Kıbrısa gerçekten okul için gittiğine inanılımmı şimdi mertcan :D
Printable View
Kıbrısa gerçekten okul için gittiğine inanılımmı şimdi mertcan :D
Arabayı kargoyla yolla sen uçakla git. Paranla rezil oluyorsun o ne lan oyle :D
2 sene kaldım arabada götürdüm araba sahibiyle giriyorsunuz veya vekalet vererekde olabilir pasaport şart araba sokmak için
yandaki kişi için gerek yok pasaporta giriyorsunuz çart çurt para istiyorlar benım arabayı götürmem 2 yıl önce 600 tl gitmişti giriyorsun arabayla çok kalcaksan arabanın ağırlığına göre senden para istiyorlar
bir sure sonra ne kadar tam bilmiyorum benden 1000 tl cıvari birşey istemişlerdi araç chevrolet cruze
Girer girmez sadece bilet parasi incik boncuk vergiler ve sigorta yapacaksin sigorta ile 500-550 civari tutar tas catlasin sonra 1 ay gecmeden lefkosada sanayi bolgesindeki gumruk dairesinden aracin trdeki mtv sinin yatmis oldugu makbuz ile (sakin atma onu yaninda getir) bas vuracaksin kktc ehliyeti ve ogrenci belgesi ve pasaport ile yanlis hatirlamiyorsam ocaga kadar sari kagitini ucretsiz uzatiyorlar,ocaktan sonra cikmaz isen o zaman seyru sefer verirsin gir cik yapmak daha hesapliya gelir min 1000 tl cikartirlar, bu arada dip not ehliye hemen al 1 ay tr ehliyeti ile kullanma olayi ogrenci ve calisan icin gecerli degil ev arkadasim kaza yapti ceza yedi ve hasari sigorta karsilamadi.
Ben okurken götürmüştüm ilk girişte bir sigorta parası veriyorsun Triptik diye bir şey baban kimlik ile girebilir ama sende kesinlikle pasaport olması lazım çünkü 10'un üstünden işlem yapacaklar artı olarak senin de ehliyetini Kıbrıs ehliyetine çevirmen lazım en son iki senelik yüz70 TL gibi bir şeydi
Kibrisa gemiye gitme diyince aklima bu video geldi...
http://youtu.be/SNVVsIxPMQk