User Tag List

Sayfa 20/103 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
1942 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Yerli Otomobiller Geliyor!!!

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E bu bildiğin cadillac bls
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaya gelene kadar desteklenecek çok sektör var.

en basitinden makine (endüstri, is, maden) ve bunların yan kollari (hidrolik, pnömatik vs)

araba yapcam = "fantezi x fantezi"

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bildiğiniz BLS yi kamuflaja sarıp koymuşlar oraya ne yapması ne taklidi ? Motor kapağına bakın motor da direk GM , sadece logoları sökülmüş. Milleti nasıl keriz yerine koyuyorlar belli değil .

Facebookda da yayınlanan sayfada fotoğrafın altına biri de şöyle bir yorum yapmış : Helal olsun be aynı da cadillaca benziyor , süper yapmışlar

Güler misin ağlar mısın

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık gerçekten bu ülkeye herkes herseyi çok iyi biliyor ülkeyi yönet desen Cumhurbaşkanlığı yapacak seviyede

Herkes herseyi bu kadar bildiğini savunursa kutuplastirip yonetmekten kolay is yok nasılsa herkes herseyin en iyisini en doğrusunu biliyor bu ülkede
    Team PAŞAOĞLU

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla boyle pişkin göz göre göre yalan söyleyen bakan olabilir mi . Aynı arabayı getırmısler kaplamışlar ekran koymuşlar tubitak yazıyor.

Adamların amacı zaten böyle gariban bu işlerden haberi olmayan anlamayan kitleye , en cok oy aldıgı kesımde onlar .lafa grlince hükümet yerli arabayıda yaptılar bak dedirtmeleri, bu ülkede k bakmayın cok cahil insan var onlarada kızamam ama böyle insanlarıda cehaletinden yada masumiyetinden yararlanmaları cor cirkin
    Elleme Sekelesin...

RedLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tübitak Mutasyonda son noktaya erişti ! Adamlar çalışıyor önden Cadillac arkadan Saab 9.3 çiftleştirerek Yerli aracımızı üretti büyük başarı. ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedLine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tübitak Mutasyonda son noktaya erişti ! Adamlar çalışıyor önden Cadillac arkadan Saab 9.3 çiftleştirerek Yerli aracımızı üretti büyük başarı. ...
    arkasını bende saaba benzetmiştim ki zaten öyleymiş , saabın GM ile ortak çalıştığını bilmiyordum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu haber ne olaki ?

İngiliz Rolls Royce ‘yerli oto’ için geldi

'Yerli oto'nun teknolojisi, Rolls Royce’un TÜBİTAK’la kurduğu Gelişmiş Üretim Merkezi’nden çıkacak, üretimi yerliler yapacak İngiliz Rolls Royce ‘yerli oto’ için geldi

Yetkililer, “ilk endüstri lideri ve kurucu üyesi” ibaresinin, merkezin üretici firmaların ortaklığına açık olmasını ifade ettiğini belirtti. Buna göre, Ar - Ge’sini TÜBİTAK’ın yaptığı ‘yerli araba’nın motor gibi temel aksamlarının üretimi konusunda Rolls Royce önemli rol oynayacak. Aracın fiili üretimi konusunda ise TÜBİTAK’ın daha önceki seçim süreçleri sonucu belirlenen 5 yerli üretici rol alacak. Kuruluşu ile ilgili duyuruda, merkezin, “Türkiye’nin milli projelerinin temelini oluşturan endüstriyel beceri ve yeteneklerin geliştirilmesine öncülük edeceği” belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/ingiliz-r...64/default.htm
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tübitak'ın başında Fikri Işık gibi çok afedersiniz bir boktan anlamayan bir keko getirirsen çıkan sonuçta bu olur ülkemde o kadar profesör varken bu malı TÜBİTAK gibi bir kurumun başına geliyor ya yanarım yanarım ona yanarım tipini si....
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hoşgörüsüzlük neden, 2013ten beri okumuş laik geçinen bir kesim, karşı tarafın yaptığı hataları yapıyor empati yoksunu hale geliyor,Devlet /hükümet ne derseniz diyin, sürekli eleştiriyor,
    Sadece bizim/sizin doğrunuz yok bu dünyada...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam beyler sorun yok . Almazsınız taklit kopya ürünü beş para etmez sorunlu tü kaka bu arabadan olur biter. Bu kadar dert etmeyin.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ama daha ortada fol yok yumurta yok.
    Arabanın motor, elektrik, aktarma, emisyon, ateşleme, fren, şasi vs..vs..
    hakkında hiçbir bilgimiz yokken ki gayet doğaldır bu bir prototip nasıl olur da sadece ve sadece kasasına bakarak bu kadar zıt yorumlar yapılabiliyoruz.

Kaporta dediğimiz şey tasarımla ilgilidir. Elimizdeki teknolojiler şasi üzerinde denenir. Tasarım beğenilmezse değiştirilir. Bu zor bir şey değil.
    Ayrıca yeni bir araç çıkınca biz demiyor muyuz milyon dolarlık Ar-ge ve tasarım markalarının sağının solunun birbirlerine benzediğini....

Ama biz kökten muhalif olduğumuz için emin olun kendi motor teknolojimizi % 100 kendi teknolojimizle ve inovasyonumuzla üretsek bile yahu fantezi yapıyorum
    kendi uzay mekiğimizi üretip uzaya adam yollasak bile kafa aynı oldukça Devrim otomobilinden öteye geçemeyiz. Biri gelir çomak sokar ya üretilmez ya da sabote edilir.
    Sonra bakın biz ne demiştik dersiniz.
    Arabayı fiziksel olarak bir köşeye bırakın Cadillac veya Chavrolet veya başka bir markadan çalınmış bir kaporta olsun daha araba ortada yokken kendi arabamızı üretme düşüncesi ortaya atılınca bile
    aynı karamsar ve muhalif düşünceler atıldı ortaya. Durun yahu ne oluyorsunuz bu fikir ülkenin sınai, ekonomik ve iş gücü anlamında kalkınması için ortaya atılmış bir fikirdi sadece...
    Aynı 1961'de devrime olduğu gibi...
    Aynı Vecihi Hürkuş'un uçmasına engel oldunduğu gibi,
    Aynı Nuri Demirağ'ın üretip hatta sattığı uçakların üretiminin yasaklandığı gibi...
    Diyorsunuz ya bir bir şey üretemeyiz diye. Bu kafa bize yıllardır bir şey ürettirmedi işte.
    Değişime arabanın kasasından değil bu üretime muhalif kafadan başlamak gerekiyor.
    Onu değiştirince araba da gelir uçak da...

Siyaseti bir kenara bırakın. Akp sini de Chp sini de Mhp sini de kılını da tüyünü de...
    Siz bu ülkenin üreten bir evladı olarak kalkınmamız için bir şey üretmek istiyor musunuz istemiyor musunuz?
    İstemek "biz yapamayızla" değil "denemeliyiz"le başlar.
    Bu araba da bir denemenin ürünüdür. Denemek deneyim getirir. Deneyim de başarı...
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emek verdim bi prototip de ben çizdim... Emeğe saygı lütfen

"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hoşgörüsüzlük neden, 2013ten beri okumuş laik geçinen bir kesim, karşı tarafın yaptığı hataları yapıyor empati yoksunu hale geliyor,Devlet /hükümet ne derseniz diyin, sürekli eleştiriyor,
    Sadece bizim/sizin doğrunuz yok bu dünyada...
    Muhalefet olarak yazmıyorum çok ciddiyim,

3-4 üstte mesajımda da belirttim. Var olan ve parasını verip alabileceğim yıllar önce üretilmiş bir aracı bu gün kalkıp

"geliştirdik" ve "babayiğit" bulunca üretime başlayacağız diyerek kamuoyu ile paylaşan birini ki bu adam

"bakan" hatta bu gün ki resmi gazete de maliye bakanlığına da vekil tayin edilmiş kendisi, eleştirmeyelim de ne yapalım ?

Bunu hangi hükümet hangi bakan yaparsa yapsın ben eleştiririm şahsen. Tutar yan arıyorum ama bulamıyorum savunmak için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşlar bırakın şimdi bunları , hemen vatan haini ilan ettiniz bakıyorum. Herkes ister gururumuz olsun yerli sermaye otomobil ,

Arabaya çivi çakılmamış üzeri kaplanıp getirip konmuş resmen, bakanın açıklamalarına bakıyorsun en ufak bir teknik detay yok , yok yol testi yapılacakmış vs. vs. resmen laf salatası bir kaç süslü kelime.

Madem Otomobil yapıyorsun , projeden bahsedersin , dersinki şu hacimde şu güçte olacak kabaca şu bütçelere hitap edecek vs. vs. hani nerde ? Çünkü yok öyle bir bilgi kendileri bile bir haber. Yani bas bas basitlik saçmalık akıyor şu haberden. Partiyle falan alakası yok ben onjektif baktım ve haberi ilk gördüğümde yok artık bu kadar da olmaz dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanki Kaporta yapmak tasarım yapmak prototip yapmak çok mu zor Türkiye de ? Adamlar ona bile tenezzül etmemiş. Sanki tasarımcı kıtlığı var memlekette. 2 kaporta sacını birleştirememişler çizdirip. En azından böyle yapılsaydı da içinde motor takılı olmasaydı en azından bir şeyler yapılmış derdik. Bu şekilde kimse kusura bakmasın da eşşek yerine koymuşlar milleti.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya beyler, abiler...

*Bu araba kopya bir araba degil...
    *Bu araba calinti bir arabada degil...

*Bu arabanin ne sasisi,nede ustundeki civatasinin Turkiyede uretildigini sanmiyorum.
    *Bildigin satin almislar arabayi folyolamislar,bitti gitti

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ....

Siyaseti bir kenara bırakın. Akp sini de Chp sini de Mhp sini de kılını da tüyünü de...
    Siz bu ülkenin üreten bir evladı olarak kalkınmamız için bir şey üretmek istiyor musunuz istemiyor musunuz?
    İstemek "biz yapamayızla" değil "denemeliyiz"le başlar.
    Bu araba da bir denemenin ürünüdür. Denemek deneyim getirir. Deneyim de başarı...
    Ben bu konuyu çok sevdim ya,

Hangi deneme "cadillactan arabayı alır" yerseler "milli" diye kakalarız denemesi mi

Üzülerek söylüyorum beğenmediğimiz çinliler bizden daha iyiler bu konuda, önce batan ve ar-ge si olan patenti olan markaları satın aldılar, sonra kopya da olsa araba ürettiler. Hatta chery kimo alıp sattım bi ara o fiyata süper arabaydı diyebilirim.

Madem üretme niyetin var, mecliste % 99 işe yaramayan insanlara vereceğin maaş kadar maaş verirsin yetkin mühendis alırsın,

devlet olarak "baba" lığını yapar sermayeyi koyarsın fabrikanı açar geliştirmek için çaba sarf edersin.

Bu ülkede zaten tonla yan sanayi üreticisi var Bursa - İstanbul - Sakarya istedikten sonra yapılmaz diye bir şey yok.

Kendileri de biliyorlar bunun rasyonel bir karar olmadığını ve bu topa kimsenin girmeyeceğini.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)