harita yapan yer bildiginiz var mı son güncel harita olması lazım son yapılaşmalar fln google earth de fln çıkmıyor mesela.. sokak isimleriyle birlikte kocaman yaptırıp duvara asacağım...
harita yapan yer bildiginiz var mı son güncel harita olması lazım son yapılaşmalar fln google earth de fln çıkmıyor mesela.. sokak isimleriyle birlikte kocaman yaptırıp duvara asacağım...
komple istanbul haritası istiorsan büyük şehir belediyesine gitmen lazm ortafotolarla birlikte verebilirler...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Komple İstanbul haritasını sokak isimleriyle birlikte istiyorsan bulmak gerçekten çok zor. Ancak google tarzı biryerden çıktı ala ala birleştirerek yapabilirsin. Yoksa İstanbul'un yüz ölçümünü haritaya sığdırabilecek çok fazla babayiğit tanımıyorum. (Sokak isimlerine kadar detaylı gösterebilen demek istedim.)
Loading World's Best Magazine...
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr de işine yarıyabilir
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
İşin içine sokak isimleri girmesi zaten olayı bozuyor. O kadar yakın plan olmalı ki tüm sokak isimleri gözüksün. Öyle bir durumda da devasal bir haritaya ihtiyaç var.
Loading World's Best Magazine...
harita yaptırmak istiyorsan,
bize eğitim veren bi topoğraf vardı onun iletişim bilgilerini verebilirim.
bu 1/5000 ölçekte olsa bile görünmesi zor olur... 1/1000'ede duvar yetmez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)