+1 Illa trafigi duzenleme taraftariysalar once bunlara cozum uretsinler. Zaten hala arap plaka olanlara durdurup ceza da yazamiyorlar okuyamadikllari icin. Sanki bizim trafigimiz bize yetmezmis gibi birde Etraf 34 SAA Plaka doldu
Printable View
2 saat evvel daha başakşehir shell in içindeki atm den para yatırcam abime, abimi aradım ne kadardı falandı sorucam tam o esnada bir şahinmidir doğanmıdır nedir geldi , içinde 3 tane zibidi cayır cayır bağırtıyor arabayı durduğu yerde. Ses öyle böyle değil ne abimi duyabiliyorum nede abim beni.. Döndüm olanca sesimle (sesim harbi çok çıkar ) bağırtma lan şunu diye bağırdim bidaha basmadılar gaza. Yani bence uyarın.
Ayrıyetten polis iyi yapıyor. ben trafikte arkamdan sisler açık gelen olduğu zaman fren hyapıp önüme alıyorum uzunları yakıp dibine giriyorum. o hızlanırsa hızlanır yavaşlarsa yavaşlarım illallah ettiririm. pisliğe pislik. buda bir uyarı yöntemi. sizde uyarın..
Gulu seven dikenine katlanır.
Cezalariniz saray avlusuna yol olur.
Altın varakli su bardağı olur.
Devam edin paramız çok zaten sokağa atmak için. :)
Kac tane lambo gordunde polisin kayirdigini gördün. Birisi bi taş atiyo herkes pesinden gidiyo. Sis mis yakmakla egzos takmakla bu işler olmuyo. Yapicaksan hakkını vereceksin. Ya da ben gibi hic bulasmiyacaksin. Modifiye anlayışı soba borusu takip birde 200 tl cakma varex takmakla olmuyor malesef.
Ön sisini aç kardeşim bende açarım ama gündüz aç, park sis geziyorsanda gündüz gez. Tutupta akşam açarsan o sisi olmaz. Herkesin gözü çok iyi görmeyebilir, tek gözü %10 görüpte araba kullananda var bu memlekette. Yani ne kadar seversen sev ama karşındakinin özgürlüğünü kısıtlamadan, hayatıyla oynamadan kullanın bu mereti.
Bu arada inşallah tek şerit bir yolda ayarsız, merceksiz xenon far ve xenon sisini açmış biriyle karşılaşırsınız hele birde yol virajlıysa işte o zaman bizi anlarsınız.
Şimdi bir kaç satır bir şey yazcam ama herkes bir değil genelleme falan diyecekler ama ben daha istisnasını görmedim..
Ankara Yenimahalle'de oturuyorum.E30-36-46, şahin doğan, eski mersedesler hepsinden gına geldi..Bu mesajı yazarken bile şerefsizler bağırta bağırta geziyo.Geceleri uyku uyuyamaz olduk.Alayında kör eden xenonlar, abartı egzoz milletin karısını kızını kesen taciz eden tipler.Bunlara para cezası da değil hapis direk.Gecenin 1inde 2sinde egzoz açıp gezmenin yanlamanın zevki olmaz..Polisde bir şey yapmıyor ki.Anca benim cam filmime app plakama ceza kessin.Hoş ben bana kesilen cezayada razıyım ama şu çakallara bi ders verilsin artık.İvedik caddesinde kaldırımda yürürken bir insan korkar mı ya?Tek arabanın zor geçtiği yerde yanlamaya çalışıyorlar..
Hala on/arka sis farini acilmasini savunuyorsunuz ya,ustune gevrek gevrek sosyal mesaj veriliyor diyorsunuz. Suan ulke ne durumdaysa bu kafanin urunu. Sizde suc yok,45yildir duyarsiz olup en kalitesiz egitime mahkum edildigimizden sebeb.
Yay kestirmek en fizibil ve teknige uygunu. Arac ureticisi bizden iyimi bilicek. Egsoz mu? Varex mi? Hadi ordan!orta susturucuya sapla makasi bak ne ses veriyor. 1.6 motor 4.0 V8 gibi inliyor....
Uyuyan hasta yada bebemi? Amannn icerde cosuyoz kanka biz!!
lastik ebatlarında değişiklik yüzünden ceza yazanıda ilk defa duyuyorum
Benim DRL'lerde led falan falan değil passatlardaki gibi sis farının içinde hep yanıyor.(iki bölmeli iç kısımlar drl dışlar sis) yani parkları acmadan sürekli sisleri acıkmıs gibi gezebilirsin :D
Tayfun kardeş müstahaksa herkese yazacaklar. Yarış pistinin kapisinda bekleyen araçları baglayan polislere de kimse küfür etmeyecek. Anladin mi güzel kardeşim. Ayrıca modifik oldu diye yapmıyorum "ben istediğim" icin yapiyorum.ayrica merak etme sen ben neyi görüp neyi görmeyecegimi de cok iyi biliyorum :) Anıl turan sen cok yanlis gelmissin ayrica zaten f458 alacak param da yok o yüzden sorun da yok sana layık alir binersin
Hepsini bir yere kadar anlarımda arka sis açık gezmek nasıl bir kafa yapısı merak ediyorum. Hepimiz araçlarımıza bir şey yapıyoruz ama rahatsızlık vermek olayın tamamen kafa yapısıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Ya benim anlamadigim nokta bu forumda herkes bi anda illegal oldu :) zamaninda bu foruma ne videolar koyuldu oo bravo güzel ses, oo bravo güzel yanladin,trafige cikip rolling yapinca oo güzel gecmissin diyenler bu forumdan degil miydi yoksa ben mi yanlis geldim :)
Kafan güzelmiş gerçekten. Güle güle kullan
Keşke senin de o kafan biraz güzelleşse de sende kullansan azcık.
Ben madde kullanmıyorum teşekkür ederim. Siz böyle devam
Ön sis neyse de şu arka sisi yakanlara illet oluyorum abi, geçiyorum kıçına veriyorum uzunları, benim aracımda sis farı da yok eksozda yok gündüz ledi de yok. Sis farı açmadım açmamda, bana çok apaçi geliyo, net. Filmden ceza yedim ve hala ödemedim menini de kaldırmadım aracın. Bazıları dibine kadar hak ediyo. S virajının orda kendi hayatını geçtim orda toplanan insanların canını tehlikeye atanlarmı dersin, saçma sapan hareketler yapıp hava attığını zanneden ahmaklarmı dersin bunlara en ağır para cezasını vericeksin ki akıllansın. Gerçi af çıkıyo onlarıda düşürüyolar ya :)
Olay surda kopuyor. Bu forumun binlerce paylasimi olmasina ragmen hala uyelerden ortaya cikip ben sislerimi kapatamam hastalik var bende diye biliyorlarsa, kimse gelip polisi egitsinler demesin. Her konuda bilgisi olan/yada oldugunu zanneden , bu islerin konusuldugu ortak forumda hala bu konularda fikir ayriligina dusmemiz uzucu. Bizim icimizde bile bu tartismalar varken disaridaki hondaya, sahine, peugeot ya yada herhangi bir aracin susturucusunu delip gezen adami yadirgamamak lazim.
Buraya kadar genel yazdimda Askins nikli arkadas hastalik hastalik diyorsunda arabanin icinde yanan sis farini bile gormuyorsun neden yakarsin? Yanmiyor olsa ancak kadrandaki isaretten anlarsin. Eger hastaligin oysa getir kadranini ucretini karsilariz. Sis bildirim isigini kontaga baglariz hep yandigini zannedersin. Tedavi olursun.
Forumda herkes cem yilmaz :)
sis farı sis farı sis farı, konu sis farından ibaret.
bence canımızı hiçe sayarak akıllıca değilde aptalca hız yapıp makaslar atarak kendini artist sananlar
her köşede yanlarayak dönenler
egsozunu resmen inadına bilerek sabah 2 olmasını bekleyip ara sokaklarda bağıtıranlar
müziği saygısızca seviyede bangır bangır dinleyenler
bizi geçtik yarınlarımızın dünyasına sırf 2hp kazanacam diye kat iptali edip 1 yerine 50 araba kadar egsoz salınımı yapanlar için düşünülmesi gereken bir husus bu modifiye.
yemişim sis farını, sis farı bence çok daha mahsum bir illet.
Hele şükür bahsetmek istediğimi biri anladı ağzına sağlık
on sis fari hastaligim yakmadan duramiyorum diyorsun, sonra forumda sen haric herkesi kafasi guzel oluyor...
senin mantiginla sana cevap verincede forumda herkes cem yilmaz oluyor...
ilginc tabi...
çok cahilsin keşke ölsen
başaksehir de 3 5 tane öle karaktersiz türedi bende çok rahatsız oluyorum her defasında polise sölememe ragmen adamlar bir şey yapamiyorlar. bi tanesini ibreti alem için döveceksin gol olcak.
bide bu aralar içinde aile olmasına ragmen üstüne sürme gaza getirme modasi da başladı hayırlısı olsun hakkımızda
Ne kadar sisleri yakan gizemli bir erkek
Şu, "pkkyla bilmem neyle uğraşsınlar bıraksınlar arabacıları" kafasını yaşayamıcam hiçbir zaman :D
Ben ayarsız farlarımı bile açamıyorum ne sisi be karşim :/
Lastik ebatını merak ettim çevreye nasıl bi zararı var acaba
arabacıları bıraksınlar israille uğraşsınlar bence. Adamlar dünyayı yerinden oynatıyor. Ya da arabacıları bırakıp kutuplardaki foklarla uğraşsınlar , hepsi çok yalnız.
Şimdi konuda herkesin bahsettiği şey farklı bir şey iken siz farklı bir şeyden bahsetmişsiniz, benim ki hastalık demişsiniz. İnsanların anlatmaya çalıştığı şey yerine başka bir şey anlayıp, başka bir şey söylemiş ve hele şükür birisi anlamış demişsiniz. Başka birisi anlayıp sizi anlatana kadar siz açıklayabilseydiniz zaten yanlış anlaşılmazdınız.
Tamam sis farı çok büyük bir şey değil. Egsozlar, yanlamalar, uçmalar, kaçmalar bunlar serserilik zaten. Sis farı yakan birisiyle bunları yakan birisi denk tutulamaz. Demek istediğinizi de çok iyi anladım hakta veriyorum. Ama işte sis farı da yakılmayı verse be..
Sadece sizin değil tüm herkesin yaktığını düşünün. Önceki postlardan birinde bir beyfendi yazmış %10 gören bile kullanıyor diye. E %10 gören adam giden değilde karşıdan gelense ne yapacağız. Adamın gözleri kamaştı yada yoruldu konsantrasyonu bozuldu siz sis farı yakıyorsunuz diye geldi kafa kafaya patladı. Nasıl alınır bu vebal. İkincisi gün içinde zaten yeteri kadar mesleki yada keyfi deformasyona uğruyoruz. İşler, çalışmalar, gereksiz insanlarla muhatap olmak ve daha yapacağınız bir çok iş varken oturup dinlenemeyecek olmak var birde üzerine trafikte insanları geren hareketler yapmakta tuz biber oluyor. Son olarak bir pazar günü gezerken hiç bir şey demeyecek adamlar, gün içindeki travma ile zaten sinirli haldeler. Toplum olarak sinir harbi yaşadığımız zamanlar zaten. Bu zamanlar böylece uzayıp gidecek.
Toplumsal yargıları değiştirmek yerine siz biraz değişseniz inanın hayat sizin adınıza da, sis farı yakmayanlar adına da daha rahat olur, herkes mutlu mesut yaşar :)
Hepiniz mutlu olun sis farlarimi yakmiyorum ama konularinizi takipteyim :)
bol kelvinli xenon farlar ve açık olan ön arka sisler cahilce hareketler bu kadar düşüncesiz olunmamalı