Bence hiç kimse Hollanda hattı takılı Note 3 satan üye kadar olamaz.
Bir acunun yaptığı ütopyayı,bir de o adamın kendini savunma tarzını anlayamadım amk
Printable View
Bence hiç kimse Hollanda hattı takılı Note 3 satan üye kadar olamaz.
Bir acunun yaptığı ütopyayı,bir de o adamın kendini savunma tarzını anlayamadım amk
Son durum şöyle arkadaşlar. Geçtiğimiz salı hakan emirle buluşup konuşmuşlar. Emirin dediğine göre hakan araçtaki bütün eksiklikleri gidericekmiş. Hakan aracı ümraniyede şuan çalışmakta olduğu gt garajda yapacakmış emirde kabul edecekmiş. O sahtekarın o arabaya extra bir civata sıkmayacağına adım gibi eminim lakin emir halen akıllanmış değil. Emire aracın eksik ne parçası varsa eline tutuştursun götür nerde yaptırıyorsan yaptır dedim ama o sahtekara yaptırmakta halen ısrarcı. Bakalım bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum
Yok artık ben yanlış mı okudum, daha geçen gün 306 gti ile ilgili 18 sf lık konusu olan garaj değil mi bu gt performance.
Ayrıca eksikleri gidermek derken,
900 Hp diye satılan bir aracın içinden oem piston çıkıyor ve arkadaşın bunu "eksikleri" gidereceğim diyerek aynı adama emanet ediyor.
Dostum kusura bakma da arkadaşın zorla başına iş açmak istiyor.
Nacizane tavsiyem madem arkadaşın ısrarla bırakacak arabasını, yapılacak ne varsa bunu sözleşme olarak yazılı hale getirin e karşılıklı imza altına alın
(imza atarsa karşı taraf)
Ama yanılmıyorsam yakında bir konu daha gelir bu olayla ilgili.
Aboo Combo yapacak Hakan desene;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...e-sikayet.html
Eksikleri derken ? Aracı 900 Hp yapıp mı teslim edecekmiş ?
bence at çiftliği hediye edecek, başka türlü dolmaz o beygirler içeri
Şimdi olay şöyle. Gt perfprmans ın olaylarla hiçbir alakası yok bunu baştan belirtiim. Hakan sahtekarı aracı emire verdiğinde zaten prada çalışmoyordu hakan sahtekarı sanırsam son bir aydır prada çalışıyor. O dükkandada aracın başına bişey gwlirse yine mesuliyet hakanındır....
Bunun dışında araçtaki eksiklikleri sıralıyacaksak...
2.7 motor(hadi geç 2.7 yi 2.0 forged toplansın)
Dog şanzıman
Ecu
Yeni turbo
Bu setupı kaldıracak bi intercooler
Enjektör
Vs vs vs bu liste uzarda gider ve bu listenin bugünkü maliyeti nerden baksan bi 40bin tl yi bulur...
Konu başından beri arkadaşın için yardım etme gayretini görüyor ve üzülüyorum.
Yukarda yazdıkların bence hayal. Umarım yapılır biz utanırız diyeceğim ama inan hiç sanmıyorum.
Bu kadar net bir sıkıntı varken ve dükkan sahibi bu adamın yaptığını bu forumdan okumuştur mutlaka. Yakın zamanda ikisi içinde sıkıntı içeren konular açıldı. Görmemiş olamaz sanırım.
Bence arkadaş hızla esnaflığının altına dinamit dönüyor.
Arkadaşında umarım aracı yekpare geri alır.
Çok merak ediyorum 1-2 ay sonra neler olacağını.
Paylaşırsanız iyi olur ilerleyen zamanda. Allah kolaylık versin şimdiden
Arabayı dahada hic etmezlerse hic şaşırmam buraya yaziyim kalsın burda. Umarım istediğiniz gibi olur..
sen nasıl bizim hakkımızda konu açarsın diye arabaya neler yapabileceklerini kestiremiyorum bile.. geçmiş olsun tekrardan.
Arkadaşa söyleyin bari sözleşme vb. yapsın ve imzalatsın. En azından ilerisi için sigorta olur.
Emir isimli arkadaş ya parayı sokaktan topluyor, ya da bu işten zevk almaya başladı.
Arkadaşınızla bu konu hakkında yolları ayırmanın vakti gelmiş bence.
Şu saatten sonra siz kötü olacaksınız.
Fiskiyeler dahil toplam 900HP yapsinda gorun ozaman siz hahah
https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0
hocam arkadaşınız bu kadar şeye rağmen bile bile lades diyorsa kusura bakmayında daha çok olay yaşar..
allah sabır ve kolaylık versin..
Şimdiden geçmiş olsun arkadaşa tekrar..
geçmiş olsun bir sonraki konusunu bekliyoruz o zaman parçaları eline teker teker saysa kendi belirlediği garajda toplamak varken 900 hp diye stock araba satan adama halen arabayı emanet edip veriyo anlamadım şimdi birde arabayı sağlam kurtarmak için uğraşıcak öbür türlü en fazla parçaların yarısını aldırır diyer yarısınıda sağlık olsun diye cebinden karşılardı.
Bır sonrakı konuda hakan alev motora piston koymamıs :)
allah yardımcısı olsun ne dıyelım. bence hıc elletmesın nekadar para harcıyacaksa parayı alsın yoluna baksın.
http://i.imgur.com/VmTBq2x.jpg
Bu emir denen arkadas zamaninda beni 400tl carpti. Ozamandan hala yatiracak parayi, simdi nasil inanayim hakan mi hakli yoksa digerimi? Zamaninda cok kisinin ahini aldi bu, haketmis. İcim buz gibi oldu
Vay arkadaş iyice dallasa döndü,korkum o ki ceyar gelip hepimizi düdüklemese bari..bune la bu işin sonu alayımız 3 kağıtçı çıkacaz galiba :D :D
1 ay sonraki başlık
Hakan Alev aracıma wrx motoru takmış !!!!!!!!!!
emir gecen hafta acilan GT performance konusundan sonra kaybolan popülerliğini geri kazanmak için güzel bir atilim yapmis bence.
bu hamlesiyle 2015 i lider bitirecek gibi :)
bakalim 306 gti li diğer arkadaşlar ne gibi bir hamle yapacak :)
-Vurur yüze ifadesi 900 hp yapalım mı bitanesi..
bu konu kelebek konusunu geçer ben size söyliim. Arkası yarın gibi. Kuruyemişçiler yaşadı. Ekonomiye can verir, kuruyemişçiler çekirdek, tuzlu fıstık stoklasın.
kaju dan devam ediyorum Alper abi stoklamaya :D
bu dolandırıcıyı gündemden düşürmeyin milleti dolandırmaya devam ediyor. şimdi raşit diye bir arkadaşı kıskacına almış motorunu falan sökmüşler usta yazılımcı elini atmış motor yemişler motor yapmış tekrar yemişler şimdi ayrı yine uğraşıyorlar
Arkadaş adam bıkmadı bi gün bi denk getiricem ne azı kalıcak ne burnu... ulan hala nasıl ekmek yiyor bu şerefsiz bu işten... bumdan bikaç ay öncede facebokta subaru sayfasına konu açmış yerli üretim stroker kit yapıyoruz diye, allahtan zamanında müdahale ettimde kimsenin canı yanmadı...
Arkadaşının başına gelen mevzuyu detaylı yazarmısın abi?
isminde hayır yok zaten
Yiğit onu bunu bilmem de Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin : )
emiri tenzi ederek söylüyorum , kendimi senin yerine koyuyorum emir gibi bir arkadaşım böyle bir duruma maruz kalsa ve ben bu kadar sabırla laf anlatmaya çalışsam
en sonun da tepem atar dalarım kesin arkadaşıma :D
e-ticaret sitelerinde bu adamın satışının olduğu veya reklamının olduğu ilanlar var ise, belirtin ilgili sitelere mail gönderelim.
İyi niyetli olmak bu memlekette buyuk zaaf..Zamanında guzel bır kazık yemiştik , kazığı yedıkten sonra gerı soksakta yedıkmı yedık... uyarabildiğimiz kadar kişiyide uyardık.. Olayın sonuçlarından biride kardeşim sizde enayı olmayaydınızdı.. yani sanki biz gittik bizi düdükleyin ded,k )) şimdi bakınca aslında demişiz )))) Ama insan heyecanla vs farkına varamıyor işte... bu tür kanı bozuklar içeri girselerde çıkınca aynen devam edıyor.. dövsen etsen de dövemyecek olanların kanını emmeye devam edıyor.. ülke panayır alanı olduğundan afrika serengetilerindeki gibi güçlüler ayakta kalıyor...
Sene başında jaspa dan aracıma parça alırken bu Hakan girdi içeri o da parça alacakmış sonra başladı anlatmaya benim tezgahlarm var piston kol krank dereceli egzantirik falan filan üretiyorum diye sonra gitti aracının bagajından bi krank çıkardı İbrahim abiye falan gösteriyor. Sonra dedi benim ambarılıda depo da 22b aracım var bulgurdan getirdim yarış aracı falan. Dedim bu 900 hp ne iş. Onlar bişey bilmiyorlar ben onun motorunu kendim yaptım özel parçalar ürettim o arabanın draglar da birincilikleri vs. Dedi özel sanziman yapıyorum gc8 e kırılmaz falan o arabada ondan var falan önü boş sıkıyorda sıkıyor. Hatta bana şanzıman yapmayı falan teklif etti numarasını falan verdi. Yanlız gerçekten biraz anlama bu işlerden adamı ayakta uyutur bir tip. Bu arada bahsedilen araç maslakta duvar dibinde yatıyor akıbeti ne olacak acaba...
adam efsane olmuş.rüzgarın oğlu
Bu King Hakan abimiz Ambarlıda depom varda şöylede böylede özel üretim kollar , kranklar , kapaklar , egzantrikler üretiyorumda . CP' ye Pauter'a malzeme gönderiyorumda , falanda filanda demişti bana . Ben arabaya motor yaparken gel kardeşim senin motoru ben yapayım M50 bloktan 350 hp alalım demişti birde üzerine telefon numarasını vermişti .