Herkese merhabalar yaa bi araç bakıyorum çok merak ettiğim için bilgi sahibi tecrübeleri olan abilerim kardeşlerime sormak istedim bu iki araç hakkında çok bi bilgim yok konuyu bilmeden yanlış yere açtıysamda ayrıca özür dilerim.. vectra Gt 92-93 sanırım sfi doch motorlu olan araçların parça sıkıntısı varmıdır normal vectra A ile yürür aksamı alt takım aksamı amotisörleri v.s aynımıdır yani sorun yaşarmıyım bulurken piyasadan .. bildiğim kadarıyla accordun bu yaşına rağmen aksarayda yan sanayisi dahi olsa halen iç trim aksam hariç tüm parçalarının sıfırı var bu araçlarda bana cazip gelen sürüş keyfi daha oturaklı olması ve zevkli araçlar olması performansları nasıldır bilemiyorum mutlaka vectranın biraz daha iyidiri diye umuyorum tabii birazda bu araçlardaki tercihim o biraz gaza bastığında gitmesi ve düz boru filtre gibi v.s ufak işlemlerle çok az yürütüp biraz asfaltlara yakın olup coiloverlarla güzel bi görüntü sadece istediklerim bunlar zevkli tecrübe sahibi abilerim arkadaşlarımın fikirleri benim için çok önemli çoğu kişi civic si veya 1.7 dti diyebilir bunlara yönel diye ama piyasa mağlum 16-17-18 çok büyük rakamlar ne kadar güzel araçlar olsada insan kıyamıyor görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar hayırlı günler diliyorum..