çok akıllı bi arkadaşım silecekleri söktü neymiş görüntüyü bozuyormuş e dedim çamur olsa falan ne yapıcan kenara çeker silerim dedi değişik insanlar var bu şekilde
Printable View
2 saat evvel daha başakşehir shell in içindeki atm den para yatırcam abime, abimi aradım ne kadardı falandı sorucam tam o esnada bir şahinmidir doğanmıdır nedir geldi , içinde 3 tane zibidi cayır cayır bağırtıyor arabayı durduğu yerde. Ses öyle böyle değil ne abimi duyabiliyorum nede abim beni.. Döndüm olanca sesimle (sesim harbi çok çıkar ) bağırtma lan şunu diye bağırdim bidaha basmadılar gaza. Yani bence uyarın.
Ayrıyetten polis iyi yapıyor. ben trafikte arkamdan sisler açık gelen olduğu zaman fren hyapıp önüme alıyorum uzunları yakıp dibine giriyorum. o hızlanırsa hızlanır yavaşlarsa yavaşlarım illallah ettiririm. pisliğe pislik. buda bir uyarı yöntemi. sizde uyarın..
Gulu seven dikenine katlanır.
Cezalariniz saray avlusuna yol olur.
Altın varakli su bardağı olur.
Devam edin paramız çok zaten sokağa atmak için. :)
Kac tane lambo gordunde polisin kayirdigini gördün. Birisi bi taş atiyo herkes pesinden gidiyo. Sis mis yakmakla egzos takmakla bu işler olmuyo. Yapicaksan hakkını vereceksin. Ya da ben gibi hic bulasmiyacaksin. Modifiye anlayışı soba borusu takip birde 200 tl cakma varex takmakla olmuyor malesef.
Ön sisini aç kardeşim bende açarım ama gündüz aç, park sis geziyorsanda gündüz gez. Tutupta akşam açarsan o sisi olmaz. Herkesin gözü çok iyi görmeyebilir, tek gözü %10 görüpte araba kullananda var bu memlekette. Yani ne kadar seversen sev ama karşındakinin özgürlüğünü kısıtlamadan, hayatıyla oynamadan kullanın bu mereti.
Bu arada inşallah tek şerit bir yolda ayarsız, merceksiz xenon far ve xenon sisini açmış biriyle karşılaşırsınız hele birde yol virajlıysa işte o zaman bizi anlarsınız.
Şimdi bir kaç satır bir şey yazcam ama herkes bir değil genelleme falan diyecekler ama ben daha istisnasını görmedim..
Ankara Yenimahalle'de oturuyorum.E30-36-46, şahin doğan, eski mersedesler hepsinden gına geldi..Bu mesajı yazarken bile şerefsizler bağırta bağırta geziyo.Geceleri uyku uyuyamaz olduk.Alayında kör eden xenonlar, abartı egzoz milletin karısını kızını kesen taciz eden tipler.Bunlara para cezası da değil hapis direk.Gecenin 1inde 2sinde egzoz açıp gezmenin yanlamanın zevki olmaz..Polisde bir şey yapmıyor ki.Anca benim cam filmime app plakama ceza kessin.Hoş ben bana kesilen cezayada razıyım ama şu çakallara bi ders verilsin artık.İvedik caddesinde kaldırımda yürürken bir insan korkar mı ya?Tek arabanın zor geçtiği yerde yanlamaya çalışıyorlar..
Hala on/arka sis farini acilmasini savunuyorsunuz ya,ustune gevrek gevrek sosyal mesaj veriliyor diyorsunuz. Suan ulke ne durumdaysa bu kafanin urunu. Sizde suc yok,45yildir duyarsiz olup en kalitesiz egitime mahkum edildigimizden sebeb.
Yay kestirmek en fizibil ve teknige uygunu. Arac ureticisi bizden iyimi bilicek. Egsoz mu? Varex mi? Hadi ordan!orta susturucuya sapla makasi bak ne ses veriyor. 1.6 motor 4.0 V8 gibi inliyor....
Uyuyan hasta yada bebemi? Amannn icerde cosuyoz kanka biz!!
lastik ebatlarında değişiklik yüzünden ceza yazanıda ilk defa duyuyorum
Benim DRL'lerde led falan falan değil passatlardaki gibi sis farının içinde hep yanıyor.(iki bölmeli iç kısımlar drl dışlar sis) yani parkları acmadan sürekli sisleri acıkmıs gibi gezebilirsin :D