User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
103 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Forumdaki subarucular buraya bakabilirmi lutfen

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın samimiyeti ortada makaraya sarınca egonuzu mu tatmin ettiniz ?
    O yaşta kaç kişi subaru sahibi oldu veya kullandı ? Ki ben dahil bir çok kişi sahip değiliz bu tarz araçlara.

Umarım hayat sana hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı verir kardeşim, her şey gönlünce olsun
    Cok sagol abi,umarim hepimizin,herkesin hayati istedigi gibi olur,hayallerine kavusmak bambaska
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estf kardeşim ne demek keşke subarumuz olsaydıda isteğini yerine getirseydik. umarım biri çıkar istediğin olur
    Subarun olmayabilir abi,ama sana sunu soyliyim,fiat bravom var gel gezelim demen bile yeter,sagolsun bi kac kisi daha soyledi bunu,onlarada cok tesekkur ederim,en az bi subaruya gel bin denmesi kadar mutlu oldum
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah ettim supersport bir arabaya binmeden ölmeyeceğim diye ömrüm yetmez bir aksilik olursa bu sitede konu açarım. Bunu hissettiren herkese sonsuz teşekkürler. Bahçeşehir civarlarında 1.3 dizele binmek, araba muhabbeti yapmak istersen yazarsın dostum.

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel yürekli temiz kardeşim hayallerinden asla vazgeçme, elbet bir gün sahip olacaksın.

Subarum yok ama, bir gün böyle bir imkanım olursa sözüm olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah ettim supersport bir arabaya binmeden ölmeyeceğim diye ömrüm yetmez bir aksilik olursa bu sitede konu açarım. Bunu hissettiren herkese sonsuz teşekkürler. Bahçeşehir civarlarında 1.3 dizele binmek, araba muhabbeti yapmak istersen yazarsın dostum.
    Abi tesekkur ederim,bi subarun olmayabilir,ama hic yoktan iyi bi insan olmussun,herkes icin olmasada bazisi icin maddiyatin onunde olan bi durumdur,sana tekrardan cok cok tesekkur ederim abi,sirf muhabbet icin bile ugrarim sagolasin
    Alıntı RedCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel yürekli temiz kardeşim hayallerinden asla vazgeçme, elbet bir gün sahip olacaksın.

Subarum yok ama, bir gün böyle bir imkanım olursa sözüm olsun..
    Senin canin sagolsun abi,subaru isin bahanesi muhim olan abilikler,dostluklar iyi dileklerin icin sana cook cok tesekkur ederim abi,iyiki sizin gibiler hala var
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada olsaydin hem yolda hemde turlatacak cok kisi olurdu. 2007 senesinde 2003 sti almistim kiz arkadasimi lisenin onunde bekliyorum bi tane çocuk baktim arabanin resimlerini cekiyor ben 22 yasindayim oda lise 1 e yeni baslamis 15 yasinda senin gibi sayilir. Cok merakli subaruya telefonumu verdim onunkini aldim samimi olduk baya. Bana oyuncak subaru falan hediye etmisti. Ankaralilar bilir ankarada cok organizasyon olur subarucular arasinda kahvaltiydi falan ayni semttede oturduğumuz icin hep onunla giderdim. Arabayi sattim istanbula geldim koptuk tabi ama faceden falan görüşüyoruz hatta onun kendisine sti almasini bekliyorum, bu sefer o beni tedavi etsin diye inşallah sende ulaşırsın hayaline. Subaru cok baska bir hastalik gerçekten sirf sesini hissetmek icin kis gunu sapka mont takip 4 cami indirir kalariferi acar sika sika giderdim. Simdi bile hiçbir arabanin sesi etkilemiyor ama subaru görünce hemen teyp kapatir camlari acar o muhteşem boxer homurtusunu dinlerim. Ulan kendi kendimi cok pis gaza getirdim tekrar mi alsam acaba

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tezata düşüyorum bazı msjlarda, kardeşimizin yaşına veriyorum konuşmalarını ama ben onun yaşındayken böyle bırak marka modeli tercih etmeyi, oo egzozlu bi arabaya bindim falan oluyordu yani kardesimizde öyle birsey yok..o da kabulümüzdür lafı baya tuhafıma gitti..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarada olsaydin hem yolda hemde turlatacak cok kisi olurdu. 2007 senesinde 2003 sti almistim kiz arkadasimi lisenin onunde bekliyorum bi tane çocuk baktim arabanin resimlerini cekiyor ben 22 yasindayim oda lise 1 e yeni baslamis 15 yasinda senin gibi sayilir. Cok merakli subaruya telefonumu verdim onunkini aldim samimi olduk baya. Bana oyuncak subaru falan hediye etmisti. Ankaralilar bilir ankarada cok organizasyon olur subarucular arasinda kahvaltiydi falan ayni semttede oturduğumuz icin hep onunla giderdim. Arabayi sattim istanbula geldim koptuk tabi ama faceden falan görüşüyoruz hatta onun kendisine sti almasini bekliyorum, bu sefer o beni tedavi etsin diye inşallah sende ulaşırsın hayaline. Subaru cok baska bir hastalik gerçekten sirf sesini hissetmek icin kis gunu sapka mont takip 4 cami indirir kalariferi acar sika sika giderdim. Simdi bile hiçbir arabanin sesi etkilemiyor ama subaru görünce hemen teyp kapatir camlari acar o muhteşem boxer homurtusunu dinlerim. Ulan kendi kendimi cok pis gaza getirdim tekrar mi alsam acaba
    Abi alda o cocukla bi yer degisiyim yav yaninda usul usul oturur sıkışını izlerim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tezata düşüyorum bazı msjlarda, kardeşimizin yaşına veriyorum konuşmalarını ama ben onun yaşındayken böyle bırak marka modeli tercih etmeyi, oo egzozlu bi arabaya bindim falan oluyordu yani kardesimizde öyle birsey yok..o da kabulümüzdür lafı baya tuhafıma gitti..
    Abi acikcasi,subaru hastaligim var evet,ama baskasinin arabasindan ustun aracin varsa bile,onun aracini kucumsemek terbiyesizlikken,ben sifirim ve kimseyede bu yanlisi yapmam,ordaki oda kabulumuzdur lafi abimizin sti yavrusu demesi uzerine "olsun abi nolcak" maksadinda soyledigim bi lafti,acikcasi abi senin benim yasindaki halimden farklida degilim,amcamin 96 model sap sade dogan slx inin egzozu delinmisti,surmek icin bi ton yalvarmistim oda sagolsun kirmamis vermisti,bi ton video cekmistim,40-50 yle giderken bile sirf o egzozdan gelen ses beni acayip tatmin etmisti,boyuna aragaziyla gezmistim,eger birisine yanlis bi soz soylediysem kotu niyetimden degildir,kusuruma bakmayin,heyecanima verin,eger cidden bu yanlisi yapmis ve birilerine "suna bak soyledigi lafa bak" dedirttiysem cok ozur dilerim tekrardan kusuruma bakmayin,umarim beni yanlis anlamazsiniz
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan olm sen arabanı satalı 2 yıl olmadımı
    hemen hemen oldu kanka ne var yani heran sti olabilir

Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olsun abi corsada olur,dedigim gibi maksat hem biraz sulalenin dizellerinden uzaklasmak,biraz daha genc isi arabalara binmek,tabiki gonlumuzdeki subaru listenin basinda,ama eger sanada uyarsa bi gun seninle gezmek isterim tabiki,bu aradada subaruyla ilgili tecrube ve anilarini dinleriz iste
    pm atıyorum sana numaramı kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçırdığınız bir nokta var kardeşimizin derdi subaru değil gazlayacak biri olsun bende yanında takıliim. Sadece subaru hayali olsaydı E39 la gelen teklife abi teşekkür ederim e39 da çok güzel araba ama ben subaruya binmek istiyorum derdi. O mesajı görmemiş olsaydım bizdeki GC8 le her türlü çıkarırdım. Dediğim gibi adamın hevesi gazlayan birileri olsun ben de yanında oturayım.
    IN BOOST WE TRUST

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin tüm postlarını okumadım ama bu kardeşimizin isteği o yaşlarda hepimiz için geçerliydi.

En azından bende bayılırdım sürmesem bile hızlı arabalara binmeye ama sanırım problem şu:

Önce konu başlığı,sonra yazılış biçimi

Ben valla ilk başta subaru parçası yada subaru ağırlıklı çalışan bir garaj arıyor zannettim

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçırdığınız bir nokta var kardeşimizin derdi subaru değil gazlayacak biri olsun bende yanında takıliim. Sadece subaru hayali olsaydı E39 la gelen teklife abi teşekkür ederim e39 da çok güzel araba ama ben subaruya binmek istiyorum derdi. O mesajı görmemiş olsaydım bizdeki GC8 le her türlü çıkarırdım. Dediğim gibi adamın hevesi gazlayan birileri olsun ben de yanında oturayım.
    böyle konularda biraz daha yumusak ol 16 yasında daha, heyecanla kıramamıs onuda belliki vicdanlı ol amacım sosyal mesaj vermek degil içtenlikle söylüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi simdi gc8 le cikarirdim dedin bana iyilikmi kotulukmu ettin bilemedim ,konuyu acarken tamamen subaru odakliydim,ama pek subarucu goremedim sagolsun,cemil ve orhan abi bu konuda yardimci oldular,fatih abide her nekadar subarusunu satmis olsada sorularima yanit verdi onada tesekkur ederim,diger abilerimde heveslisin gel gazlayalim dediler,ondan sonra bende,hem birileriyle tanisirim,hemde bir iki gazlayan arabaya binmis olurum diyerek arac sinifimi epey genislettim,yardimci olmaya calisan herkesede tekrar tekrar tesekkur ederim tabi
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin tüm postlarını okumadım ama bu kardeşimizin isteği o yaşlarda hepimiz için geçerliydi.

En azından bende bayılırdım sürmesem bile hızlı arabalara binmeye ama sanırım problem şu:

Önce konu başlığı,sonra yazılış biçimi

Ben valla ilk başta subaru parçası yada subaru ağırlıklı çalışan bir garaj arıyor zannettim
    Baslikta bi sorun olabilir abi haklisin,sanirim biraz daha icerigi yansitacak bi baslik bulunabilirdi,ilgin icin tesekkur ederim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle konularda biraz daha yumusak ol 16 yasında daha, heyecanla kıramamıs onuda belliki vicdanlı ol amacım sosyal mesaj vermek degil içtenlikle söylüyorum
    Olm bunun vicdanla ne alakası var. Sana sokakta biri gelse abi bi tur gazlayalım mı diyene ne dersin. Hadi gel kardeşim diyeceğini sanmıyorum. Bak ne diorum amaç sadece gazlayan birinin yanında oturmak istemesi. Yaşı daha 16 reşit değil allah korusun gazlarken başına bişey gelse kime ne açıklama yapabilirsin. La piste adamlar almıo 18 yaşından küçükleri yanında velisi olmadan. 16 yaşındakini hiç almıolar zaten. Bide alıcan sokakta gazlıyacan. Gelsin gokart a bindiriim parasını da ben ödiim ama sokakta yanında delikanlı ile gazlamak doğru değil. Subaruya da bindirsem inan gazlamadan usul usul gezdirirdim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal mesajsa sosyal mesaj. Bu kardeşimizi yanına alacaklar yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundursunlar.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal mesajsa sosyal mesaj. Bu kardeşimizi yanına alacaklar yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundursunlar.
    Eyvallah abi,haklisin tesekkur ederim,bunlari yazman bile konuya olan ilgini gosterir,ilgin icinde ayriyetten tesekkur ederim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da sanayiye (Tork garaj, Arıcan, Swap, Meray vs vs) gelmen yeter bu tür "tanıştırma" için, zira son 20 yıldır öyle lisedeyken, okurken arabalarımıza bindirdiğimiz arkadaşlar yıllar içinde Subaru sahibi olarak aramıza katıldılar, İnşallah senin için de hayırlısı olur, gönlüne göre kazasız belasız binersin...

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan pm atıyorum face felan olur irtibatı koparmayalım inşallah hayalimizdeki araçlara kavuşuruz kardeşim 2 senem kaldı bekle ehliyeti alırsam abimin arabayı kaçırır gelirim hahaha onada selamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da sanayiye (Tork garaj, Arıcan, Swap, Meray vs vs) gelmen yeter bu tür "tanıştırma" için, zira son 20 yıldır öyle lisedeyken, okurken arabalarımıza bindirdiğimiz arkadaşlar yıllar içinde Subaru sahibi olarak aramıza katıldılar, İnşallah senin için de hayırlısı olur, gönlüne göre kazasız belasız binersin...
    tork garajı çok duydum abi,subaru impreza org vardı orayıda bilirim,yer biraz ters bu işlere ama sağolsun istanbuldanda yardımcı olanlar çıktı,yolum ankaraya düşerse,kızılayı gezmek yerine direk tork garaja ,iyi dileklerin için teşekkür ederim abi,umarım üniversitede bi gc8,iş güç sahibi oluncada evladiyelik bi blobeye sti hayallerim arasında
    Alıntı ///berke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan pm atıyorum face felan olur irtibatı koparmayalım inşallah hayalimizdeki araçlara kavuşuruz kardeşim 2 senem kaldı bekle ehliyeti alırsam abimin arabayı kaçırır gelirim hahaha onada selamlar
    ehliyet araba işin biraz daha espri kısmı,muhabbete sohbete herzaman beklerim,he iki yıl sonra altımda bi subaru olur sende abinin arabayı çalarsın,buluşalım dersin,başım üstüne buyur gel
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)