powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
söyleyecek söz bulamıyorumbatan mülteci teknelerinden birindemiymiş bu yavrucak ? güce ve paraya tapan , vicdanı olmayan iki ayaklı hayvanların Allah belasını versin.
gerçekten insanı en derininden yaralayan canını yakan bir fotoğraf...onları bu hale getirenler utansın diyeceğim ama hiç sanmıyorum
"Yaşamak" dedi, "tek marifetiniz -biraz özen gösteriniz."
"Zulüm kimse zalimlik yapmayınca biter -mazlumlar dahil" dedi.
"Ama yapmayın, o daha bir çocuk" dedi Tanrı..
şu fotoda bir tane karetta mıdır nedir ondan olsaydı çok daha fazla ilgi çekerdi .millet sokağa dökülürdü. insan lık ölmüş .
melek oldu uçtu gitti garibim . buna sebeb olanların allah belasını versin .
yazık ya sorumluları kimse daha beter olsunlar.
evel mültecileri kandırıp son paralarına kadar alan uyduruktan bota bindiren ve bazen deniz ortasında batsın ölsün diye düzenek kuran şerefsizlerin marifeti yok böyle insanlık ayıbı nutku tutuluyor insanın
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
O savaşı çıkartanın, O savaşı büyüterek bu hallere getirenin, O mültecilerin parasını alıp kimi zaten kasten olarak ölüme yollayanın hepsini Allah'a haval ediyorum. Denilecek söz yok, Dünya böyle bir yer
Baktım baktım öylece baktım yazacak birşey bulamadım ki ... Yazık ya gerçekten yazık
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ne dersek boş,
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
o kadar çok şey yazmak istedim hangisinden başlayayım bilemedim. Bu işlerde fikri ve desteği olanında bu işleri yapanında Allah daha beter yapsın inşallah.
Yorumsuz insanlığından utanıyorum resme baktıkça Allah cennetin en güzel köşesini ayırır inşallah.
Vtec
Allah rahmet eylesin, boş boş baktım resme.Garip ya.Neler için uğraşıyoruz dertleniyoruz. Herşey o kadar boş ki.Nur içinde uyusun.
Ah yavrum..
Çaldırlar çocukluğunu habersiz..
haberlerde görüyosunuz işte yok 7 kişi karaya vurmuş 3 kişi sahilde bulunmuş yalan dolan okuduklarımız izlediklerimiz mevzunun 5 de 1 i anca. Bu günahsız gibi 100 lerce cansız beden vurdu karaya. Onlarda karaye gelenler sadece denizin dibine gidenleri hiç saymıyorum yahut sizi kaçırıcaz ayagına boş ormanlık tarlalarda kırsallardaki 4-5 kişilik onca topluca öldürülüp gömülenler var.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
içim kurudu.. sanki ben boguldum..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Suriyedeki iç savaşı körükleyenlerin Suriye halkını birbirine kırdıranların sebep olduğu olaylardan sadece biri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)