Sanki kia kırmızı yanarken ışıkta durmaya üşenip son bir nefes geçerim diyor ve sizede ışık kırmızıdan yeşile dönmüş,durmadan ve hız kesmeden ilerliyormuşsunuz ve kaza oluyormuş gibi geldi.
Printable View
Sanki kia kırmızı yanarken ışıkta durmaya üşenip son bir nefes geçerim diyor ve sizede ışık kırmızıdan yeşile dönmüş,durmadan ve hız kesmeden ilerliyormuşsunuz ve kaza oluyormuş gibi geldi.
Görüntülere göre benim aklıma yatan senaryo şu şekilde ;
Bmw zaten hareket halinde olduğu için yeşil ışık yandığı anda seri bir şekilde geçiş yapıyor.Öbür taraftan da Kia kırmızı yanmadan geçmek için bir atakla gaza yükleniyor ama gereksiz aceleciliği yüzünden bu kaza gerçekleşiyor.
Banada ışıklar dönüyormuşta biri sarıdayken kırmızı olmadan geçeyim demiş gibi geldi. Diğer aracın o denli hızlı olması zaten başlı başına hata değilmi?
Suç siyahlıda ve eminimki çakallık yapayım derken bu kaza yaşandı. BMW'ye sola dönüş için yeşil yanarken siyah aracın geldigi yönde de sağa yeşil yanıyodur. Düz gidecekler içinse kırmızı yanıyo. Trafikte çok denk gelmişsinizdir, yeşil yanan yöne doğru gitmek için hareket edenler yolun tam ortasından devam edip dümdüz gidiyolar. Ben çok denk geliyorum böylesine. Ve bu kazada bunun bokuna olmuş gibi görünüyor.
Böylelerini dövüceksin. Mesele mala gelen hasar degil. Karşındakinin kendini çakal sanıp ışıkta bekleyenlere göstermediği saygı.
geçmiş olsun.
azdaha ikincibir kaza daha olucakmış el freni çekilmeden inince araç ilerlemiş.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun dilekleri için sağolun
Olay tam olarak alttaki alıntıdaki şekilde oldu
Herkes olayın az çok nasıl ceryan ettiğini anlamış ancak karşı tarafdaki kianın içinde oturan 2 kişi benim kırmızıda geçtiğimi "ışığın rengini gördüğünü" iddia ediyorlar...
Herşeyi geçtim görüntülerin sadece bu kısmı var yani öncesi yok kianın geldiği yönde hiç araç gelmemesine rağmen bilirkişi benim kırmızıda geçtğime nasıl kanaat getirmiş gerçekten merak konusu...
Aynen dediğiniz gibi az daha karşı arabalarda işin içine girecekti
Videoda görüldüğü üzere hava yastıkları patlayınca çıkan dumandan zehirlenmemek için araçtan kendimizi attık ancak ilerlediğini görünce hemen el frenini çektim
Borusanda sorduğumda normalde otomatik olarak şanzımanın kitlenmesi gerektiği ancak milyonda bir olcak bir hataymış isterseniz dava edebilirsiniz demişlerdi hatta inceleme için arabayı almanyaya göndermeyi teklif etmişlerdi
Siyah olan araç hızlı evet ama nerdeyse geçmiş yolu. Bmw de erken hareket etmiş bence ışıkta, çünkü kaza olduktan hemen sonra yolda akış yok, bu da bana bmw'nin hatalı olduğunu düşündürdü.
Kazada adam son anda geçmeye çalışmış gibi görünüyor ama bence burda bilirkişinin sizi suçlu bulmasının sebebi kamera açısına daha geç ve sol seridinde daha solunda girdiğiniz içindir bence.
Kia frensiz carpmış size videonun 1. saniyesinde ilk temas edilen anda fren ışıkları yanmıyo, demekki sizi farkedemeyecek kadar dikkatsiz gidiyordu, sizi bile fark etmemiş birinin ışığı farketmesi biraz ilginç olmuş ama kaza 1. saniyede oluyor, Sizin yönünüzden gelen ilk araç 10. saniyede geliyor, O biraz kafa karıştırıyor burada. Zaten bu tür kavşaklarda önce kianın tarafına yeşil yanıyor. Yani aslında bakıldığında siz oraya geldiğinizde ışık zaten kırmızı olsaydı (Ruh hastası olmadıkça) kimse dönüş yapacağı ışığa kırmızı yanarken tapa gaz girmez he anca yeni kırmızı yanmıştır öyle zorlar belki ama burda sıraya göre Kia ya kırmızı yandıktan sonra size yeşil yanacağı için bence kia kırmızı yandı ama yeni yandı kafasına ayağını gazdan almadan girdi (Çarptıktan sonra frene basıyor) sizde direk kalkınca kaza oldu. Bence yeşile yetişmek için gazlamış olan size olmuş. İnşallah hak yerini bulur
sizinle siyah araç arasında kim suclu soylemek zor ama kesinlikle suclu megane değil.
ben görüntüde megane göremedim.hatta siyah megane yazanlar yüzünden 8 kere kucuk ekran 1 kezde buyuk ekran video yu izledim.
sanırım kazalar körler yüzünden oluyor.trafikte algısı düşük insanlar dolu.
Geçmiş olsun. Öncelikle videoyu izleyip bi karar vermek oldukça güç ama herkesinde tahmin ettiği gibi bencede kia kırmızı ışıkta geçiyor.
bmw yönünden gelen araçların geç gelmesi bence önlerinde kaza olduğu için duraksayıp öyle devam etmiş olmalarındandır diye tahmin ediyorum.
bence rio hatalı saçma olsada şöyle bir tezim var. Milletimiz kaza olduktan sonra hatası olmayana bakar birşey oldumu diye sonra vurana bakar. Bi abi direk size koşuyor :)
Suç bende sabit görüldü ve 12 aydan iyi halle 10 ay hapis cezası aldım...
Tabii bu para cezasına dönüştü...
Temyize gittim ancak bilirkişinin vurduktan sonra adamın frene basmamasını görmemesi manidar geliyor...
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...5e&oe=56C9167D
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...80&oe=568A09E0
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...cc8c769a0c74a2
-Ya bu bilirkişi raporu kadar saçma birşey yok.
-Benim kazamda frene basmamış diyor lastik izi yokmuş,lan geri zekalı hangi ABS'li arabada lastik izi çıkar,Benim hızımı belirleyememişler frene basmadığımdam dolayı belirlenemezmiş ama yüksekmiş hız sınırlarından.
-Bende 14 ay hapis cezası aldım,6 ayda ehliyeti uçurdular.Bende temyize gittim sırf vakit geçsin diye.Zaten birşey değişeceğinide sanmıyorum.Bilirkişi yapanlar falan komik insan bazıları malesef :)
çok saçma suçun size verilmesi
karşı taraftaki arabaların orda atm var keşke ordan bişeyler çıkartabilseydiniz. Büyük geçmiş olsun
karşıdaki araclar gibi bmw ninde beklemesi lazım ,dikkat ederseniz sol tarafa 7 8 saniye sonra yeşil yanıyo ,,öncesinde yeşil rioya yanıyodu bence..
Çokk geçmiş olsun. Ankarada dünya kadar yerde kameradır/mobesedir var. ancak hiç biri ne adam akıllı çekiyor nede kaydediyor süs olsun diye koymuşlar.
merak ettiğim bir soru var otomatik şanzıman niçin kaza anında kitlenmesi gerekiyomuş bunu arkadaşım lada düşündük anlam veremedik sebebi nedir park konumuna aldığınız zamanmı kitlenmesi gerekiyo bu yüzdenmi ?
bu arada geçmiş olsun bir söz vardı adalet geçte olsa yerini bulur diye ama günümüzde bu sözde değerini yitiriyo artık..