http://i.hizliresim.com/WE2QR8.jpg
Tehtidler gelmeye başladı... Tam da beklediğim tepkiler. Size de bu yakışırdı...
Tebrikler GT PERFORMANCE :)
Printable View
http://i.hizliresim.com/WE2QR8.jpg
Tehtidler gelmeye başladı... Tam da beklediğim tepkiler. Size de bu yakışırdı...
Tebrikler GT PERFORMANCE :)
Önce yan sanayilerle toplandı. Biz olayı farkettiğimizde sadece far orjinali ile değiştirildi. Panjur far altı çıta alındı fakat teslim edilmedi parçacıya geri vermişler. Ayrıca tampon duvarının değişmesi gerekliydi vida kaynak gibi malsemelerle tutturulmuştu. Onu da değiştirmediler. Araç tekrar kaportacıya girdi maalesef..
Lütfen yalan söylemeyi kesin diyorum GT Performance da çalışan kişiker adına konusun bu isyerinde çalışmayan kişiler adına işyerime laf atmayın Allah büyük elbet benim bu durumumda neyin ne oldugunu görüyor benim hakkımı ve attıgın yalanların vebalını bırakmaz ama Allah hepiniz hakkında hayırlısını versin
Buraya yazdiklarini sen gel yuzumuze karsi soyle buraya yazmakla olmaz kaan abiye bisuru laflar diyordun simdi yikama yaglamadasin delikanli ol lafinda dur dediysen yaz ona yaranmak icin yazma zaten kaan abi gorurse yazar herkese iyi forumlar
Yukarıda fotoğraflı olarak gönderdiğim mesaj bence herşeyi açıklıyor. Daha fazla konuşmaya gerek var mı ?
Müşterinin arabasıyla kaza yaptınız mı yapmadınız mı?
Bu arada seni tehdit edicek bir durum görmüyorum çünkü sizin gibilerle uğraşmaya değcek insanlarda değilsiniz arkasından konustugunuz insanlara bur da abi diyip ondan cok memnumum falan demeler cok yanlış hep söylüyorum iki yüzlü olmayın neyseniz o olun ki kişilik sorunları yasamayın
Kimseye yaranmak için yazı yamıyorum. İnsanlar sıkıntı çekmesin, yaşadıklarımızı yaşamasın diye yazıyorum. Ayrıca Kaan Abi ile ilgili birşey söylemedik. Forumda açılan konu muhabbeti ile ilgili kendisi ile de yüz yüze görüştük. Fakat nedense Kaan Abi'nin kazadan haberi de yokmuş. Saklamış birileri..
arkadaşlar cumartesi gecesi kapatıyorlardum ve şanzımanını yapmıcam dedim ve zorla yaptırdılar parca eksik miş sabah saat sahur vaktinden bir saaat sonra bırakıp arcı sabaha kalmıştı ve eleman sabah aracı bitirmiş teste cıkmış ama bunarı ben bilmiyordum cunku işyerine geldimde araba bitmiş şekilde dukkandaydı ve onlarda bunu farketmeleri nden sonra aracı yaptırmaya gödnerdim ve yan sanayi parçalar sökülüp orjinal taktık ve bunlar bizim sucumuz oldugu için yaptırmaya verdim ve araç tamam gelin alın dediğimde biz para vermicez işcilik parası filan krallık yaptılar ben de aracı para vermeden kimse alamaz dedim ve onlarsadece yalanla devam ettile ben daha onlara birşey diyecek halim kalmadı
Bu araba bu garaja kazıklanmak için mi girdi? Racing extreme adı altına neler vardı ki? Sıkıntı extreme olmuş bu daha çok.
200 lira iççin kaportacıda 2 ay yattığını neden yazmıyorsun Özgür ? Bunlar ince ama önemli detaylar... Atlamamak lazım :)
Özgür kardeşim yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor.
Valla kardesim baştan sona kadar okudum siz adamin her dediğine boyun büküp eyvallah dersen olacağı budur. Suçun coğu sende sen niye adamin her dedigine tamam diyosun ki adam arabanla kaza yapmiş bişe demiyosun.şanjimani kiriyor bise demiyon.panur citalar yok bise demiyon eee bakti ustada senden ses yok ne kopartirsam kârdir ki bide 20bin lira vermişsin ve arabani full eksik almissin valla dicek cok sey var ama neyse olmuş bitmis artik gecmis olsun.
Yanlis anlamayin bize emanet gelince depoda kendi malimizi gerekirse ayirip emaneti onun yerine koyuyoruz ki yarin bir gun basina birsey gelmesin aman ne aciklama yapariz diye . Sizin eleman aracin test adi altinda ( ev bakma durumu gercekse daha da vahim bir de yan sanayii urunle tamir ettirmek tam rezillik ) araci carpiyor ve siz bundan haberim yoktu e madem oyle hadi orjinal yaptirdik bu da boyle olsun isciligimizi alalim da saglik olsun diyebiliyorsunuz . Cok affedersiniz yarin ben 20.000 lira ile kazasiz arac getirip biseyler yapmanizi istesem nasil guvenicem kime neyi emanet edicem de aksam evime rahat gidebilecegim?
Özel değil ise 2 sorum olucak.
Hangi dilden Türkçe'ye çeviriyorsunuz ?
Çeviri için hangi programı tavsiye edersiniz ?
Zira bu yukarıdaki dil Türkçe değil kesinlikle.
"arkadaşlar cumartesi gecesi kapatıyorlardum ve şanzımanını yapmıcam dedim ve zorla yaptırdılar parca eksik miş sabah saat sahur vaktinden bir saaat sonra bırakıp arcı sabaha kalmıştı ve eleman sabah aracı bitirmiş teste cıkmış ama bunarı ben bilmiyordum cunku işyerine geldimde araba bitmiş şekilde dukkandaydı ve onlarda bunu farketmeleri nden sonra aracı yaptırmaya gödnerdim ve yan sanayi parçalar sökülüp orjinal taktık ve bunlar bizim sucumuz oldugu için yaptırmaya verdim ve araç tamam gelin alın dediğimde biz para vermicez işcilik parası filan krallık yaptılar ben de aracı para vermeden kimse alamaz dedim ve onlarsadece yalanla devam ettile ben daha onlara birşey diyecek halim kalmadı " dye tek cümle ... Hayret ettim.
Ben dükkan sahibi arkadaşın dediği hiç birşeyi anlıyamıyorum yaw :S
müşterinin aracı ile kaza yapılsın sonra yan sanayi parçalarla toplansın bu arkadaş olmasa diğer (tecrübesiz)arkadaş olsa öle teslim olacak araç oh ne güzel.Araç ile kaza yapılıp toplandığı zaman ortada bi problem kalmıyor sanırım size göre üzerine bir de para istediğinize göre.Ayrıca bir gece önce kaza yapılan araç aynı gece içinde nasıl toplanıyor veyahut gündüz o araç toplandı diyelim siz nasıl bir işletmesiniz ustalarınız nasıl usta araçta bir anormallik olduğunu anlamadınız.Yada dükkanınızda bin bir türlü dolap dönüyor siz uyuyorsunuz.
öncelikle 306 gtı a 20000tl harcamak .bence bu konu güzel roman olur.
ümraniye ve performans 2nci cilt .
boyacının dramı 3ncü
ve yeniden doğuş olarak 4 bölümle hem seri yapıp hemde güzel gişe yapardınız.
neden araba yapmak .hobi mi?
arabamdan hoparlörümün vidasına tenezzül edilecek bende arabamı hala daha yapılsın diye emanet bırakıcam.çoook yanlış ilişkiler.
Sımdı Ilk Olarak Bastan Acıklıyım Ilk Olarak Araba stage 3 Yapılacaktı Rollıng Icın Bundan Arkadaslarında Haberi Vardı Bu Setupta Aklınıza Gelebılecek Hersey Var Itb Harıcı PPR Kaan Abı Gorurse Yazar Zaten Sonra Arkadaslar Bızım Paramız Cıkmıyor Dedı Bızde Dedık Araba Dukkandan Cıkacagı Icın Bız Ustu Ne İse Verelim Dedik Kabul Görmedi Ondan Sonra Ilk Olarak Parcalar Verildigi İcin Kaan Abı Baslamıstı Bıle Yapmaya Sonra Setup Degıstırınce Gecenın 11 Inde Tesadufe Gıddık Konuşmaya Konustuk Zar zor Ikna Edebıldık Ama Islenmede Olan Parcalar Vardı (Kaan Abı Soyler tam olarak ). abı dedık bız stage 2 cadde tıpı ıstıyoruz bunun ıcınde pıston kol ana yatak gomlek yanı kısacası komple motor parcaları alındı. PPr Tarafından : Kapak Emme Manıfoldu Mekanık Itıcı BluePrınt Kollar ( Inceltme ) Yanı Kısacası Yapılabılcek Hersey Yapıldı.Bızım Aldımız Para 1500 TL Işcılık + 500 TL ( Rodaj Yagları + Motul Yag Konuldu ) Dedıler Fıskıyelerımız Yok Fıskıyelerını Aldık Ayna Kırık Gıddık Orjınal Ayna Aldık Bunlarada Ne Kadar Para Verdımızı Iyı Bılıyorlar. Kaza Olayına Gelıcek Olursak Evet Eskı Usta Yaptı Kazayı Bızden Habersız Ilk Yan sanayı parca kullandı Sonra Bız Orjınal Parca Kullandık. Cevap Budur. Not : Komple Motor Rektıfıye VS PPR Kaan Tarafından Yapılmıştır.
Sımdı Gelelın Sanzıman Olayına Azıcık Allah Korkuları Var ise Erdınc Arac Sahıbı Dukkanda Ben Benım Calıstıgım yerın Ustunde Motorcuya Gıddım Sanzıman da Sıkıntı Var Dedı Demıstı.Sanzımana bız bırsey yapmadık yanı Azcık Allah Korkusu Var ıse Dogruları soylerler.
Motor rektefiye ile ilgili sıkıntımız yok. Gayet memnunuz. Burada motor lafı geçmiyor zaten. Arabanın halinden bahsediyoruz.. Bilmem anlatabiliyor muyum ?
Beyler bir araya girmeyin adam heycanlanıyor. Özgür her kelime başı harfi büyültme burası mirc değil.
Düzgün bir dille flood yapmadan tek mesaj içerisinde tüm olayı açıkla.
Kimse araya girmesin adamın beyni yanıyor. Bekleyelim ne yazacak.
Acil olarak tek mesaj da tüm konuları yanıtladığın ve satır başı yaparak anlatılır dilde bir mesaj bekliyorum senden.
Araya gireni banlarım girmeyin.
Sen Ilk Olarak Dogruları Konuşmaya Basladıgın Zaman Anlıyabıliriz Bazı Arkadaşlar 20 Bın Neye Harcandı Dıye Soyluyordu He Eger Cok Doğrucuysanız Arabanın Motoruna Birşey Olursa O Zaman PPR Ve Sızle Gorusmeyı Bılırız Demeyıde Bılıp Bunlarıda Soylersın Arkasından O Kadar Atıp Tuttun Alıhan Sımdı Gelıp Memnunuz Diyorsun Bılmem Anlıyormusun .
araya girdim banı yedim.
Sımdı Ilk olarak araba bızım dukkanımıza geldi bostancı sanayide arabayı yapmışlar beyenmemışler sorunlar devam ediyormuş baya konuşuldu edildi yüklenmeye karar verildi
Setup cıkartıldı araba icin en üst setup cıkartıldı sonrakı gun söküldü araba sökülmeden önce sorduk götürüyoruz diye tamam dediler ppr kaan a götürüldü
Parcalar stage 3 yapılıcak direk rol koşucak araba parçalar ppr kaan a teslim edildi yapıma başlanıldı sonra arac sahipleri paramız o kadar çıkmıyor dedi setupı düşürelim dedi, ama ppr kaan tarafından egzantirikler coktan işlenmişti biz setup iptal dedik ama iş işten gecmişti sonra bizi gece 11 de tesadüf cafeye cagırdı
ppr kaan abi askan zenginde ordaydı konuşuldu edildi biz arac sahiplerine paranız cıkmıyorsa biz verelim bizim dukkanın adına cıkıcak araba dedik ama ıptal oldu kaan abıyle konustuk cadde tipine dönüldü yani stage 2 ye ılk olarak zaten burası buyuk bi mevla tutuyor.
Kısaca Anlatım PPR Da yapılan ışcilik : Komple Rektifiye Emme Manıfoldu PPR Kapak Kol Kısaltma (BluePrınt) Mekanik İtici Pıston Kol Anayatak Gomlek Gezeylar Fıncanlar Kısacası Hersey Alındı Bızım Arkadaslardan Aldımız Para : 1500 tl Iscılık 500 tl Yaglar 3 Rodaj Yagı Sonda Motul Yag .Bundan Sonra Motoru Attık Ppr Kaan Abı Tam Pıst Tıpı Araba OLDU Dedi
Bir Arkadaş 200 Beygir İmkansz Demiş Ama PPR Kaan ABİ görürse Yazar
Translate ettim beyler /@Caesar
Bundan Sonra MURAT eskı usta doru kaza yaptı fakat orjınal parcaları ıle tekrardan alındı araba bılya olayına gelcek olursakda bız dedık alın arabanızı burdan getırın bilya ama arkadaslar bız bulamadık sız bulun hep dedıler en sonunda bulduk ama oda bozuk cıktı tesekurler
Artık yorum yapabilirsiniz. Allahtan çok uzunmuş hacı.
Nacizane yorumum, kalkamayacağın işi kabul etmişsin ve eline yüzüne bulaştırmışsın.
Saygılar.
Çok geçmiş olsun uzun zor ve madden yikici bir süreç olmuş araç sahibi için..
Eğer özel değil ise 306 gti için 20 bin lira için anlaşılan setup ın içeriğini yazarmısınız? Birde itb siz?
Motor Olayına Gelicek Olursak Motorda bi sıkıntı cıkarsa o zaman kötü olur ppr ve siz o zaman görürsünüz gibi şeyler herzaman herdaim söylendi arkasından hic konuşmadık hep memnunuz diyorsunuz emme manifoldu almaya gidemediniz 1 ayda gittiniz neden ? zaten kaan abi görürse yazar saygılar teşekürler
Vallah konu sahibindeki sabır ve cesaret hayran bıraktı ben arabama bakım yaptırırken bile yağ kalmamışta yarın gelcek arabanı bırak dediler hava filitresini bujileri değiştirtip yağ filitresiyle yağıda arabayı ertesi gün getirip yaptırmışken aracımı bu kadar uzun ve başı boş bırakmak ve bu kadar şey olunca çıldırmamak takdire şayen aynalar için verdiğimiz para falan ortada diyosunuz ama aynalar zaten sizin dükkanda zarar görmüş bunu söylemeye gerek bile yok bence peki hoparlör ler neden söküldü orayı anlamadım ben.
Ilk Olarak Komple Motor Yapılıyor Motor Bıtık Onlarıda Hesapa Katarak Hesaplıyabılırsınız Bırde Vazgecılen bır setup Var 20 Bının ıcınde emme kapak mekanık ıtıcı gazkelebegı kol ıcını kısaltma rektefıye yanı kısacası ppr stage 2 komple hersey bulunmaktadır tam detaylı olarak ppr kaan yazar tabı 20 bının hepsıde ppr kaan almamıştır.