Evet xperia yı serviste bile tagmir ettirseniz su geçirmezlik garantisi vermiyorlar.
Printable View
tartışmasız iphone telefon aldım dersin ;) mukemmel bi telefon hızı sesi şekli android boş işmiş iphone geçdikden sonra anladım
stabilite derseniz htc ve sony acayip stabil android deneyimi sunuyorlar. asla kasma şişme yok.
şarj dersen sony'nin eline su dökebilecek her iki tarafta da telefon yok.
iphone stabilmiş programları kapatırken hata kodu vermiyor diye mi stabil oldu? eskidendi o artık android cephesi de stabiliteyi yakaladı.
üstelik özgürsün bluetoothmuş yok itunesmuş yok pdf i kullanması işkenceymiş bu tip dertlerin hiçbiri yok android cephesinde.
iphone 6 ile gelen özelliklere millet bir tarafıyla gülüyordu nexus 4 ile gelen özellikleri yeni bir şey gibi tanıtıyordu diye.
şeklim olsun param değer kaybetmesin istiyorsan iphone.
dayanıklılık, 2 gün şarj süresi, özgürlük istiyorsan kesinlikle android onda da sony..
sony'nin bir diğer güzel yanı da güncellemeni fazla fazla vermesi. Z2 kullanıyorum 4.4.2 den 5.1.1 e geçti anroid 6 ya da geçecek çok büyük bir ihtimal. ilk z bile anroid 5 i aldı.
İlk çıktığında iphone 3GS aldım 1.800 TL ye , sonra iphone 4 çıktı 32 GB alıp onu kullandım onun üstüne 4S,5,5S çıktı hiç birini kullanmadan direk 6 aldım keyifli memnun kaldım. Şarjı da haliyle yanında gezdiriyorsun. Benim tercihim her seferinde iphone olurdu.
ıkı senedır htc m7 kullanıyorum mısler gıbı ayfondan kurtuldum hem ucuz hemde iş goruyor. samsunglar ıse donmaya baslıyor oda bana gore gelen guncellemeler satış politikası olarak telefonları yavaşlatıyor. htc de boyle bır sorun yok
6 Aldım gayet memnunum lanet olsun andirode simdiye kadar verdigim tüm paralara acıdım
Telekomünikasyon piyasasından biri olarak; iphone al, bak keyfine kardeşim. Maceraya gerek yok. Samsung'un alayı çöp. LG'nin lafını bile etmem iki gün dayanabildim. Ha illa android diyorsan; htc ve sony. Gerisi fasa fiso.
Galaxy Alpha ya bi bak derim :) iphone hepsi yalan karşısında :D
Pil konusunda ve özellik konusunda incelemenizi tavsiye ederim
Lenovo vibe z2 pro ve huawei ascend mate 7 32gb 3gb olan versiyonlarını inceleyin.
Htc one m8 kullanıyorum 2014 Haziranda aldım. Hiç donmadı kapanmadı ısınmadı şarj süresi düşmedi aşırı derecede memnunum.
M9 çıktı ama nasıldır bilmiyorum m8 fiyatı sıfır 1700 lira civarında
LG g2 ve g4 kullandım güzel cihazlar hiç sorun yaşamadım.
Bütçene göre birini tercih edebilirsin ama g3 tavsiye etmem
i6 ve g3 kullanan birisi olarak, G4 al, uzulmessin.
Ekim gibi I6S cikacak zaten.
iphone almanı hiç önermem donanım olarak çok geride kasmamasının tek nedeni seni her şeyden kısıtlaması. ben s6 edge kullanıyorum tasarım olarak zaten çoğu telefonun fersah fersah üstünde donanımıda çok iyi ön kamerası çoğu telefonun arka kamerasından daha iyi. arka kamerasının zaten şu an rakibi yok. hatta lansmanda iphone ile karşılaştırmalı çekimleri kullanmışlardı baya bir eziyor yani. ayrıca ekranı bölme olsun multi tasking olsun çok faydalı oluyor. whataspta yazısırken aynı anda internete girebilir youtubeda video izleyebilirsin ekranı bölerek. bunların hiçbirini iphone ile yapamassın ayrıca iphone alırsan yanında sarj cihazıyla gezmen mecburi
Telefon bence iphone ve diğerleri iphone 3 ve 4 kullandım sonra samsung s4 e geçtim 1 sene kullanamadım iphone 6 çıkar çıkmaz iphone 6 aldım ve çok memnunum Geçen şarj sorunu oluştu servise verdim direk 0 ını verdiler
iphone dan şaşma bence.
Android cihaz olarak HTC M8-M9(sense Uİ sayesinde stabil),Xperia Z3,Z3+, Nexus6(tr resmi olarak gelmedi) alınabilir.Sarj süresi olarak kesinlikle xperia serisi cidden iyi.İos konusuna gelirsek kişiden kişiye değişir kapalı kaynak kodlu bir sistem olduğu için aşırı stabil.
Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum...Z3 de karar kıldım sanırım..
z3 kullandım çok memnundum, tatilde telefonun ekranı kırıldı(başka bir telefonun ekranının kırılmama şansı yoktu, z3'e özel değil yani) , gidip z3+ aldım, arka planda 30 tane uygulama açıkken kasılmayan, pili en kötü 1 tam gün giden, wifi'si çok iyi çeken, müzik ve resim performansı çok yükek bir telefon. z3+'larda hafif bir ısınma olayı var ancak üzerinde yumurta pişirecek cinsten değil, note4'e kadar bütün samsungları kullandım ve performans olarak xperia z2/3/3+ samsungdan çok önde, samsung'un bazı artıları var elbette ancak, en azından ofis uygulamalarında bile xperia'nın performansı çok önde benim için.
z3 iyidir.
hayırlı olsun şimdiden çok doğru bir karar :)
iphone 4 kullanırım yinede samsung muş sony miş almam gıcık etti android iki senedir.