User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Araç sigorta kasko yardim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Araç sigorta kasko yardim

Arkadaslar merhaba

Bugun yasadigim bir sikinti icin tecrubelerinize ihtiyacim var.
    Babama ait fiat fiorino aracin sigorta ve kasko yenileme islemleri icin uzun yillardir sigorta yaptirdigimiz vakifi aradim ancak vakifin artik bu islemleri yapamadini ogrendim. Bende 2-3 firmadan teklif istedim. Sorun tam olarak burada basladi.

Sigorta sirketleri donus yaptilar ancak aracimizin sistemde kamyonet-panelvan olarak degil otomobil olarak gozuktugunu bu yuzden teklif veremeyeceklerini soylediler.

Bende yanlisligin duzeltilmesi icin xxxx sigortanin istanbul ve ankara genel mudurluklerini aradim ve durumu anlattim. Benden evraklari gondermemi istediler ve bende gonderdim ancak tlf ile gorustugum kisi duzeltme isleminin 1-2 gun surebilecegi ve benden ucret talep edebileceklerini soylediler.
    Simdi benden geriye donuk para isteyebilirler mi?
    Sigorta 26 sinda bitecegi icin duzeltme islemini yapamazlar ise ceza odeyecekmiyim?
    Sigortada ve kaskoda araci. Otomobil yada kamyonet olmasi ile ilgili bir ibare olmadigi icin bu hatayi kim nasil onceden tespit edecek?
    Hukuki olarak dava acsam nasil bir yol izlemeliyim?

Simdiden tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar icimizde sigortaci yok mu hic?
    Enazindan fikir verse bile daydali olur.

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hatayı sigorta şirketi değil acenta yaptığından dolayı acentanın düzeltmesi gerekiyor.Sigorta şirketinin yapıcağı hiçbirşey yok sadece yapılan yanlışı düzeltmekle görevlidir

Not:Ücreti ise araç kullanım tarzı değişikşiği olduğu için doğal olarak fiyat farkı çıkıyor.Mesela fiorino'yu yenileme indirimli otomobil olarak kestiğinizde 650-750 civarı bir rakam çıkar fakat kamyonet olarak kesiceğiniz zaman ise sınıf farkı ortaya çıkıyor ve bunun içinde fiyat yükseliyor sizdende sınıf farkı olduğu için sadece aradaki o fark isteniliyor
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    matracx vardı sigortacı görürse detaylı yazar. özeldende mesaj atabilirsin ona , yardımcı oluyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bu durumu düzeltmesi gereken yer acente, eğer acente konuyla artık ilgilenmiyor ve kapandıysa bölge müdürlüğü ile görüşüp ruhsat görüntüsünü göndermeniz gerekli.
    Kamyonet olan bir aracı, otomobil kesmelerinin sebebi size zamanında daha uygun fiyat vermek istemeleri, hatalı işlem açıkcası.
    Bunu düzeltmeniz, biraz zaman alabilir yani denilen kadar 1-2 gün gibi, fiyat farkıda şundan dolayı çıkacak, otomobil olarak hasarsızlık indiriminiz, kamyonete aktarılamıyor.
    4.kademeden kamyonet olarak işlem yapılacaktır büyük ihtimalle, açkcası çok çetrefilli bir durum.
    Bence otomobil olarak kalsın, bir sorun oluşturmaz şuan için.
    Herhangi bir olası kaza durumunda, sizden zeyil isterlerse o zaman yaptırırsınız.
    Emre Kalkan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)