Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı
'arabam ok gıbı' cart curt vb konuştuk anlaştık dukkanı bır gun kapatıp, geç yatıp sabahın korunde kalkıp bahçeşehırden sakarya ya araba bakmaya gıttım, araba feleğın çemberinden donmuş çıktı...
'gel bak 1 parça boya var başkada bışeyı yok' eyw, gene sabahın korunde kalktım uçak bıletı aldım samsuna gıttım abımle beraber, evet arabada boya yok ama motor ıstıyor, feleğın çemberınde 2 tur donmuş...
dukkanı kapatmam demek 250tl
uçak bıletlerı 550tl
yemek 100tl
taksıler 150tl
donuş bıletı 350tl
toplam 1400tl, samsunda şu aralar alım satım ışı revaçta, herkes kendını galerıcı sanıyor, bıldığın enayı arıyorlar..
yalan soylemenın ne manası var? geldım gordum beğenmedim almadan sove söve gerı dondum, geldım dıe alacağımı mı sanıosn?
ben zaten o masrafı göze alarak geliyorum 350tl donuş bıletınden mı korkucam..
Allaha havale edıorm, o arabanın hayrını gormesın ve ınanıyorum kı harcadığım para fazlasıyla ondan çıkacak...
bu ıl ıçı ıl dışı muhabbetı deıl, tamamen karakter meselesı..
ben aracımı satınca fıyatta anlaşıyorum, aracı gosterıyorum 100tl mı 500tl mı masrafı mı yada başka bışeyı mı var onuda duşuyorum al arabanın hayrını gor dıyorum..
ınat ettım ve gene ıl dışında bır araç buldum, sabahın korunde kalktım kırklarelıne gıttım 2007 model 83.000 de dızel kazası boyasız tertemız araba alıp geldım, ıstedığımden ve hayal ettığımden çok daha temız bır araç buldum, ınş sızde bıran once kafanıza gore bır araç bulursunuz...