olur olur ne zaman gönderirseniz gönderin. ben bugun toplananı teslim edicem .
yarın öbür gün toplananıda bı sekılde ulastırırım.
en azından elleri rahatlasın diye nakidi vericem şimdilik.
Printable View
Nedır durum?Haberımız olmuyor bu ıslerden,tesadufen gordum.
Corbaya tuz atmak ısterım. Lutfen kısa bır son durum bılgısı?
sondurum şudur.
medikal malzemeler alındı.
para yardımı olarak 3300küsür miktar toplandı birazdan işten çıkıp teslim edicem .
durum budur.
borçları var.moralleri yok .
elimizden ne gelirse yardım etmeye çalışıyoruz.
gece 10 gibi son anda patronumunda katılımıyla toplananı babaya teslim ettim.giderlerimiz çok fazla.mamalar ilaçlar çok yüksek meblağ tutuyor dedi.
hiranur yaşamak için çabalıyor dedi.bugün gelen cihazla birlikte başka bir birime sevk edilecekmiş.umarım iyileşicek.
baba çok zenginlere gittim ama duyarlı davranmadılar dedi.devlet çoğu ilacı karşılamıyor dedi.
Allah sizin gibi insanları karşıma çıkarttı ne muradınız var ise versin dedi.duacıyım sizlere diyor.
yüzleri bi nebze olsun gülüyor bunu başarabildiysek ne ala bize.
acil ihtiyac olur diye bugün teslim ettim ama paraya herzaman ihtiyaç var .yardım etmek isteyenler geç kaldım sanmasın.ufakta olsa bir damlada siz yardım edin.
Rıdvan teşekkürler hepinizin emeğine sağlık
Abi Rıdvan'ın hesabında toplananları dün aileye elden ulaştırdı. Detay olarak yazmış zaten. Ama konu 7 Sf ya ulaştığından kısa bir özet geçeyim bu mesajı okuyan arkadaşlar bilgi sahibi olsun.
Hiranur 2 yaşında - Down sendromlu olarak dünyaya gelmiş. Farklı komlikasyonlardan dolayı şuan lösemi
ve aynı zaman da nefes alış verişini boğazına açılan bir delik vasıtasıyla yapıyor. 2 yaşınd ve maalesef 4 Kg :(
Ciddi bir bakıma ihtiyaç var ve mamaları gerçekten pahalı.
Med. Üniv. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun soluklu bir yoğun bakım ve tedavi süreci yaşadı / devam ediyor.
Dr. lar tarafından yazılan reçeteleri "vectra-tuner" sinan abi aldı gönderdi. Hakkını ödeyemeyiz. Ciddi miktarda da maddi destek sağladı.
Şu var ki bu tedavi uzun soluklu yani yardım yaptık bitti diyerek son bulmuyor maalesef.
O yüzden imkanı müsait olan arkadaşlarımızın desteği çok önemli. Şuan halen yoğun bakımda. Link olarak bir fotosunu ekliyorum.
http://postimg.org/image/jiqk6upm5/
Arkadaşlar bu sürekli devam edecek bi tedavi inşallah da kızımız hiranur da tedavi olacak hep birlikte bi ziyarette bulunucaz kendisine elimizden geldiğince o bölgede oturan arkadaşlar gidip görsün ailenin morale de çok ihtiyacı var.
Kimse az çok demesin elimizden geleni yapmaya devam edelim.
Yardım Kampanyamız devam ediyor, Henüz yeterli nakdi toparlayamadık... Mübarek Kurban bayramı öncesi Bebeğimize ve Ailesinede bir Bayram yaşatalım inşallah.
Yardım eden düşünen arkadaşlardan Allah razı olsun.
güncel.göremeyen kalmasın.
Evet günaydın arkadaşlar. Güzel bir sabah rabbim herkese çoluk çocuğuyla sağlıklı sıhhatli bir yaşam nasip etsin.
Sıkıntısı olanlara da el birliğiyle yardım edelim. Bir gecelik roll denemesinde yakacağınız benzin parası bile olsa yardımlarınızı bekliyoruz.
Unutmayın düşmez kalkmaz bir allah var. Kimin ne olacağı belli değil dünya da o yüzden başımıza gelmeden (ALlahım hepimizi korusun) empati yapıp yardımlarımızı esirgemeyelim.
1685. Olduk.
3400görüntülenme var.
her konuya giriş 2 tl olsaydı şimdiye daha yukarıdaydık.
bi kahvede hiranura ısmarlayın.
bir sinema biletide hiranur için alın.
tatlınızı hiranur ile birlikte paylaşın.
Konumuz hala güncel arkadaşlar çok varlıklı kişiler var ellerinden içlerinden bişey geliyosa bu arada yapmaları rica olunur.
Allah (cc) şifa versin.
Son durum bebiş yoğun bakımdan çıktı, çok şükür ki biberondan beslenebiliyor artık. Yani yutkunma refleksi geri geldi.
Gelmese eğer mide delinip beslenmesi sağlanacaktı. Dün tansiyon düşüklüğü yaşanmış o yüzden çıkarmamışlar.
Maalesef ki masraflar hala bitmemekte, köydeki evde özel steril bir oda hazırlanıyor.
İmkanı olan arkadaşların yardımlarını hala beklemekteyiz.
Bayram üzeri bir ailenin bebeğiyle beraber geçirmesine vesile olacakların ne kadar sevaba gireceğini rabbim bilir ama çok dua alacaklar.
Bugün cuma arkadaşlar.haftanin son günu .eft icin son gün .muhtemelen haftaya bankalar calismadigindan eftlerde gecikecek.sizde bir yardim edin bugün bütün toplanani verelim.duyarsiz kalmayin.
iş bankası
IBAN TR35 0006 4000 0011 1810 2860 32
güncel hesap budur değilmi?
doğrudur.
rıdvan topal adına
2076tl deyiz. tekrar güncel.
eft sini soranlar için genel cevap hepsi ulaştı.
Dün yanlarina ugradim.ne kadar minnettar olsak az size diyorlar.hizir dedikleri bu olsa gerek.tukenmisken geldiniz diyolar.yalniz bir istekleri var yapabilirsek cok guzel olacak.ayin 30unda heyete cikicaklarmis.eger heyet down lu oldugu ve bakima ihtiyaci oldugu icin rapor yazar ise aylik devletten 700-800 tl gibi bi rakam yardim alacaklarmis.heyetten bir tanidik bulabilsek cok guzel olur diyorlar.var midir tam tesekkullu hastanede heyette bulunan bir doktor tanidigi olan .
Hem konu güncel olsun hem de bilgi vereyim.
Maalesef bebiş hala yoğun bakımda.
Lösemi ile ilgili olarak tetkikler yapılıyor, ilerleme var mı diye.
Rabbim yardımcısı olsun ne kadar hasta varsa.
yardım evet toplanıyor.
bayram öncesi 100 eksikle (bankamatiklerin limitine takıldım ) 2ncı toplananı teslim ettim .
hala daha topluyoruz yardım edebilirsin serhat.
VW başlığı 3 günde 21 sayfa olmuş , bizim başlıklık nerdeyse 1 ay oldu 8. sayfadayız :o
Toplayabildiğimiz miktar hala yeterli değil, yardımlarınızı bekliyoruz....
Hakkaten hocaların dediği gibi Müslümanlar perişan... Ne diyim :)
Survivorda yarışan adamlara bile daha çok destek çıkıyor siteden...
hahahhaha güzel tespit.
Kimseye zorla yardım yaptırmak haddimiz değil ama inanan insan için şurada yapacağı yardımın karşılığını fazlaca alır.
Ben sürekli görüşüyorum aile ile, hala yoğun bakımda maalesef.
Yine yazıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Yardım yapmayı cok istiyorum ama hem sağlık hemde psikolojik sorunlarımdan dolayı hiç bir şey yapamıyorum eğitim öğretim dönemi başladı ve ben hala okuluma gidip evimi tutamadım . Allah aileye en kısa sürede hızrını rıskını yetiştirsin eli gönlü açık olan abilerimiz kardeşlerimiz yardımını esitgemesin
Düşünmeniz bile yeter.. Önemli olan niyettir
Güncel çekelim de konuyu görmeyen arkadaşlar belki görür.Minik bebişe bir faydası dokunur