-
Büyük geçmiş olsun bende Altayçeşme mahallesinde oturuyorum normalde çok sakindir, böyle bi olay duyunca çok şaşırdım gerçekten hatta bir dönem kayınvalidemlerde bir kaç ay öncesine o halı sahanın arkasındaki sitede oturuyorlardı ne böyle birşey duydum nede gördüm.. Gerçekten muz cumhuriyetinde yaşıyoruz artık kanun yok kural yok..
-
Allah beterinden saklasın hepimizi , bu namussuzlarla uğraşacak ne maddi ne de manevi gücüm var Allah herkesi kötü insanlardan uzak tutsun
-
Çok geçmiş olsun.
Kanunlar iyi bir elden geçip, güncellenecek. Gerekirse idam geri gelecek. ( Bkz. Terör , Özgecan , Münevver ....... )
Polisin silah kullanma yetkisi çok çok arttırılacak. ( Teröristleri ve çeteleri yakalayacam diye ya şehit oluyorlar ya da kaçırıyorlar.! Vur bitsin.
İnsanların nefsi müdafaa için bireysel silahlanmasına izin verilecek. Yok kuyumcu olacaksın, yok çok paran olacak, yok 50 büyükbaş hayvanın olacak hikayeleri kaldırılacak.
Bak bakayım bu şerefsişzlik ve hainlikler bitiyor mu bitmiyor mu.
Şimdi yukarılarda olduğu gibi bazı arkadaşlar diyecek ki " bireysel silahlanmaya izin verilirse memlekette mezar kalmaz " Yok arkadaşım, ilk maddede dediğim kanun güncellemeleri yapılırsa, kimse niye korna çaldın, niye selektör yaptın diye silahına sarılamaz zaten. Ha bir diğer arkadaşın dediği gibi, birini öldürmek isteyen zaten silahı buluyor, terörislerin ve illegal iş yapanların da zaten silahı var.! Eee bi senle bende yok !
-
geçmiş olsun, işyerime çok yakında gerçekleşmiş olay. buralarda böyle olaylar daha önce hiç duymamıştım. nasıl bir hale geldik cidden inanamıyorum. bu adamlar buralara gelip böyle şeyler yapabiliyorsa artık tehlike büyük demektir.