Coiloverın yaklaşık km ömrünü biliyormusunuz?
Bende kutudan çıkan belgeler yok umarım bir sıkıntı olmaz :)
Printable View
en çok ölümler terorde filan değil trafikte
Yıllardır bu custom coil işlerini takıp ederım.
Eger aracınıza uygun bır coil markası varsa 3* katı parasıda olsa alınması taraftarıyım. Kesınlıkle neden lerıme geleyım ? Bunu 3-4 yıllık custom coil tecrubemle yazıyorum.
Bİrkere her arac basılmaz . Bunu ınsanların once kafalarına koymaları lazım. MEsela kendımden orenek vereyım 96-01 civige sahııbm 3 4 yıl once cok bılınen bır vatndasa yaptırdım. Adamın yaptıgı sey civic için mılleri 4 5 cm kısaltıp. dırek dişlileri kaynatmaktan başka hıiç bir sey yapmadı. Ama aracın orjınal yay yapısıda
bu yapıya cok yakın oldugu ıcın acıkcası pek te sorun yasamadım. Ama olumunude basmadım hiç bir zaman. Amrtisorler acılıp işlem felan yapılmıyor, hep yapıyoruz edıyoruz ayakları sadece :)
Boyle bır seyi zaten saga sola yaptırmak mantıksız. Ben nıye yaptırdım dıye sorucak olursanız ciden bır ıkı hesap kıtap yapılacak sanıyordum. En azından arabanın agırgılıgı felan parametre alıncak sandım. Ama oyle hesap kıtap hak getire oyle bır sey yok.
Aynısını bız arkadamının mazdasına yaptık. Gayette mukemmel oldu. YAnı bu iş için 500-600 lira gibi bır para verılmezz. Vermedık. VE vermeyızde. Vermeyecegızde.
Usutune para koyup marka coıl almak en guzelı. Alamıyacaksanızda yaptırmanıznzı tavsıye etmem.
KEyıflı forumlar.
x ustanın yaptığı ile belirli seviyedeki bir markanın yaptığı ürünler arasındaki en büyük fark proses ve kalite kontroldür.
Her ürünün önceden belirlenmiş ve minimum değişkenliğin olduğu üretim şartlarında üretildiğini ve finish ürünün ise belirli standartları karşıladığını bilirsiniz.
Yani özetle, x ustanın akşam karısı vermemiştir canı sıkkındır yapacağı işi eksik yapar ve o şekilde takar ama x marka üretim tesisindeki operatörün karısı akşam vermediğinde canı sıkkındır o kafa ile üreteceği ürün red alır ve tüketiciye gönderilmez.
Basınca camber pozitife mi döner, stock yay'ın esneme payı 5 cm mi, 7 cm'mi, nereye kadar basarsın; bunlara bakmazsan sormazsan; her coil güzeldir.
Bump stopa 1 cm kalana kadar basıp, aracının yol tutuşundan memnun olan adam var.
Arkadasımın leonuna x yerden ta technix marka coil seti aldık sıfır olarak
3-4 ay zaman zarfında arka amortisörler bozuldu ve garanti dışı olduğu söylendi
garanti işleri böyle olabiliyor bagzııııı firmalarda :)
başaran'a coil yaptıralı 4-5 ay oldu sorunsuz kullanıyorum memnunum eğer tercihiniz custom coilse başaranı tavsiye ederim