50 sabahtır her yer cehennem
Padişah. 400 verin bitsin diyor.
Yoksa dolar 4 tl hergün şehit
Başımıza bu belayı getiren her kimse Allah belanızı versin.
Printable View
50 sabahtır her yer cehennem
Padişah. 400 verin bitsin diyor.
Yoksa dolar 4 tl hergün şehit
Başımıza bu belayı getiren her kimse Allah belanızı versin.
Sirnak idilde askerm suan dun gece saat 8den 10a kadar iki kez saglam taciz yedik idil merkez jandarma karakoluna. Hic rahat durmuyor serefsizlr devamli diken ustundeyiz burada
abi o nun için artık çok geç amacına ulaştı halk uyandı ama nafile artık istedikleri gibi at koşturuyolar bizim siyasetçiler ne kadar yırtınırsa yırtınsın adalet yok artık çünkü baştaki kişi hem ülkeyi yönetip hem başbakanlık yapıyo iki gün önce fanatik ***** partili bir tanıdığım geldi o bile küfrediyodu
kocaeli gazeteleri bu postu görmesin kınarlar vallah kocaeli gazeteleri full manşet veriyodu izmit li tır şöförü falan diye
Kimisi suzme geriZekali oldugundan kimiside cikarlari icin akpkk yi destekliyor. Gecen ay bizim otele eski bir emniyet gorevlisi geldi Johns Hopkinsde tedavi icin. Oradan buradan konusurken agzindan kacirdi tum masraflarini devlet karsiliyormus ve her 6 ayda bir abd ye geliyormus. E bu adam tabiki destekler bu serefsizleri. Allahtan, muslumanliktan ondan bundan bahsediyordu hadi amcacim selametle dedim gonderdim.
Olur mu abi öyle şey ? akepeye oy vermeyip kime verecekler. tayyeapın alnı secdeye değiyor , o orta doğunun lideri. avrupaya ve abd'ye meydan okuyan yeni türkiyenin lideri. (havuz medyasına ve saf vatandaşlarımıza göre) ona oy vermeyeceklerde kime oy verecekler ?
chp'ye mi oy verecekler ? chp ve kemalistler dinsiz , kılıçdaroğlu gerizekalı bir ajan. üstelikte sigortayı batırmış. (amk tayyeap çok dürüst , ülkeyi parsel parsel satmış , cebini doldurmuş , asgari ücret açlık sınırında.
ben inanmıyorum ki başımızdaki bu bela demokratik yollarla insin o koltuktan. ya eceliyle geberir gider , ya da geziden daha beter olaylar çıkar halk indirir bunu tahtından. üzülüyorum halimize , çok üzülüyorum.
Neye sevinip neye üzüleceğimizi dahi şaşırır olduk başımızdakiler yüzünden yazıktır bu askerlerimize her okuduğum şehit haberinde içimden parça kopar oldu yeter artık..