Çok şey yazarım da... faşist ırkçı oluyoruz ondan sonra. Bunların tek tek kafasına sıkmadan bu ülke adam olmaz. Acıyorum halimize acıyorum.
Printable View
Çok şey yazarım da... faşist ırkçı oluyoruz ondan sonra. Bunların tek tek kafasına sıkmadan bu ülke adam olmaz. Acıyorum halimize acıyorum.
öncelikle geçmiş olsun. varna sokak halı sahanın bir üst sokagıydı galiba.bende gülcihan sk.dayım.direk belediyenin karşısı.baya yakınız yani.genelde maltepede it-kopuk olmaz.ama son zamanlarda artık her yerdeler bu tip insanlar.
bu ülkede artık şansa yaşıyoruz.inşallah o şerefsizler en kısa zamanda yakalanıp cezalarını çekerler.dicem ama ne cezası :(
çok gecmiş olsun Allah beterinde korusun ama sen kamera kaydı isteme polis baksın o işe bence
maltepe-adatepe tarafına çok sık geliyorum ve benim araçta kırmızı. Oraları çok nezih bilirdim bende ama geçen polis anayolu komple yukarıdan aşağıdan kapamıştı bir olaylar vardı.Amaç insanlara güvensizlik tedirginlik vermek.
Çok geçmiş olsun. Kameralardan inşallah birşey çıkar.
[QUOTE=mikelazi;7904136]öncelikle geçmiş olsun. varna sokak halı sahanın bir üst sokagıydı galiba.bende gülcihan sk.dayım.direk belediyenin karşısı.baya yakınız yani.genelde maltepede it-kopuk olmaz.ama son zamanlarda artık her yerdeler bu tip insanlar.
bu ülkede artık şansa yaşıyoruz.inşallah o şerefsizler en kısa zamanda yakalanıp cezalarını çekerler.dicem ama ne cezası :([/QUOTE
Siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bireysel silahlanma zaten kimileri için serbest. Sonuçta ortada.
Fazla GTA oynuyorsunuz böyle oluyor.
Hak adalet hukuku savunacağınıza bireysel silahlanmayı savunuyorsunuz. Çok yanlış..
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. O kurşunlar daha tehlikeli yerlere de gelebilirdi. Yukarıdaki yorumlarda branda altında saklayın arabanızı demişler, kesinlikle katılıyorum. Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz aman dikkat.
mehmet topal ???
Maltepenin neresi acaba ?
Soylenecek cok sey varda bazilarinin agrina gidiyor irkci oluyoruz sonra cok uzuluyorum guzel ulkemin geldigi su duruma hele hele kani bozukluk cigeri 5 para etmez insanlarin cikardigi huzursuzluklar daha cok sinirlendiriyor beni Allah yardimcimiz olsun
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.bu ülke nereye gidiyor böyle anlamadım.
Yaşamkent e çıkarken devamlı kullandığım sokak,gayette sakin nezih bir ortamı var.Oranın sakini olmadığı kesin.Arabada zarar var mı?Silah kurusıkı filandır belki
Amerikada'da var bireysel hak. Ben şu anda yasal yolla alamayan normal vatandaşın bireysel silahlanmasını destekliyorum ZATEN İT KOPUK ta silah var illegal olarak...Savunmak için neden alamıyalım bizde kendimizi?. Eve hırsız girince dur kardeş polis gelsin bi sonra nacaksan yapmı dicez... Arkadaş polis savunamaz o an kimseyi..
Bireysel silahlanma derhal yasaların uygun şekilde düzenlenerek yürürlüğe girmesi gereken kanundur. bu ülkede sizin can güvenliğinizden kimse sorumlu değil, sevdiklerinizin can güvenliğinden kimse sorumlu değil. polis değil, hukuk değil siz de değilsiniz. ben silahlı bir kişiyle karşı karşıya geldiğimde, sevdiklerimi iman gücüyle koruyamam, 155 ile koruyamam, gaipten gelen hukuk melekleri yok, polis geç geliyor, ambulans geç geliyor, herkes aman ne uğraşacam diyor. üşengeç, bencil bir kesimin elinde güya insanların bireysel can güvenliği.
silahlanma kültürünün bir toplumda gelişmesi, o toplumun eğitim düzeyinde ki korkunç yükselişin bir parçasıdır. korkmadan ülkesinin topraklarında yürüyebilen bireylerin özgüveni otomatikman tavan yapar. toplum içinde ki çatlakların buna el vermediği düşüncesi yanlış, ruhsatsız silah kullanımı zaten çok yaygın, bireysel silahlanma ise, gözümüzün önünde ki bu tehlikeye kurban gitmenin önüne geçiyor.
bununla ilgili çalışılsın,
insanların kendi can güvenliğinden sorumlu olmaları, sevdiklerine sahip çıkabilmeleri, eşkiyalardan, yürüyen saatli bombalardan korunabilmeleri için bireysel silahlanmaya evet.
Bu ülkede bireysel silahlanma serbest olursa eğer insan gömecek arazi bulamazsınız.
Geçmiş olsun insanlar kafayı yemiş Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi kesinlikle işin peşini bırakmayın tüm yasal yollara başvurun
İçini karartmak gibi olmasın da bu ülkede adam vuran / kesen / tecavüz eden iyi halden indirim alıp çıkıyor. Şu özbizerdik'İn yaptıkları buna en güzel örnek.
Ben bişey çıkacağını sanmıyorum "münferit olaydır" der geçip giderler. Bu ülkede insan canı ne zaman önemli oldu ki, senin benim canımı korusun kollasın hukuk.
Çok şükür sen yada ailenden kimse yaralanmamış. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi . ne desem bilemedim . inşallah kendilerinden beter birilerine denk gelir o yavşaklarda . karşılığını fazlasıyla alırlar.
geçmiş olsun...resmen pamuk ipliğinde yaşıyoruz bu ülkede
Seni beni koruyacak kolluk kuvveti bu şehirde silah taşıyan adamdan korkuyor vaziyet çok acı. vasıflı olanda genelde doğuda maksimum bürokrasi ile eritiliyor. Çünkü burda göze batar. Büyük çoğunluğu, bilassa son 3-5 senede teşkilata katılanlar, polisliği karakolda evrak doldurmak, 9-5 mesai, biraz çevirme yapmak, ceza yazıp tatmin olmak , beleş yemek, düzenli maaş olarak gören sıradan vasıfsızlar.
Öyle yada böyle yaptığı mesleğin ciddiyetinin farkında değil. Sen bu adamdan güvenlik beklemeyeceksin. Bunu sadce ben görmüyorum demekki memleketteki insanlık algısı tutanın elinde kalıyor. Silah taşımak artık bir ayrıcalık değil herkeste mevcut.
Birader zaten it kopukta var... normal vatandaş savunmak için alamıyor kendine bürokrasi saçmalığından...
burda bir konuda vardı daha yeni bir arkadaşın aracına hiç bir şey yokken ortada kimseyle husumetide yokken maltepede ateş ediliyor, bir başka yerde istanbulun göbeğinde kameraların önünde elinde kaleşnikoflu insanlar havaya ateş edip slogan atıyor bahsettiğim tabanca pompalı değil kaleşnikof...
adam e-5 de evlenme teklif etmiş inanın bana o kadar masum geliyorki artık bunca şeyin içinde..
pardon bu yazıyı evlilik teklifi için olan konuya yazıcakdım konuyu okurken dalmışım buraya yazmışım..
Geçmiş olsun memleketin boku çıktı iyice ,kendi halinde şuçsuz yolunda giden adama ateş ediyorlar rahatlığa bak ,bunları yakalayıp kazığa oturtucaksın.
her arabaya araç kamerası şart oldu artık çok geçmiş olsun
Vay arkadaş şok oldum görünce. Millet iyice kafayı yemiş durduk yere yapılanlara bak.
Bir şeyi merak ettim araç yapılı mı? Şöyle bir durum olabilir araç yapılıdır benzer bir araç bu adamlarla sorunludur. Karıştırmış gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.
arabayı ya da beni tanıdıkları birine benzetip yapmadılar bunu ,5 mt kadar önden gelirken gördüm yolda beton babalardan vardı ve çapraz yaparak geçerken ateş eden yanında kini dürttü ve çekip attı.olay maltepe altayçeşme mahallesi varna sokağın başında oldu .
suratıma baka baka yaptı tesadüf benzetme vs vs değil bile bile yapılmış bir şey
Ne günlere kaldık umarım güzel bir sonuç alırsınız. Yeni gelişmeleri bekliyorum ben
çok geçmiş olsun. size bişey olmaması sevindirici. Umarım biran önce bulunup cezasını alırlar.
da nasıl olacak orası muamma.
Evimizin kapısının önunden kamyonun stepnesi çalındı. 8 sene sonra bulamadık diye geçen gün tebliğ geldi.
Eşimin amcasını (oylede iyi bir insandı ki) 10 m2 lik büfesinde kafasından vurdular 3 kuruş için 3 sene oldu bi sonuç çıkmadı.
çok zor bir durumdayız ne adalet ne emniyet hiç bişi kalmadı. Allah yardımcımız olsun. Varsa yoksa egzoz camfilmi cezası yazsınlar.
geçmiş olsun hocam evine gelip giderken dikkat et ne olur ne olmaz altından başka konuda çıkabilir
Cok gecmis olsun oncellikle.. inanin sok oldum bende altaycesme mah. buyudum suan yurtdisinda yasiyorum asla bu tip olaylarin yasanmicak bi yerde olmasi sok edici.. keske hatirlayabilseniz nasil birinin oldugunu hemen cikartabilirdim yardimci olabilirdim ancak inanmiyorumki o bolgede oturanlarin yapmicagini muhtemelen ust kesim cevreleridir ozel denge tip merkezinin guvenlik kamerasi olmasi lazim hemen sagindada eczane olmasi lazim en son 2ay once oradan gecmistim
Devletten de milletten de soğuttular. Bireysel silahlanma yasal olsa adam gömecek yer bulamazsınız demiş birisi nickini hatırlamıyorum da,birini öldürmek isteyen kişi her türlü yapar kaldı ki kurusıkı tabanca alıp tornada ağız tarafını açtırıp gerçek silaha dönüştüren çok kişi var yani isteyen bir şekilde alıyor yasal olsa sıkıntı kalmayacak.
abi saçma gelecek belki ama çok huzursuz oluyorsan en son ihtimal arabayı değiştir daha yaygın olan çok dikkat çekmeyen birşey al derim
bence mantıklı, bunun saçmalığı şakası bilmem nesi yok. silah çekip sıkmış adamlar okul çıkışında satır sallama göstermek gibi değil ki..
Allah yardımcınız olsun, uğraşmayın a.q soysuz şerefsiz ****** çocuklarıyla kim bilir ne var altında arkasında.
Evi arabayı değiştirin ya da en azından 1-2 hafta arkadaşınızda falan kalın.
Bu nasıl ülke olduk ya adama "kendi evine gitme abi" diye tavsiye veriyorum duruma bak.
öncelikle çok geçmiş olsun dostum... İstanbul Gültepe'de büyüdüm, bilen bilir eski halini, şimdiki gibi avm cenneti değildi oralar eskiden... hatırı sayılır e-ticaret firmalarının 1999 senesinden beri kurulumlarında vardım, hayat hep dümdüz gitmiyor, işsiz kaldığımda taksiye çıktığım dönemler oldu eşin dostun arabasında, sonra bir gün yaşadığım saçma "gaspa yeltenme" olayından sonra topladım pılımı pırtımı İzmir - Urla ya yerleştim... şimdi soruyorlar neden bıraktın herşeyi gittin, burda seni tatmin etmez iş olanakları vs vs diye eleştiriyorlar ama ben her haber okuduğumda doğru karar verdiğimi görüyorum.
diğer arkadaşların dediği gibi ya bireysel müdafa adına silahlanacaksın ve risk alacaksın ya da değiştireceksin hayatını, ben ikincisini seçtim, İstanbul artık her evden çıktığında sevdiklerine sıkı sıkı sarılman gereken bir şehir oldu, Allah hepimize yardım etsin...
Büyük geçmiş olsun bende Altayçeşme mahallesinde oturuyorum normalde çok sakindir, böyle bi olay duyunca çok şaşırdım gerçekten hatta bir dönem kayınvalidemlerde bir kaç ay öncesine o halı sahanın arkasındaki sitede oturuyorlardı ne böyle birşey duydum nede gördüm.. Gerçekten muz cumhuriyetinde yaşıyoruz artık kanun yok kural yok..
Allah beterinden saklasın hepimizi , bu namussuzlarla uğraşacak ne maddi ne de manevi gücüm var Allah herkesi kötü insanlardan uzak tutsun
Çok geçmiş olsun.
Kanunlar iyi bir elden geçip, güncellenecek. Gerekirse idam geri gelecek. ( Bkz. Terör , Özgecan , Münevver ....... )
Polisin silah kullanma yetkisi çok çok arttırılacak. ( Teröristleri ve çeteleri yakalayacam diye ya şehit oluyorlar ya da kaçırıyorlar.! Vur bitsin.
İnsanların nefsi müdafaa için bireysel silahlanmasına izin verilecek. Yok kuyumcu olacaksın, yok çok paran olacak, yok 50 büyükbaş hayvanın olacak hikayeleri kaldırılacak.
Bak bakayım bu şerefsişzlik ve hainlikler bitiyor mu bitmiyor mu.
Şimdi yukarılarda olduğu gibi bazı arkadaşlar diyecek ki " bireysel silahlanmaya izin verilirse memlekette mezar kalmaz " Yok arkadaşım, ilk maddede dediğim kanun güncellemeleri yapılırsa, kimse niye korna çaldın, niye selektör yaptın diye silahına sarılamaz zaten. Ha bir diğer arkadaşın dediği gibi, birini öldürmek isteyen zaten silahı buluyor, terörislerin ve illegal iş yapanların da zaten silahı var.! Eee bi senle bende yok !
geçmiş olsun, işyerime çok yakında gerçekleşmiş olay. buralarda böyle olaylar daha önce hiç duymamıştım. nasıl bir hale geldik cidden inanamıyorum. bu adamlar buralara gelip böyle şeyler yapabiliyorsa artık tehlike büyük demektir.