User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 5664'e Güvenmeyin !

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana motor satana bana ibraz etmedi siye dava acarsan tum masraflariyla beraber odetirsin.faiziyle beraber parani da alirsin. ayipli mala giriyor.zaman gecirmeden ihtarname cek kabul etmiyorsa.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşkilat haline gelmiş resmen. Motor da kazayı, kusuru vs saklayabilirsin de rapor olup boş olması çok saçma olmuş.
    Sen baktığında ağır kusur gözükmüyor, başkası baktığında ağır kusur gözükmesi resmen işgüzarlık.
    Ağır kusur olması için, kaynak falan olması gerekir ne tür bir ağır kusur olduğu ile bilgin yok sanırım ? Geçmiş olsun tekrar..

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski plakadır. Eşime 2013 aralıkta sıfır aldığımız corsaya parça parça 5000TL'ye yakın hasar çıkıyordu. Hasar tarihleri 2010 2012 ve 2013 6.ay! Clio 4 araç sattım 260 TL ön tampon boyandığından hasar çıkıyordu. Bir tanesi hasar kaydı var diye almadı arabayı. Şaka gibi. 5664'e çokta güvenmemek gerek gerçekten.
    hacı o 5000 lira incir ağacının faturasıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, ben bu usulsüzlükleri gördükten sonra hiç bir şekilde bu tramer kayıtlarına güvenmiyorum, alacağım araç düzgün alınabilir durumdaysa isterse 20 bin kayıt olsun bir şey ifade etmiyor benim için, kaydı olmayıp helva gibi olmuş araca binmektense tercih ediyorum.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana motor satana bana ibraz etmedi siye dava acarsan tum masraflariyla beraber odetirsin.faiziyle beraber parani da alirsin. ayipli mala giriyor.zaman gecirmeden ihtarname cek kabul etmiyorsa.
    acaba bunu sigortacı mı gösteriyor ? Ağır kusurlu olup olmadığı olayını ?
    Tanıdığı biri var ise , satana kadar ağır kusuru kaldırsın sattıktan sonra işlesin falan mı demiş acaba. Bilmediğimden fikir yürütüyorum..
    Cidden ayıplı mal bu umarım çıkar yol bulur konu sahibi arkadaş.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. İnsan mal alırken artık 3 kere düşünüyor bunlar gibiler yüzünden.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde şase numarasında hasar görünmüyor plakada 18.000tl hasar çıkıyordu en son daha fazla kaza yapmadıysa adam.Aklı ve imkanı olan gider bu ülkeden

ersandeniz
    Misafir
    Tramer ayipli mala girmez, km dusurme, olan boya degisenini soylememe olabilir..

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun üstadım.

ya hadi yasal boşluk var anlarımda, bizim insanımız ağır karaktersiz , ş.refsiz ne adi bi toplum olduk arkadaş.

Allahtan kul hakkı, yetim hakkı nedir biliyoruz... bunları bilerek şuan bu durumdayız, ya bunları bilmeseydik ? vay benim memleketim...
    az insan, çok huzur...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tramer ayipli mala girmez, km dusurme, olan boya degisenini soylememe olabilir..
    arkadasim bu sekilde davayla ugrastim. 1.5 sene surdu ve hakum ortada expertiz olmasina ragmen alici haberim yoktu dedigi icin hasar raporlu araci geri verdi.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plakan 0 mı eski plaka mı
    Yenı bı plaka aldım,eskı plakayı degıstırdım..2010 senesıne aıt hasar cıkıyo..

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır aldığım bmw aracımı sene başında sterlin 3.40 a kadar düştüğü vakit 108 binden satışa çıkarmıştım, arabaya müşteri de çıkmıştı adam aracında hasar kaydı var deyince uyandım bi baktım ki cidden hasar kaydı var,

uzun yazışmalar sonucu güneş sigortanın plaka hatası ile sehven aracıma hasar kaydı işlediği bilgisine ulaştım,

aracım o dönem satılmadı basireti bağlandı ***** hatasız diye sattığım araç sorgulatıldığında kazalı görünüyordu.

Daha sonra hatalı kaydı düzelttirdim ve bir kaç ay sonra sterlin 4.30 a fırladığı bir zamanda 4 bin TL de daha da az bir bedele satıldı.

Sonuç olarak hatalı kayıt nedeniyle 25 bin TL den fazla zarar ettim..

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5664'den hasarsız görünen aracın sigortacım vasıtasıyla hasar dosyasına ulaştım, bu sisteme güvenerek araç filan alınmaz. Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu siisteme guvenılmez tabıkıde . Ama araac bakmaya gıtmeden once hem saseden hem plakan sorgularsınız sıze on bır bılgı verır. Sonrasında klasık usul arac bakarsınız baktırırısınız , lifte alır altına bakarsınız felan fılan

Kayıtsız ne arabalar dolaşıyor pıyasada.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun!
    Uğraşmak gerek ama 1-2 eksiğine elinden çıkarabilliyorsan ziktiret ruh sağlığını bozma! giden para olsun.
    Çünkü bu ülkede ilk mesajında olduğu gibi kanunlar hep çalan şerefsizlerden yana!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşkilat haline gelmiş resmen. Motor da kazayı, kusuru vs saklayabilirsin de rapor olup boş olması çok saçma olmuş.
    Sen baktığında ağır kusur gözükmüyor, başkası baktığında ağır kusur gözükmesi resmen işgüzarlık.
    Ağır kusur olması için, kaynak falan olması gerekir ne tür bir ağır kusur olduğu ile bilgin yok sanırım ? Geçmiş olsun tekrar..
    Ağir kusur derken? Ayipli mal anlaminda mi ağir kusur diye soruyorsunuz?

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede tam tersi 5664 den aracım ağır hasarlı gözüküyor ama hasar dosyası mevcut değil. Bunu düzeltmenin yolunu arıyorum bende. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değil 5664'e, ticarette babana güvenmeyeceksin. Satıcı 2bin TL lik hasar var dese ben o adama inanmam. Dün gördüğüm adama nasıl inanayım.
    Evet, tramer mükemmel çalışmıyor ama bu tarz olayların sık yaşandığı "güzel ülkemiz"de bir mal alıp satarken çok daha dikkatli olmak gerekiyor düşüncesindeyim.
    Bu arada eksper ofisinde çalışıyorum, tramer aslında bir çok usulsüzlüğün önüne geçiyor. Belki ileride fark edilir.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değil 5664'e, ticarette babana güvenmeyeceksin. Satıcı 2bin TL lik hasar var dese ben o adama inanmam. Dün gördüğüm adama nasıl inanayım.
    Evet, tramer mükemmel çalışmıyor ama bu tarz olayların sık yaşandığı "güzel ülkemiz"de bir mal alıp satarken çok daha dikkatli olmak gerekiyor düşüncesindeyim.
    Bu arada eksper ofisinde çalışıyorum, tramer aslında bir çok usulsüzlüğün önüne geçiyor. Belki ileride fark edilir.
    Tabiki bir çok üsülsüzlüğün önüne geçiliyor. Ama ne hikmetse başimizi yakan tramer oluyor Güven meselesi değil olay işte ortada olan birde mal vardir. Göz vardir nizam vardir..

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)