Massa Haketmişti :S yazık oldu
Printable View
Massa Haketmişti :S yazık oldu
+brv
Geçen sene inanılmaz şekilde avcunun içinden giden şampiyonluk bu sene inanılmaz bir şekilde geri geldi Hamilton'a...23 yaşında gencecik bir insan F1 de dünya şampiyonu olmuş yok glock yol verdi yok şu oldu yok bu oldu...Bu adam bugüne kadar aldığı puanlarıdamı glock sayesinde aldı...Glock KURU hava lastikleriyle dönmeye çalıştı dönemedi kumar oynadı kaybetti...Ayrıca glock'un şike yapmak gibi bir amacı olsa pite girerdi Hamilton onu gene geçerdi...
Ayrıca son yarışa bakıp massa'ya yazık oldu demekte garip geliyo bana daha 2-3 yarış önce Massa Hamilton'un üstüne arabayı kırmasaydı ve Hamilton o yarıştan puan alsaydı işler son yarışa kalmazdı...
burda kimin f1 den ne kadar anladığını tartışacaksak ben varım :) ancak bu sadece son yarışla ilgili değil, ben f1 in 10-6-4-3-2-1 lik puanlama sistemini özledim arkadaş, bu ne ya, şampiyon adam böylemi yarışır.. şuan yarışan pilotlar arasında en çok kimi ye yakışırdı şampiyonluk.. 2. liğe yatıp şampiyon olmak da son dönemin adeti, egerki eski sistem puanlama olsaydı massa sene başından beri aldığı sonuçlarla 10 puan önde bitirirdi muhtemelen!
ayrıca glock la ilgili genel şikayet son bikaç virajda çizgisinin çok kötü olması.. yoksa trulli ve glock iki kuru zemin lastiğiyle yarışan adam 1.44 tur atmış ama ondan öncesinde glock trulliden çok daha iyi zamanlarla dönüyodu.. burda bir saçmalık var işte, son tur mu aklına geldi yavaşlamak, trulli ile aynı zamanları dönmek diye soruyoruz burda.. neyse bi şekilde hamilton şampiyon, hamilton ıda severim her ne kadar tifosi olsamda..
gerçi ben hamilton yerinde olsam üzülmem şampiyonluk kaçtı diye, nicole gibi bir sevgilisi var.. :)
oLur böyLe şeyLer hepimizin kafası karışık:D
tam ben yazcaktım sen yazmışın :)
gene yazıyorum massa nın 4. yarışı boşa gitti 2 tanesinde 1.lik garanti iken ...
ona rağmen lewis ten daha çok yarış kazandı ( massa 7 - lewis 6 )
lewis i tebrik ederm şampiyon olduğu için ama esasta massa nın hakkıydı.
+ geçen sene son 2 yarış 17 puan öndesin lastiklerin bitmiş deli gibi yamur var pit e girerken 5 km daha yavaş girseydi yarış dışı kalmasaydı (çin)...
alonso yu sola girilen virajda sağa ! dışa çıkıp sollamaya çalışmakta ayrı bi durum hakikaten ( brezilya ) ... avucunun içinden alınmadı kendi hatalarıyla bıraktı.
Koca bir sezon bu..Uzun bir maraton..Hata yapmayacaksın..
öyle bir diyorsunuzki massa sanki 4. yarışta başladı sezona..