dostum hiç uğraşma, bul kvk yöneticilerinin mail adreslerini, döşen maili ayrıca dönüş alamazsan apple'a da şikayette bulunacağını belirt. mümkünse genel müdür de olsun mailde.
2 güne tamir edilir tlf, denendi çalışıyor :)
Printable View
dostum hiç uğraşma, bul kvk yöneticilerinin mail adreslerini, döşen maili ayrıca dönüş alamazsan apple'a da şikayette bulunacağını belirt. mümkünse genel müdür de olsun mailde.
2 güne tamir edilir tlf, denendi çalışıyor :)
hic bir sikinti olmaz 1 gun bile olsa bakiyorlar
Ankara da ki arkadaşlar için söylüyorum.Çepa Avm nin altında lydia servis var.Garantisi olan Iphonlarınızı buraya götürmenizi tavsiye ederim
Tamir yapıyor apple :) ip6 nın ekranı kırıldı 400 tl gibi bir ücrete yenisini taktı apple. 1128 lira verince size yeni swap dedikler cihazı veriyorlar.
Konuya gelinec kullanıcı hatası diye başınızdan savmışlar. Çünkü yere düşünce kasa açılmış toz dolmuş diye gider sıralama. Apple store a sıra almak yerine pupa gibi resmi bayilerde gönderebiliyor istanbul apple a. Biraz daha zaman alıyor ama en azından sıra ile uğraşmıyorsunuz
Tamir yapıyor derken siz Store'dan bahsediyorsunuz heralde. Store tamir yapabilir. Store'un yaptığı tamire garanti veriyor Apple. Dolayısıyla garantiniz bozulmuyor. Apple'ın direk bir tamir şekli yok diye biliyorum ama eminde değilim. Store'un tamir yapma şeklininde şöyle olduğunu duymuştum birinden; satılmamak üzere yurt dışı cihaz getirip parçalayıp, parça olarak kullanıyorlarmış. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bana hiç bir şekilde el değmiyorlar diyende oldu.
Önemli olan arkasında durmaları ya. Tamirde olsa, refurbished'da olsa çözümü en kısa ve hızlı yolla sunduktan sonra bence sorun yok.
kardesım necatıbey de teleservıce gonder onlar bakıyor