User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: opel vectra GT 1993 model sfi mi? yoksa honda accord 2.0 1990 model EX mi?

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

opel vectra GT 1993 model sfi mi? yoksa honda accord 2.0 1990 model EX mi?

Herkese merhabalar yaa bi araç bakıyorum çok merak ettiğim için bilgi sahibi tecrübeleri olan abilerim kardeşlerime sormak istedim bu iki araç hakkında çok bi bilgim yok konuyu bilmeden yanlış yere açtıysamda ayrıca özür dilerim.. vectra Gt 92-93 sanırım sfi doch motorlu olan araçların parça sıkıntısı varmıdır normal vectra A ile yürür aksamı alt takım aksamı amotisörleri v.s aynımıdır yani sorun yaşarmıyım bulurken piyasadan .. bildiğim kadarıyla accordun bu yaşına rağmen aksarayda yan sanayisi dahi olsa halen iç trim aksam hariç tüm parçalarının sıfırı var bu araçlarda bana cazip gelen sürüş keyfi daha oturaklı olması ve zevkli araçlar olması performansları nasıldır bilemiyorum mutlaka vectranın biraz daha iyidiri diye umuyorum tabii birazda bu araçlardaki tercihim o biraz gaza bastığında gitmesi ve düz boru filtre gibi v.s ufak işlemlerle çok az yürütüp biraz asfaltlara yakın olup coiloverlarla güzel bi görüntü sadece istediklerim bunlar zevkli tecrübe sahibi abilerim arkadaşlarımın fikirleri benim için çok önemli çoğu kişi civic si veya 1.7 dti diyebilir bunlara yönel diye ama piyasa mağlum 16-17-18 çok büyük rakamlar ne kadar güzel araçlar olsada insan kıyamıyor görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar hayırlı günler diliyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar birde Toyota corona 2.0 gli apex diye bir araç var onun hakkındada bilgisi olanlar varsa yazabilirler çok mutlu olurum rastgele gördüm onlarda hoş araba ama dediğim gibi parça konusu gidiş durumu bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım sımdıden ılgınıze cok teşekkür ederım arkadaşlar...

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün bi Vectra GT bulursan pişman olmazsın C20XE motor candır. Yürür aksam olarak aynı diğer vectra a lar ile tek sorun düzgününü bulabilmekte.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle vectra a gt sfi. Eskiden vardı bizde, çok keyifli araba. Temizini bulursan üzmez.

136 lık ecotech bakma ama, 156 lık sfi lara bak

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accordun temizine.birkere bin baha baska bir arabaya binmessin vectrayi bilmiyorum
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sfi vectra tavsiye ederim.temizini bulursaniz her yönden ihya eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sfi vectra hem görünüm hem performan olarak çok güzel bir artır hele birde duman grisi olursa tadından yenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ultraleggera , met , civelek , multispace yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı yürür aksamı aynı ise vectra biraz daha cazip geliyor fakat ultraleggera arkadaşımında dediği gibi temizine inşallah denk geliriz civelek arkadaşım sanada katılıyorum hangi hondacı arkadaşımla konuştuysam hepsi senin dedğin gibi söylüyor bi kere kullanırsan ondaki keyifi çoğu arabada bulamassın diyor inşallah birinden birine temizine denk gelirim yorumlarınız için teşekkür ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafama tek takılan vectranın yürür aksamı idi diğer vectra A lar ile aynımı diyedi ki cevabımı ultraleggera cevaplamış zaten içim rahatladı teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu soruları şu yüzden sormuştum daha önce 98 f7r sahibiydim aracımı aldım diğer megane 1 ler ile aynıdır diye aldım fakat amotisör takozlarına kadar farklıydı ve çok zor parçasını bulmuştum çok zorlanmıştım bu yüzden böyle bi konu açtım içim biraz rahatladı doğrusu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dursun81 görüşün için çok teşekkür ederim inşallah nasip olur..

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığınız araçlardan vectra gt sfi 93 modelini test etme şansım oldu. Şuanda da mevcut arabam toyota corona 1994 2.0 GLİ .

Performans , görüntü , donanım açısında vectra tartışılmaz bir araba. Fakat özellikle motoruna çok iyi baktırmanız gerekli. Aile arabası olmasına vectra gt sfi kullanıcıları genelde arabaları hırpalıyor. Kim olsa hırpalar zaten bende olsa bende kurcalayıp gazlarım. Motora iyi baktırmanız dışında , torpidoda tam orta kısımda çatlak yoksa , şoför koltugu sırt kısmı dışında döşemeleri iyi durumdaysa , kasanın çizgileri modeline göre diri durumdaysa alınır , binilir ve zarar etmeden herzaman satılır.

Toyota coronayı soracak olursanız , Apex olanlarında Sunroof , sis farı , spoiler , çelik jant , 4 kol direksiyon gibi ekstralar var. Düz coronalarda ise klima , elektrikli dikiz aynası , abs , 4 cam elektrikli gibi özellikler var.

Bunun dışında ön arka kol dayama , bardaklık , Gözlük kabı , koltukların altında gizli gözler var. İç hacmi aşırı geniş ve ferah. (Vectra'dan aşırı geniş)

Motoru ve yürüyen aksamı bozmanız çok zor. Kolay kolay arıza vermez. Yakıtı lpgde şehiriçi 25 kuruşu geçmez.

Sormak istediğiniz başka birşey varsa yazın cevaplarım.
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz bakımlı bi Vectra gt bulursanız düşünmeden alın.. Bana göre 90ların en güzel arabalarından birisi
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    41af101 arkadaşım bilgilerin için çok teşekkür ederim yazdıklarını dikkate alıcam gerçektende temizini bulmak zor bu araçların torpidodaki çatlak derken üst kısmında camın altındaki yerden bahsediyorsun herhalde bakmaya gitiiğimde dikkat edicem sölediklerine teşekkür ederim bişey daha coronada parça sorunu cekiyormusun peki üçüncü olarakta gli apex bakıyorum çünki kullanan arkadaşım var çok memnun oda azcık bakma şansı buldum aracına oda full bi araç donanım olarak parçaları yan sanayi olsun ne bilim çıkmacı çıkmacı gezmek istemiyorum o yüzden en kötü ön takımdır kaportadır tampon v.s bulunuyormu sıkıntı çekiyormusun acaba..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shadow dancer önerilerinizden dolayı teşekkür ederim..

psy_dreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95 Vectra A GT kullanıcısı olarak GT tavsiye ederim. Bende aracımı alırken ***** sitedeki ilk olarak yakın çevremdekiler olmak üzere ortalama 45 - 50 aracı araştırdım. SFI diye çok direttim ama temizi denk gelmedi. Sonuç olarak içime sinen bir SFI bulamadım, 6 senedir Ecotec versiyonuna sahibim. Yürüyen vs herşey A kasa ile aynı, yaylar 2 cm daha alçak diye biliyorum. Ecotec versiyonu bile oldukça keyifli, SFI versiyonu daha da keyifli olacaktır. Bakım, yedek parça temini açısından sorun yaşamazsınız. 90' lı senelerin bence en güzel arabalarından. Aklınıza takılan birşeyler olursa seve seve cevaplarım.
    VectraGT 16v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psy_dreams arkadaşım içimi çok rahatlattın demek parça sorunu çekilmiyor vectra A ile aynı parçalar ultraleggera arkadaşımız da söylemişti A vectra ile yürür aksamları aynı diye kafamdaki soruları aydınlattığınız için çok saolun çok teşekkür ederim hepinize..

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    41af101 arkadaşım bilgilerin için çok teşekkür ederim yazdıklarını dikkate alıcam gerçektende temizini bulmak zor bu araçların torpidodaki çatlak derken üst kısmında camın altındaki yerden bahsediyorsun herhalde bakmaya gitiiğimde dikkat edicem sölediklerine teşekkür ederim bişey daha coronada parça sorunu cekiyormusun peki üçüncü olarakta gli apex bakıyorum çünki kullanan arkadaşım var çok memnun oda azcık bakma şansı buldum aracına oda full bi araç donanım olarak parçaları yan sanayi olsun ne bilim çıkmacı çıkmacı gezmek istemiyorum o yüzden en kötü ön takımdır kaportadır tampon v.s bulunuyormu sıkıntı çekiyormusun acaba..
    Rica ederim.
    Vectra gt de camın önündeki (ince boydan boya olan parça) hepsinde çatlak. Onu kusur olarak saymıyorum. Ama bazılarında orta kısımdaki kalorifer ızgarasının üstünde çatlak olabiliyor.

Coronanın parçaları gayet uygun ve bulunabiliyor. Motor , ön takım zaten Corona/Carina ve bazıları Avensis ile aynı. Tabiiki her araba gibi 21 yaşında bir araç ufak tefek masraf çıkartabiliyor. Parça fiyatları normal bence. Piyasada sıfırı olmayan tek parçası arka tamponu. Onunda çıkması bolca var. Parça sıkıntısı çekmezsiniz.
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vectra hele gt candır.Ancak temizi sayılıdır.Parça temini çok üzmem fakat kapı kartları gibi absürt parçalar sizi üzebilir.93-95'in ilk yarısı c20xe sonrası ecotec diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.Şahsen vectra gt alacak olsam kesinlike sunroofu olanı alırdım.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)