sana motor satana bana ibraz etmedi siye dava acarsan tum masraflariyla beraber odetirsin.faiziyle beraber parani da alirsin. ayipli mala giriyor.zaman gecirmeden ihtarname cek kabul etmiyorsa.
sana motor satana bana ibraz etmedi siye dava acarsan tum masraflariyla beraber odetirsin.faiziyle beraber parani da alirsin. ayipli mala giriyor.zaman gecirmeden ihtarname cek kabul etmiyorsa.
Teşkilat haline gelmiş resmen. Motor da kazayı, kusuru vs saklayabilirsin de rapor olup boş olması çok saçma olmuş.
Sen baktığında ağır kusur gözükmüyor, başkası baktığında ağır kusur gözükmesi resmen işgüzarlık.
Ağır kusur olması için, kaynak falan olması gerekir ne tür bir ağır kusur olduğu ile bilgin yok sanırım ? Geçmiş olsun tekrar..
Geçmiş olsun, ben bu usulsüzlükleri gördükten sonra hiç bir şekilde bu tramer kayıtlarına güvenmiyorum, alacağım araç düzgün alınabilir durumdaysa isterse 20 bin kayıt olsun bir şey ifade etmiyor benim için, kaydı olmayıp helva gibi olmuş araca binmektense tercih ediyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
acaba bunu sigortacı mı gösteriyor ? Ağır kusurlu olup olmadığı olayını ?
Tanıdığı biri var ise , satana kadar ağır kusuru kaldırsın sattıktan sonra işlesin falan mı demiş acaba. Bilmediğimden fikir yürütüyorum..
Cidden ayıplı mal bu umarım çıkar yol bulur konu sahibi arkadaş.
Benimde şase numarasında hasar görünmüyor plakada 18.000tl hasar çıkıyordu en son daha fazla kaza yapmadıysa adam.Aklı ve imkanı olan gider bu ülkeden![]()
Tramer ayipli mala girmez, km dusurme, olan boya degisenini soylememe olabilir..
geçmiş olsun üstadım.
ya hadi yasal boşluk var anlarımda, bizim insanımız ağır karaktersiz , ş.refsiz ne adi bi toplum olduk arkadaş.
Allahtan kul hakkı, yetim hakkı nedir biliyoruz... bunları bilerek şuan bu durumdayız, ya bunları bilmeseydik ? vay benim memleketim...
az insan, çok huzur...
sıfır aldığım bmw aracımı sene başında sterlin 3.40 a kadar düştüğü vakit 108 binden satışa çıkarmıştım, arabaya müşteri de çıkmıştı adam aracında hasar kaydı var deyince uyandım bi baktım ki cidden hasar kaydı var,
uzun yazışmalar sonucu güneş sigortanın plaka hatası ile sehven aracıma hasar kaydı işlediği bilgisine ulaştım,
aracım o dönem satılmadı basireti bağlandı ***** hatasız diye sattığım araç sorgulatıldığında kazalı görünüyordu.
Daha sonra hatalı kaydı düzelttirdim ve bir kaç ay sonra sterlin 4.30 a fırladığı bir zamanda 4 bin TL de daha da az bir bedele satıldı.
Sonuç olarak hatalı kayıt nedeniyle 25 bin TL den fazla zarar ettim..
5664'den hasarsız görünen aracın sigortacım vasıtasıyla hasar dosyasına ulaştım, bu sisteme güvenerek araç filan alınmaz. Geçmiş olsun.
Bu siisteme guvenılmez tabıkıde . Ama araac bakmaya gıtmeden once hem saseden hem plakan sorgularsınız sıze on bır bılgı verır. Sonrasında klasık usul arac bakarsınız baktırırısınız , lifte alır altına bakarsınız felan fılan![]()
Kayıtsız ne arabalar dolaşıyor pıyasada.
Geçmiş olsun!
Uğraşmak gerek ama 1-2 eksiğine elinden çıkarabilliyorsan ziktiret ruh sağlığını bozma! giden para olsun.
Çünkü bu ülkede ilk mesajında olduğu gibi kanunlar hep çalan şerefsizlerden yana!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bendede tam tersi 5664 den aracım ağır hasarlı gözüküyor ama hasar dosyası mevcut değil. Bunu düzeltmenin yolunu arıyorum bende. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Değil 5664'e, ticarette babana güvenmeyeceksin. Satıcı 2bin TL lik hasar var dese ben o adama inanmam. Dün gördüğüm adama nasıl inanayım.
Evet, tramer mükemmel çalışmıyor ama bu tarz olayların sık yaşandığı "güzel ülkemiz"de bir mal alıp satarken çok daha dikkatli olmak gerekiyor düşüncesindeyim.
Bu arada eksper ofisinde çalışıyorum, tramer aslında bir çok usulsüzlüğün önüne geçiyor. Belki ileride fark edilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)