Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
megane coupe olabilir. 15 binlik arabaya ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ancak neresinden tutsan elinde kalır
instagram.com/omersaglm
EF kasa Honda Civic.
Belki Honda CRX.
Peugeot 106 quick.
Tofaş Şahin, Doğan.
BMW e30.
Renault Clio hb.
Bu paralara bu zamanda alınacak arabalar bunlar.
hocam yanlış anlama ama 15 bin tlye sağlıklı normal aile aracı bulmak dahi zorken birde modifiye edilebilecek aracı aramak bence fantezi olur.
diğer arkadaşında dediği gibi seni üzeceği %110 olan bir durum olur yani.
yerinizde olsam 15bin tl ye araç arayacağıma bekler bütçemi 18-20bine çıkartmayı hedefler birikim yapar akabinde 20bin tlye alınabilecek temiz bir araç alırdım.
ha yok ben illaha orasıyla burasuyla oynayacam içimde uhte kaldı modifiye etmek istiyorum diyorsanızda gidin bir corsa D van alın 1.3 cdti yada 1.7 dti.
15e yikik olmayan ama bir o kadar temizde olmayan fiat bravo alabilirsin. Modifiye derken dis gorunusmu yoksa motor icimi dedin bilemem ama dis gorunus olarak sade bi iki dokunusla cok yakisikli olabiliyor.
Megane coupe pejo 206xs 106 quiksilver honda si bakabilirsin ikinci eli zayiftir ama rover alabilirsin sansliysan ustune 1 2 ekleyip corsa 1,7 dti alabilirsin arkadasim
En mantıklısı 1.7dti van olur gerisi sadece hüsran.
Kasa düzgün olan motor bitik bir flash alıp bolk aynı olduğu için komple clio rsi ye çevirebilirsiniz. ufak tefekte gıdıklarsanız 120 hp lerde 900 kilo araba olur gayet güzel gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)