Eski aracım 52 plakaydı ama 61 plakayı seviyordum appde güzel duruyordu arabayı da trabzondan denk getirince plakayı da değiştirmedim ve 61 kaldı :)
Printable View
Eski aracım 52 plakaydı ama 61 plakayı seviyordum appde güzel duruyordu arabayı da trabzondan denk getirince plakayı da değiştirmedim ve 61 kaldı :)
Şuan kullandığım aracın Plakası 34 PLT 84 :)
Manisalı olmama rağmen 35 plakaya ayrı bir sempatim var çok hoş duruyor.İleride almak istediğim plaka da 35 GTA XX olurdu. :)
bugüne kadar plakalarım hep güzel denk geldi, 34 CIA xx, 34 xxx 61, 34 TR xxx, 34 xxx 99
üç harfli plaka gerçekten güzel duruyor benim gözümde. son aracımı sıfır aldım sırf hiç üç harfli olması için bi anlamı olmadığı halde ikamet değiştirdim. kısmet olursa bi dahakine başı 61 almayı düşünüyorum
bende sonu 53 takıntısı var :)
hepsinin sonu 53 oldu neredeyse :)
Normalde plaka takındım yoktur. araclara göre plaka almaya özen gösteririm ama hep güzel plakalar denk gelmiştir. :D Son plakam 06 RZL XX :))
Aracımla uyumlu olucak plaka. Daha çok hoşuma gidiyo :)
Eski aracım golfte plaka gf ydi
Şu anki corsa dti'ımda wtf :D
06 xxx ve ismime göre uyumlu olmazsa kısa zaman içinde arabayı satasım geliyor. 34 plaka araca hele hiç binemem kendimi taksici gibi hissediyorum. :)
33 olması çok farketmez , 06 olursa iyi olur , 34 sıkıntılı. 21 , 47 , 65 olmasın neresi olursa olsun. 63 üde severim ayrıca.
en güzeli benim brv 99 du. araba bravoydu :D
Plaka hastalik,01 olmazsa olmaz.
th205
jh205
fr205 205 gti larim,
gd207 207rc
Ye224 ismimin bas harfleri( plaka yuzunden 1 ay showroomda bekledi)
daha oncekı hıcbır arabamda plakaya dıkkat etmemıstım.
suan
3000gt de,
34 AGT 34
:)
komutanım farkettin mi bilmiyorum ama , 34 agit 34 oluyor :D
Valla 35 plaka araç alırsam kesin üstünde bırakırım. Anne tarafından ızmirli olduğum için ayrı seviyorum 35 plakayi :) ama başka şehir plakalı araç alırsam dakika tutmam degistirim çünkü canakkalede yabancı plaka oldumu yandin hemen çevirmeye girersin ya da ceza yersin
Bir de plaka ya ciddi para odeyenlere aklım almıyor daha yeni arkadaşım cla aldı sonu 444 lu olsun diye trafik Vakfına 3000 tl para ödedi büyük konusmayim ama opseler vermem o parayı :)
07 olmazsa araba bizim değilmiş gibi hissediyorum. 07 plakaya şekil olarakta çok yakışıyor bence illaki 07 <3
35 LD ile başlamazsa sıkıntı yapıyor. Araç alındıktan bir hafta içinde takarım