2.0 sport 172 beygirlik makina hakkinda bilgi paylasimi yapabilirmisiniz abiler? Ozellikle yakit ve ariza verme konusunda
2.0 sport 172 beygirlik makina hakkinda bilgi paylasimi yapabilirmisiniz abiler? Ozellikle yakit ve ariza verme konusunda
Yakiti sakin kullanirsan trafige girmeden 6,5 litre civarina kadar düşer
En bariz arizasi rolanti dalgalanmasi ve gaz kelebeği takılmasi genelde çoğu rs de vardir
Clio rs cok konusulan arabalardan biri forumda,bi ara bende uygun fiyatli olmasindan dolayi arastirdim,forumun saglam rs cilerindej biriylede konustum (ismini hatirlayamadim,kendisinden ozur dilerim) temiz rs kalmadi,olanda el altindan arkadaslara satiliyo dedi. Rs in genelde 172 si konusulur,diger serileri tutmadimi anlamadim ama yok denecek kadar az,keyifli araba olduklarini biliyorum simdiden hayirli olsun
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Rs de sorunlar bazen sanzuman krank sensoru ve kasnak gerisi teferruat az yakar cok kaçar bu arabaya uygun laf rs alirken dikkat edilmesi gereken husus 2lira fazla olsun düzgün olsun senelerdir bu araclara gonul veren ugrasan biri olarak kesinlikle denenmesi gereken bir arac derim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
sanzuman/senkromec kirilgan. her aksam rollinge dayanmiyor.
rolantisi arada dalgalanir.
motor kulaklari cabuk asinir.
ha bir de yakit fazla yakiosa bil ki o rs te sorun vardir.
Şu an 172 olarak bildiğim takip ettiğim araç yok ilanlarda Siyah kocaelinde olanı ilk defa görüyorum benden eski olan Rs işini kovalayan abilerin bilgilendirebilir belki o araç için seni eğer imkanın varsa fiyatta anlaşabilirsen önce yetkili servise sonra emin olabileceğine inandığın bir expertiz merkezinde baktır değerlendir derim..Tabi ne olursa olsun şanslıysan bilmediğin araçta yüzün güler..Samsunda olan bordo için burdan yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır bilgilendirsinler seni.
ALLAH VAR GAM YOK..
Kocaelşndekş güzeldir önden tıklaması war sanirim 3sene gumrukde yattı bazı parcalarını ben yolladım eski sahibine fena makina değil
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Katil rs var sahibindende,ona dikkat edin derim,hatta sahibinden sacmaliklarinda konusu gecmisti. @Cliosportve arac hakkinda yorum yapmisti @ayrtonsenna bilgilendirebilir sanirim bu konuda
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)