Bende bir güncel çekim birde sorum var 5.30i ler nasıldır peki yakıtı falan lpg uyumu sıkıntı çıkartırmı ?
Printable View
Bende bir güncel çekim birde sorum var 5.30i ler nasıldır peki yakıtı falan lpg uyumu sıkıntı çıkartırmı ?
Bugün kısa süre 2004 e60 530d kullanıp satan biriyle konuştum 3 ay falan binmiş o 246.000 de almış 249.000 de satmış bana 30i al lpg ile aynı yakıtı yakarsın giderleride aynı tarzından konuştu Doğruluğu nedir bilmiyorum
Ama benim 30i dende 30d dende gözüm korktu öğrenci haliyle masraf meselesi yüzünden 1.2 fındık motora devam gibi
Klasik m54 makine.Ustası da,parçasıda,çıkması da boldur.Dizel makinaya göre aynı km olarak ele alırsak daha masrafsız sayılır.Lpg ye uyumludur.Şuan ki lpg fiyatı ile ş.içi 30-35 kuruş yakarsın.
Güzel haber arabayı kışın kıbrısta kullancam yazın türkiyeye getircem allah nasip ederse o yüzden yakıtı dert etmiyorum zaten yakıtı göze aldım varsın yaksın konforlu birde gidişi iyi olsun yeter sadece başıma dert çıkarmasın e90 az yakıyodu ama serviste tanımadığım adam kalmamıştı artık hepsiyle küs olmak istiyorum :D
oh oh oh nasıl mutlu oldum varya anlatamam dizellere baktım ama hem km ler uçuyo hemde artık turşu olanları kalmış gibi o yüzden benzine kaydımdı ki lpg de bu kadar yakması çok mutlu eder :)
kondisyonu yerinde, hakkı verilmiş E60 görüntüsü fişek gibidir :) 200.000 kilometre civarına kadar orjinalinde olanlar sorunsuz sıkıntısız diyebiliriz. mekanik olarak bir dert tasa vermez ilk olarak pompa enjektör ve turbo koyverebiliriz. kullanıma bağlı olarak da elektronik sıkıntı çıkarırsa çıkarır ama o da kolay kolay olmaz.
hastasına ilaç E60 iyidir
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=56A4183C
Nedense Karpuzlu e60 artık epey göz tirmaliyor. Frankfurt falan çok daha güzel, tabi seçim yinede.
Tek seferde London-Monaco-Paris goren koca yurekli e60 #AGA006'yi unutmayanlar fav :D
Bence komple m5 body yapıp vossen cv3 gun metal yada vossen cv3 siyah kenarda gri çizgi ile nokta olur elin alamanı ne çizmiş be f10 dan güzel bence hala fazlasıyla güncel kasası
http://i.hizliresim.com/j2Ejlg.jpg
Bizde manuel e60 530i vardi klasik m54 makine korkulucak birsey yok ustasi parcasi bol klasik hastalik 1-2 sensor ve akismetre harici pek sorunu yok yakittan hic korkma hacmine gore ciddi az yakan bi araba normal kullanimda istanbul ici 10 litre ile geziyorduk kisacasi 1.6 atmosferik bir araba kadar yakiyor sakin kullanimda uzun yolda kasarak 6.5 litrelere kadar indirmisligimiz var tekrar hatirlatiyim bizdeki manueldi.. kucuk bi detay daha veriyim ustundeki oem 17 ler cok agir hafif bi jant takinca arabanin kaderi degismisti gider olarak
Bulup alabilsek yapilcak cok sey var :)
Kronik ya da nazik olduğu noktalar;yağ seviye sensörü 3-4 yağ değişiminden sonra bozulur,yağ tam olsa bile eksik uyarısı verir.Ucuz bi sensördür.Yağ kütüğü contası,külbütör kapak contası,karter contası araç özellikle lpg li ise yağ sızıntısı yapar.Conta takımı değiştirilir.Vanos tıkırtı yapar,performansı baya etkiler,conta ve o-ring takımı değişince sıfır kıvamına gelir.Akışmetre arızası meşhurdur.Disa valfi 150-200K km arası gidicidir.İnsan gibi kullanılırsa 200K dan önce alt takım ve yürüyene anahtar vurulmaz.Sadece direksiyon mafsalında bir tıkırtı olur.Tornacının halledeceği bir iş.Sök-tak-torna 600 ü geçmez vs vs.
2014 4x4 134,5 hp deri koltuk haric full madenci kasa Destur'la takaslamalik e60 530d aranmaktadir. Iyi forumlar.
Mertcan 530i daha mantıklı, lpgyle keyfini sürersin. 530d lerin hepsi yüksek km ve altından ne çıkacağı belirsiz.