Elleme bence araba cok güzel duruyo :D
Printable View
Elleme bence araba cok güzel duruyo :D
bark kardesim yine çok hızlısın...
bence güzel bir jant alıp bastın mı kitap gibi olur.
gören yoha! s500'müş desin diye arkaya onu koy bence tatlı orjinal bi jant güzel olur body falan gerek yok bence bide cam film komple tamamdır.
bu ağırlıkta bir araçta yan sanayi jant çok sağlıklı olmayabilir. janta kasiste çukurda çok yük bineceği için normal ağırlıkta bir araca göre kalitesiz jantın kırılma riski daha fazla bu araçta. bir de yüksek hızda olursa tehlikeli bir durum yaratabilir. orjinal çıkma bir jant bakılabilir bunun yerine. aracın scirocca'dan daha iyi yol tuttuğunu hiç sanmıyorum, virajda geçip geçmemek bunun kriteri değil, scirocco'yu kullanan kişi viraja aracın son limitinde mi girdi, lastikleri ne durumdaydı, araç stockmuydu bilmeden virajda scirocco geçtim benim aracım daha iyi yol tutuyor demek gerçekçi bir yaklaşım değil. sonuçta uyduruk bir yay takmak bile aracın viraj performansının içine edilebilir.
Boyle kalsin ses sistemi yapar binerim araba gayet iyi plakaliklari sokmek yeterli :) arkasina modelini yazardim , en son bi boya koruma devam..
ya ilaci almayi unutmusum sabah redbull cekmis gibiyim burundan, ondan heycanli gibi yazmisim, model yazisiz sleeper gibi oluyor otobanda oynamak isteyen apaciler essekten dusmuse donuyor eski agir kasa merso sanip :)), yazilim pek bisey yaramaz dimi bunda?. atmosferik motor sonucta.
Himm ok.master yapilinca liselilikten cikiliyorsa devam et bide doktora yapiver.
Adam ordinaryus olucak bi susarmisin kadir
Ya bakıyorum da ne kadar boş sebepler için tartışıp kavga çıkarmaya bahane arıyorsunuz
pedroyu ikna edip satıp yaşına uygun bir araba almak yapılacak en iyi şey.
Bana kalırsa iç-dış detaylı temizlik,plakalıkların çıkarılması ve bulabilirsen ikinci elde olsa orjinal 18"-19" Mercedes-Benz S-GL-ML v.s jantı ile gayet güzel durur.
Su an babam hasta zaten hic strese sokamam yoksa coktan G serisi almistim... ona ok di ama bu ara isteyemem ondan, cunku ise guce yeni basladim biraz yuzum olsun once, soyle yilbasina dogru belki alirim bisey ama bu araba hep durcak baba yadigari olarak o yuzden orjinalligi bozmadan ses sistemi guzel kaliteli bitane (double din yapmadan aux girisi var zaten) bide ipod touch koyarim spotify listemi dinlerim rahatca..)
barking şehir efsanesi olmaktan cıktı dünya standartlarına zorluyor yardırking barking :D