Arkadaşlar benmi yanlış görüyorum yoksa sizlermi ?
Çarpan araba megane değil Kia Rio değilmi ?
Herkez megane yazmış bende bakıyorum megane nerde ?
Arkadaşlar benmi yanlış görüyorum yoksa sizlermi ?
Çarpan araba megane değil Kia Rio değilmi ?
Herkez megane yazmış bende bakıyorum megane nerde ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Olayda isik ihlali varsa bu bencede megane da gibi cunku bmw nin rotasindan bi minibus daha geliyor yesil yanmamis olsa sanirim minibus bende geceyim demez ama kamera acilari cok dar yinede kesin bisey soylemek mumkun degil.
DR. OWL
Bmw ışıkta fodepar yaptıysa bmw hatalı, yoksa megane mı yeni rio mu çözemedim o araç haklı.
Meganeın yüzde 100 haklı olmasına da olanak yok. Şöyle izah edeyim; benzer bir kaza yaptım, yol önceliği bende idi, yani meganın yeşil ışık yanan durumunda ben vardım, duramadım ve dönüş yapan araca vurdum. Yüzde 25 tali kusur yazıldı, şehir içi hız limitleri dışında olduğum iddia edildi.
Geçmiş olsun. En son çarpan kişi araçı alıcaktı noldu? Kasko araçı pert ettikten sonra mi dava açıldı bu kadar bu süreye kadar uzadı?
Kazada ben yeşilde geçtiğimi iddia ediyorum ancak siyah kia rioyu kullanan kişide yeşilde geçtiğini iddia ediyor
Bilirkişi raporuna göre ben hatalıymışım ancak kianın geldiği yönde başka hiç araç gelmezken benim dönüş yaptığım yönden araçlar dönüyor
Kavşakdaki kameralar sabit değilmiş yani 90 derece dönüp dönüp çekiyor...
Kısaca size bakmadığı açıda biri bıçaklasa kamera kaydı bile çıkmaz öyle saçma bir sistem...
Bu araç o araç değil
Şuan o araçla ilgilide mahkemeliğim...
sen yavaş yavaş geliyorsun , rio ise hızlı , yani belliki son anda geçmiş
eğer sen geçtikten sonra başka araba geçmiyor olsa neyse bildiğin ışık ihlali yapmış karşı taraf
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BMW yeşil yandığı anda, Kia da sarı ışık kırmızı ışığa döndüğü anda geçmiş gibi yorumlaıd sanki.
Yani yan camdan kırmızıyı görmüştür Kia tahminimce..
Ama ışıkları gören net bir kamera yoksa biraz uğraştırır gibi..
Kolay gelsin..
İstanbul'da o süreler bayağı bir değişiyor. Genellikle yaya geçisi olan yerlerde ya da büyük kavşaklarda süreyi uzatıyorlar hatta ben 8-10 saniye kimsenin hareket etmediği kavşaklara denk geldim. Ama bazılarında da makas çok kısa, zart diye yanıveriyor hemen. Trafik akışına göre düzenliyorlar sözde ama hikaye yine..
Tam kamerasına denk gelmişsin. Neden böyle dönen kamera koyuyorlar anlamıyorum. Önceki yıl ankarada cemal gürsel caddesinde arkadaşımıza motor çarpıp kaçtı. Tam saatini biliyorduk gittik mobesede çıkmamış kaza ve motorlunun kaçtığı an. Kamera yolun kenarında 300 derecelik bakış açısına sahip. Yaklasık 3-4 dakika sürüyormuş dönmesi kaZa olduğu an kamera başka dünyalara bakıyor. Aynı şekilde kurtuluş ve dikimevi kavşaktaki kameralarda aynı. Adam 3 kameradada motorluyu bulamadı. Yani sistemin nasıl işlediğini bilen bi adam hiç mobeseye gözükmeden ankaraya girip çıkabilir.
Işıkta kime kırmızı yanıyorduysa o haklı. Eğer ışıklar tanımlanamıyor ve ikiniz de yeşilde geçtiğinizi söylüyorsanız sen haksızsın. Kanunda, kavşaklarda sağdan gelene yol verilir. Haklı haksız aranmaz.
Işıktan çok eminsen civarda başka şeylerin, ne bileyim büfe taksi durağı dükkan v.s. kamerası varsa ışıkları çeken, onlarla konuşup görüntülere bakmak lazım.
Geçmiş olsun.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Kime kırmızı yanıyorduysa o haksız diyecektim. Yanlış olmuş yukarıda.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Oradan hergün geçiyorum,inanılmaz saçma bi ışık var orda.Bmwnin çıktıgı yöndeki ışık 9 saniye falan yanıyor sadece,metrelerce kuyruk oluyor.Millet yakalanmayım diye geçiyor,sağ taraftan da yeşil yanıp geldiklerinde ya tıkanıyor,ya da kaza oluyor.Geçmiş olsun,Kia baya hızlı,sanırım son anda veya kırmızıda geçti.
valla yazı turaya kalmış gibi bu olay![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)