Sahsen tanimasamda arabasini hep gorurdum,kazaya fiorinoda karismis ve videosu gercekten cok kotu :(
Allah rahmet eylesin ne diyim ...
Printable View
Sahsen tanimasamda arabasini hep gorurdum,kazaya fiorinoda karismis ve videosu gercekten cok kotu :(
Allah rahmet eylesin ne diyim ...
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun..
Kaza videosunu izledim diyen arkadaşlar özelden bi link atabilirlermi rica etsem..
http://www.iha.com.tr/video-adanada-...a-1-olu-67036/ kaza anı yok kaza sonrası var
Simdi hberlerde verdiler kazada aractan firlamis kardesimiz yola savruluyor o sirada karsi seritten gecen iki arac var biri vuruyor digeri altina alip 3 mtre suruklemis cok kotu Allah geride kalanlara sabir versin
şimdi atv haberde izledim kazanın videosunu..direğe vurduktan sonra camdan fırlıyor ve karşıdan geçen aracın altıda 60metre sürükleniyor.. allah rahmet eylein feci bir ölüm..
şu kemerleri şehir içi dışı heryerde takalım arkadaşlar..
Emniyet kemersiz marşa basmam bile
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyelim..
Allah rahmet eylesin. Kemer işini alışkanlık edineceğim inşallah az kaldı.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ya haksızsan haksızsın diyin lütfen bu haberciler kadar haysiyet yoksunu insanlar yok bu haberi anası babası ve yakınları izliyor feci şekilde can verdi ne demek :mad:
Allah rahmet eylesin;geride kalanlara sabır versin..
Emniyet kemerini takmadan kontağı çevirmeyin arkadaşlar.Bırakın gömleğiniz,tshirt'ünüz kırışsın;o kırışıklık düzeltilir ama sizin canınız asla düzeltilemez.
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet eylesin, durağı uçmağ olsun
Allah rahmet eylesin allah kalanlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin :(