User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Opel Astra 1.3 cdti hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Opel Astra 1.3 cdti hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.

Arkadaslar Merhaba bir arkadaşım da 2013 model 1.3 Opel Astra var benim aracın benzinli takas etmeyi planlıyoruz. Yanlız aracın 1.3ve 90 hp olmasi takıldı biraz kafama sonuçta roll yapacak yada kosturcak değilim ama yokuş çıkarken klima açıkken yada araçta 4-5 kisi varken gidişi performansı nasıl merak ediyorum. Daha önce dizel araç hiç kullanmadım aracı kullanan yada bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra j kasadir o 95bg ve oludu.1500kg civari agirligi vardir klima acikken geri geri yokus cikmaz 4-5 kisi cok sorun olur uzun yolda iyidir rahattr ancak gitmez. En azindan Spor paket ve sunroof olmadiktan sonra tercih etmemde onermemde
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç 95 hp, bakınca 1.6 dizellerden çok eksiği yok gibi, kağıt üstünde 5 10 hp zayıf ama ne yazık ki performans farkı çok fazla var. Hem kasa ağır, hem hacim az, hem de torku dizele göre zayıf. Günlük kullanımda1.6 atmosferikbenzinli araç performansına yakın hissettiriyor diyebilirim, tabi ki üst devirlerde 1.6 atmosferik bir araçlada baş edemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ancak yol tutusu cok iyidir fren mesafesi cok vasat degildir saglam araba yolda birakmaz masraf cikarmaz. Geri kalan bilgiler nette var zaten
    instagram.com/omersaglm

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra j kasadir o 95bg ve oludu.1500kg civari agirligi vardir klima acikken geri geri yokus cikmaz 4-5 kisi cok sorun olur uzun yolda iyidir rahattr ancak gitmez. En azindan Spor paket ve sunroof olmadiktan sonra tercih etmemde onermemde
    2013 yılında H kasa 1.3 90 lık da var ,

Araç H kasa mı J kasa mı ? J kasa 5 ileri ile biraz daha iyi yürüyor bayılmıyor hissi veriyordu.

Geçen gün yıllardır merak ettiğim H kasa 1.3 dizeli kullandım , şehir içinde işkence resmen. Ara sokaklara falan sakın girmeyin , düz yolda giderken bile devirli ve ivmeli gitmeniz gerekiyor. Mesela ara sokaktasınız 20 km ile 2. viteste sakin sakin gideyim diyorsunuz , mecbur 1 e aldırtıyor araç. Sabit hızda giderken bile öndeki araç biraz yavaşladı ve ayağınızı kaldırdınız gazdan. Hemen arkasından gaza aynı viteste geri basıyorsunuz ya , araçta 0 tepki.

Yani 1.3 dizel astra sürekli şirket aracı kullananlar gibi gaza çok basarak , 3-4 binlerde vites atarak , deviri hep orda tutarak kullanınca güzel. Sakin sakin gideyim diyorsunuz pişman ediyor.

Yorumladığım araç ilk sahibinde yetkili bakımlı 80.000 de araçtır. Kendi aracım 1.6 hdi 110luk pejo 307.

Tüm bu gitmiyor deli ediyor yorumlarını bi kenara bırakabilirseniz , araç gerçekten kalitesi ile mutlu edebilir. 307 - c4 - focus vs den daha iyi yalıtımı var , daha sıkı bir hissiyat var güzel şeyler bunlar. Keşke 1.6 dizeli olsa derdim hep astra H için..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    J kasa 95 hp de olabilir arkadaşlar 90 da emin değilim ama j kasa olduğuna eminim

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene kadar kullanmıştım,yol tutuş olarak hiç tedirgin etmedi,süspansiyon orta sert,frenleri iyi,tok bir arabaydı.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Araç H kasa mı J kasa mı ? J kasa 5 ileri ile biraz daha iyi yürüyor bayılmıyor hissi veriyordu.

Geçen gün yıllardır merak ettiğim H kasa 1.3 dizeli kullandım , şehir içinde işkence resmen. Ara sokaklara falan sakın girmeyin , düz yolda giderken bile devirli ve ivmeli gitmeniz gerekiyor. Mesela ara sokaktasınız 20 km ile 2. viteste sakin sakin gideyim diyorsunuz , mecbur 1 e aldırtıyor araç. Sabit hızda giderken bile öndeki araç biraz yavaşladı ve ayağınızı kaldırdınız gazdan. Hemen arkasından gaza aynı viteste geri basıyorsunuz ya , araçta 0 tepki.

Yani 1.3 dizel astra sürekli şirket aracı kullananlar gibi gaza çok basarak , 3-4 binlerde vites atarak , deviri hep orda tutarak kullanınca güzel. Sakin sakin gideyim diyorsunuz pişman ediyor.

Yorumladığım araç ilk sahibinde yetkili bakımlı 80.000 de araçtır. Kendi aracım 1.6 hdi 110luk pejo 307.

Tüm bu gitmiyor deli ediyor yorumlarını bi kenara bırakabilirseniz , araç gerçekten kalitesi ile mutlu edebilir. 307 - c4 - focus vs den daha iyi yalıtımı var , daha sıkı bir hissiyat var güzel şeyler bunlar. Keşke 1.6 dizeli olsa derdim hep astra H için..
    h kasa kullandım baya, 2000 devir oncesinde kimsecikler yok 2000de sırtına tekme geliyor hissi var birden atılıyor araç. bundan dolayı 2000 öncesi baygınlık cok araçta güzel soft bir yazılımla tertemiz halledilebilecek bir mevzu
    1881 - 193

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuanda 2012 astra j 1.3cdti sport paket kullanıyorum araç 1504 kg. yakıt olarak ş.içi ve ş.dışı karma olarak 5.1 yazıyor 5 kişi uzunyol performansı bayırlarda hafif yavaşlamalar harici bir sıkıntı yaşamadım. 60bin ağır bakımını 600 tl ye yaptırdım dizel olmasına rağmen bakım maliyeti vw veya diğer almanlara göre uygundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2012 yılı dizel h kasa için sondu. 2013 j ile devam ettiler diye hatırlıyorum
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    h kasa kullandım baya, 2000 devir oncesinde kimsecikler yok 2000de sırtına tekme geliyor hissi var birden atılıyor araç. bundan dolayı 2000 öncesi baygınlık cok araçta güzel soft bir yazılımla tertemiz halledilebilecek bir mevzu
    Hocam sen birde 1.3 j kasa sür. h kasa için ferrari dersin
    instagram.com/omersaglm

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,5 senedir kullandığım araç. Evet performanslı bi araç değil ama çok az yakar, çok konforlu ve harika yol tutuşu var. Kesinlikle öneririm.
    セルカン+レーラ=愛

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2012 otomatik H kasa vardı çok memnundum yakıtından sürüşünden ... o dönemde sıfır almıştım 1.2 tdi bluemotion polo ile aynı paraydı. performansı yeterliydi.

j kasa hiç kullanmadım ama j kasalar h kasalardan ağır uzun yol yakıt tüketimi çok düşük şehir içinde biraz yorabilir.

j kasalar 95 hp 190 tork 5 ileri
    h kasalar 90 hp 200 tork 6 ileri
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımda var,kapılar falan çok sesli kapanıyo,gidişi berbat diyebilirim 3-4 kişi ve klima ile yokuşlar mahalle araları eziyet olur bana göre renonun 75dci'si bu 1.3cdti'te göre kat kat başarılı
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,3 cdti bence corsa motoru olmalı gercekten o kasaları kaldırmıyor he bende 2012 corsa d var 75lıktı en son ecufastta yazılım yapıldı sankı motor degıstı hıssı verıyor kasa h ve j ye gore bıraz daha hafıf oldugundan bence yeterlı ama astralar ıcın yetmıyor bence

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    j kasa kulanmadım ama h kasa 1.3 manuel cdtı kullandım bi kaç kere . klıma açılıp 4 kişi binilirse evet yokuşlarda sıkıntı çıkarır . ama 1 kişiyken 2 kişiyken çekişi gayet iyi . sadece 1600-1700 devirlerin fazla altına inmemek gerekli , dip gazda da yeterince yürüyo . j daha yavaş mı hızlı onu bilmiyorum işte . daha ağır evet, ama şanzımanda farklı .

fiyatı abartılmamış bulsam hiç düşünmeden alacağım bi araç astra j 1.3 varsın yürümesin .

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii ki şu var araç geri kalan yönleri ile bir de alıp yazılım yapma fikri ile bence gayet güzel seçenek olur.
    -Fırat

Doom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence parasını haketmeyen bir araç ama tabi gene siz bilirsiniz..

iyiçalışmalar
    EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaş yazılım yaptırmak istemişti partikül felan iptal olmasi gerekiyor denilince vazgeçti box aldım bi ara demişti ama oda arıza ışığı yakiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)