Bu temizlenmiş hali tek katda s3 geçilmiş hali düşünün.
Printable View
Kusura bakma yoruyor olabilirim seni ben alırken baktırdım ya :D mikron ölcerde cıkmazmı boyası ve değişeni eminmisiniz ? sonucta fabrika mikronu örn 100 ise boyalı parca 180 200 civarı.yani komple siyah ise baska araçtan org takıldıysa bilemem ama değişmişde olsa boyanması gerekir sonucta oda cıkar.
plastıkte hıç bır boya makınesı olçum yapamaz, plastıktekı boyayı anlamak ıçın gözle gozlemleyıp boya hatası bulmak lazım..
yerınde olsam tamponu boyatır, çamurluğun uç kısmına rötuş yapardım, ıçıme sınmez dersen çamurluğuda boyat fotoğrafı mevcut zaten..
aracın tamponu yada plastık parçası değıştı dıye arabanı almayacaklarsa almasınlar.. :)
Plastik aksam ise boyatın gitsin.Ekspertizde plastik aksamın boyasında bakıldığı nerde görülmüş sanki.
Tampon lokal boyanır f30 siyah aynı şekilde ucları bu tarz takmalar yüzünden kaç kere boyattım hatta fazlasınla macun bile çekilde tıklama olmadıkça problem olmuyor gönül rahatlığı ile boyat. Çamurluk ise hiç boyama işine girme pasta zımpara rötüş zımpara devam ettir bişeyi kalmaz ikinci eli düşünüyosan hiç bi usta expertiz yaparken tampon boyalımı diye bakmıyor rahat et
Sen arabayı sat yenisini al.
Dostum boyatsan ne olcak değiştirsen ne olcak ya takılmayın böyle şeylere çok fazla
Çok abartmayın ya tampon boyansa nolur boyanmasa nolur ben aldığım arabaların çoğunu daha temiz görünsün diye arka ve ön tamponlarını boyatıyorum satarkende hiç bir sıkıntı olmuyor. Çamurluğu boyatmak istemesen anlarımda tampona çok takılma. çamurluktaki yeri de iyi bi usta rütuşla %80-90 civarında kaybeder.
bu işlerden anlayan birine giderseniz muhtemelen büyük ölçüde kapatır zımpara rötüş vs ile
Yorumlar için teşekkür ederim.tamponu takmıyorum fakat çamurluk zımpara + rotüsla gitcek gibi değil altındaki siyah çıkmış lokal ikiside boyanıyormuş boyatırım kafam rahat binerim.Biraz obsesifim bu konularda kusura bakmayın.:)
Tamponun boyasını kimse sormaz bile takılmayın
Lokal tamir ile halledilir. Camurlugun hepsi boyanmaz. Ama lokal demek sadece hasarin boyanmasi degildir. Hasarli bolgeden tahmini olarak 1 - 1,5 karislik captaki alana uygulama yapilir.