+1 bencede bi şekilde hallederler
Printable View
ya bu marka 20 sene önce emekli yada fakir arabasıydı :D geldiği duruma bak iyi atılım yapmış :)
Neyseki bizim böyle dertlerimiz yok, zaten sırf bu yüzden yerli üretim araç yapmadık :) :) :)
das auto :D
Bir ülkenin "ağırlığı" burada devrede giriyor iste, gerektiğinde vuruyor tokadı... asgari müşterekte buluşup hallederler o ayrı mesele ama bak biz bile öğrendik böyle bir sıkıntı olduğunu, normalde bizim memleketin de referans bir test sisteminde bunu kontrol ettirmesi gerekir ama nerede o test odası nerede o personel... hem elin almanından daha mı iyi bileceğiz... CARB, EPA gibi emisyonu takip eden, standartları belirleyen kuruluşlara selam olsun, darısı başımıza...
haberi biraz önce hürriyette gördüm.
bu iş biraz ciddileşiyor sanırım
Chiplidir onlar
Gazihan +1
2. elde ki yeni başlıklardan biri
" Fabrika çıkış yazılımlı seri" özel üretim :cool:
:)
Zaten altı üstü bikaç yüzbin araba satıyor yılda. Amerika pazarı için bir mesele değil. Çekilse de olur.
abi bildiğim kadarıyla sektörün içinden birisin ama yorumların gerçekten sektörden çok kopuk.
adamlar sırf temmuz ayında 75.888 araç satmış amerikada. seneye vurdun mu deli rakam ediyor. koskoca pazardan çekilmek ne demek yahu?
geçende de en iyisi 20-30 hothatch satıyor tr pazarını neden taksın diyordun? an itibari ile 91 satılık polo gti var satılmayanları sen düşün ki Türkiye pazarı için bir hothatch olarak muazzam rakam. demek ki neymiş doğru motor kombinasyonu uygun fiyat Türkiye'de satıyormuş.
bu mantıkla bakarsak bentley temmuz ayında 208 araç satmış Amerika'da. Tüm dünyadan çekilse sıkıntı olmaz yani.
her şeyi geçtim adamlar amerikanın bu sayılarla en çok satan 14. markası. Türkiye'de ise bu marka peugeota tekabül ediyor. (ağustos ayı rakamlarıyla)
altındaki büyük markalar ise sırasıyla audi, seat, honda. bunlar piyasadan çekilmeye kalksa zaten 1-2 bin aracı zor satıyoruz diye Türkiye piyasası ne olur bir düşünün..
amerıkayı turkıye zannedenler var bır sekılde hallolur falan :D badem bıyıklar yonetseydı olabılırdı doğru..
sanırım araç sahıplerının alın bunu gerı dıyıp ıade hakkı doğabılırmış yada tazmınat isteme hakkı,iş ciddi.
http://www.topgear.com/car-news/insi...es-it-all-mean
VW. Group chief executive Martin Winterkorn has issued a statement that sounds like an admission of guilt. “I personally ** deeply sorry that we have broken the trust of our customers and the public.”
ceo kabullenmiş gibi. hatayı. !
bir şey çıkacağını bende zannetmiyorum koskoca almanya parasını kaptırmaz.
olayla ilgili başka bölgelerde de soruşturma başlatılacağını okudum. Eğer avrupa pazarında da benzer işler yapılmışsa vw grubu çok ciddi sıkıntılara girer. Ki abd emisyon normları avrupaya göre daha gevşek diye biliyorum yanlışsam bilgilendirin