Herkese merhaba.Konu başlığındanda anlaşılacağı üzere bir trafik cezası söz konusu ve buna itiraz etmek istiyorum.Konu aşağıda yazağım gibidir.Yardımlarınızı bekliyorum.
91 model Honda civic EF sedan araca sahibim(bileniniz vardır belki) aracımı satılığa koymuştum ve gün içerisinde 2 arkadaş gelip araca baktı.2 haftadır kapalı garajımda yatıyo ve gelen arkadaşlarla birlikde 2 hafta sonra ilk kez aracın yanına gittim dedim bir kaç tur atayım benzin alayım aracı yerine koyayım v.s . Beylikdüzünde ikamet etmekdeyim ve aracı çıkardım otoparktan çıktım biraz dolaştım benzin aldım ve beylikdüzü mc'in orda bir trafik polisiyle karşılaştım aracım park halinde ve çalışmaz durumdaydı.Gelen ekipler plakamı anons edip yanlarına çağırdı.Evrakları alabilirmiyiz dediler bende rutin kontrol sanıp verdim.Aracımda usulune uygun olmayan veya ceza yememe sebebiyet verecek hiç bir şey olmadığını düşünerek.Evrakları aldıkdan sonra hemen ceza yazmaya başladı ve ''noldu abi'' dedim.''Şikayet var etraftaki binalardan egsoz sesinden rahatsız olmuşlar'' dediler ve şok oldum.Çünki bilenler vardır ef ve crx kasa model araçlarda arkada zebellah gibi bir susturucu mevcut ve aracın arkadasında olsanız dahi motor sesinden başka bişi duyamazsınız.Abi yapma etme dememe rağmen yazdı cezayı ve üstüne üstlük kumandalı olduğunu söyledi ,''eğil bak'' dedim ve bana teknik bilgili olmadığını sadece duyduğunu uyguladığını söyledi.Hal böyle olunca yazdığı cezaya bende ıslak imzamı atmadım.Ekip otosunun plakası olay saat'i yer ve mekan mevcut size sorum bu olayı nereye itiraz etmem gerektiği %100 haksız yere ceza yedim ve 172(yeni ücret nedir bilmiyorum) az bir para değil bu parayı kazanmak için 3 iş günü çalışması gerekiyor normal bir insanın.Sizden ricam bana yardımcı olmanız nereye şikayet veya itirazda bulunmam gerekiyor.Teşekkürler.