorlar.hemde hiçbişey yapmadan
Ben olsam hıc ugraşmazdım nasıl olsa alıyoruz
-
Bu araba Milli olmamış daha önceden Milli olan bir araç bu :)
-
-
Araba milli falan değil ya resmen cadillactan çalmışlar. Yav bizim Türk milleti ne kadar aciz. Ne kadar geri bir ülkeyiz. Dünyaya rezil olduk adeta.
İşin garibi bu durumdan keyif alanlar var. Tüp kuyruklarından, kilometrelerce araba kuyruklarına... Nankörlüğün tanımı bu olsa gerek.
-
Araba *** değil yönetenler *** işin doğrusu
Aslinda arabada abd 4 milyar dolar dolar ceza ödemiş oda *** ama neyse tr ye fazla bile
Bu araba ile test sürüşü yapiyorsunuz 2020 diyorsunuz alin abd den 50.000 tane vurun logoyu niye kasiyorlar ki
Al sana yerli ithal araba
İnanlarinda inandiranlarinda allah belasini versin.milleti kerize cevirdiniz
-
Cadillac ceo su calmak yok esinlenmek var demis.
Zaten calmak akp nin fitratinda yok
-
Bugün bi arkadaş aradı beni olm galiba cadillacı almış bizimkiler dedi ne alaka dedim resimleri gördüm şaşırdım valla ben jaguarı falan alırlar diye bekliyordum çıtayı yükseltmişler :D :D gözümle gülüyorum durmak yok yolmaya devam
-
Üretim yılı 2020 , nede olsa bizim milletin hafızası o zamana kadar sıfırlanır, balıklarda bile daha uzun süreli hafıza vardır.
Bakalım kaç seçim daha ekmeğini yiyecekler.
-
-
Bu durumu bile savunanlar var ya hangisine yanayım bilemedim.. :S
-
Dip not 1: Cadillac BLS bizzat Saab fabrikasında Saab alt yapısı ile İsveç'te üretilmiştir.
Dip not 2: Gündemi hızlı değiştirdiler. Her yerde bu konu işleniyor şu an.
-
Tübitak motor, yürüyen aksam vs. teknolojisini geliştirsin mekanik ve gövde parçaları yerli üretim olsun gerisi gelir...
Yorum yaptığım bir yerde gördüm; twitter.com/olcaytocengiz "gm epsilon platformu" ve donör kasa modeli falan demiş. İnşallah dediği gibidir.
Sonuçta Mercedes, Kangoo kasasına logo çakarken yada Peugeot - Citroen - Fiat birlikte araba yaparken utanmıyorlar. :D
-
En azından full+full olacak :D cadillac sonuçta
-
Ilk yerli arabayi daha onceden kullanmisim haberim yok :D Tubitak sorsaydi soylerdik.
-
Yerli otomobil dabil din teyp cercevesi gelmistir
-
Reklam muzigi de bu olsun, tanitimi da Tubitak baskaniyla Rick Ross birlikte yapsin :D
https://www.youtube.com/watch?v=uQj7Clsscus
-
Boşa tartisiyorsunuz seçimler bitsin bu proje rafa kalkar cehape ve israil bizi engelledi derler ak troller 2-3 Erbakan'a sonra araba yapılmasına izin verilmemiş devlet adamı capsi yapar unutur gideriz