Motor aracı götürüyor .
Basınca hayvan gbi şiy yapıyor
Basmayınca eco acıkken ortalama 5 .5.5 litre arası
Motor aracı götürüyor .
Basınca hayvan gbi şiy yapıyor
Basmayınca eco acıkken ortalama 5 .5.5 litre arası
Elleme Sekelesin...
Turbo olsun hacim kucuk olani vergiden dolayı mantikli tercih sebebi 900 cc vergisi komedi idi sanirim mtv olarak![]()
Rampa çıkmaz, bayılır, çekmez, klima açıkken gitmez,yokuş çıkarken inip itmeniz lazim vs vs vs... Bilip bilmeden binmeden yorum yapanlar serisi vol 986.
Bizim millet hala sığır atmosferiklere binsin birakin. 0.9 clio yu test etmistim, arkadaşıma alacaktik, bence gayet yeterli, bir türlü ikna olmadi arkadasim gitti 1.2 atmo aldi lpg taktirdi biniyor. Velhasil önyargı bi türlü engellenemedi.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bugün arkadaşın 0.9 cliosunu merak edip biraz kullandım. Kısa mesafe sürüşe karşı klima açık düz yolda gidişi iyiydi. Ufak tefek trim sesi hariç iç mekan sessizdi. Alınabilirler listesine ekledim.
Arkadaşımda sandero stepway var. Defalarca kullandım ve uzun yolda yaptım.
Hatta en çok uzun yolda beğendim 160 sabitleyip klima açık 50km kadar gittim.
Yokuşta falan hiç bayılma olmadı.
Hızıda hiç öyle hissettirmiyor gayet güzel ilerliyor.
Yeni araçlar güzel artık aralarında çok fark yok.
4. viteste 184 yapıyo 5tede 184 yapıyo performansını çok begendim ben station vagon modelini sürmüştüm gayet güzel yakıtıda bedava
ilk çıktığında sıfır clio4 1.2 atmo almıştım. yokuşlarda cidden 3 e kadar düşüyodu.40bin kadar binip sattım.kaportası çok zayıf. ama 0.9lar 1.2 den daha iyi diye duydum performansını.
düşük motor hacmine göre okadarda yakıt tasarrufu olmadığından şikayetçi kullanan arkadaşlarım... yani şehir içi sakin kullanım 6.xx araçda birkaç kişi olunca 110 km ortalama hızla gidince 1.6 benzinli ile aynı sarfiyat oluyormuş
SM PERFORMANCE
Geçen bi bayiye girdim 900 cc turbo clio bakıyorum fiyat verir misiniz dedim, bizde 900 cc motor yok ki dedi bayan
Ya dedim ilk çıktığında sürdüm nası olmaz![]()
900 iyidir, 1.2edc turbo 120 bg daha iyidirki 900 lük 3 kişi klima açık rampa çıkıyor da rahat rahat
TB4BSA
0 olarak aldık şuan güncel olarak 14.500+ KM de sadece K&N filtre var. Daha önceden 1.2 atmosferik clio vardı, Arada dağlar kadar fark var desem yeridir sanırım gidişat olarak. Donanım olarakta boş bir araç sayılmaz icon alırsanız. Yakıt ise full gazlama 8lt yakıyorum. 8lt+ için inanmak gerekiyor cidden. Onun haricinde kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olurum.
Şu 0,9 ilk çıktığında test sürüşü için bayiye gittim araç 0,9 için oldukça canlıydı ama şansa hamile bir bayan temsilci geldiği için açıkçası çok zorlayamadım :d
ama yokuşlarda vs gayet çekişi iyiydi. Hiç 1,2 atmosferik ile uğraşmaya değmez.
lpg takılıyomu 0.9a?
İlk deneyip video atan kişi olarak yorum yapmak gerekirse
1.2'ye göre daha keyifli o fındık gibi turbo sesi ayrı bi tat
0.9 90hp Turbo
1.2 75hp atmosferik
İlk kullandığım,test ettiğim zaman bana 'hantal,hafif' gelmişti.Tabi motorun açılmamış olmaması ve benim gibi kimsenin kullanmaması etkendi.
0.9dan baya satılddı aslına bakarsan.Tavsiye olarak 0.9 al derim
3000 devir sonrası ses sadece biraz daha net geliyorİlk başlarda fark ediliyordu filtre olduğu şimdi alıştım yetmiyor
Orta susturucu iptali düşünüyorum. Videoyuda bir ara çekmeye çalışırım.
Takılıyor ama gerek yok bence, Lakin çok ekonomi kasılcaksa dizele yönelin derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)