Muhtemelen yaparlar, maliyet konusunda birşey diyemem ama piyasaya göre normal ücretleri pahalı değil.
Bende iş yaptırdım bayada memnun kaldım özel değilse ne sıkıntı çektiniz paylaşabilirmisiniz bizde bilelim.
Printable View
Maslak mekateknik Doğan usta, epey oldu gitmeyeli, hala orada mıdır onu bile bilmiyorum :) Ama yaptırdığımız işlerde memnuniyetsizlik görmedik.
Topkapı savaş motorsport savaş usta usta demiyorum artık arkadaşımız kardesımız 20 yıldır...
maslak pasaoglu savaş aynı sekılde ıkısınden başkasına araba elletmem...
allah ıkısındende razı olsun...
Bizim Kalecikte bi Ercan usta var gayet memnunuz çok iyidir. Az paraya çok iş yapar.
Birde Ali usta var oda masseylerde çok iyidir
Honda varken gidip memnun kaldığım garajlar : Bar honda , Hondacı Kadir ( genel bakımlarda üzmez, güleryüzlü )
volkswagen varken : nam otomotiv ali temel tek geçerim efsane bir usta , sorun çözmede bir numara tekrar vw alsam başka yere gitmem
Ford var şimdi : başkent sanayi öner ford - tuncay usta güzel esnaf , işçilik güzel şimdilik bi sorun yok
hyundai konusunda uzman bir usta tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar?
Suana kadar bılgısıne tecrubesıne en guvendıgım ınsanlardandır Serhat abi , Fren konusunda HIKAS FREN. ZAten gerı kalan mekanık işlerimi kendım arkadasımla beraber yapıyoruz.
Kesınlıkle siddetle tavsıyemdır. Fiyatlarıda emın olun yaptıgı ısın kalıtesını goruncede hıc hıc hıc fazla deıldır.
izmirde varmı düzgün kazıkcı olmayan hondacı servis tamirhane
bursa küçük sanayi - güven oto. adı gibi tamirhane. hee mesela ben kat iptali yapacağım, hadi bunun egr iptal edelim dediğimde elini sürmez orası ayrı ama stock sorunlarda nokta atışı çalışıyor fiyatlarıda uygun .
Kimse mercedes tavsiye etmemis
Vw olarak vw tech birde benim sahsen tanidigim pendik kaynarcada yigit oto var.tanidik tanimadik ayni muamele ve islerinde iyiler opel +vw
Anka Sunroof (Ankara-Şaşmaz) işlerinin arkasında durmuyor,müşteri seçiyorlar.
Para alırken eyvallah,tekrar iş düşünce hadi yallah :)
Bursa CM Motors - Turbocu Cem / Arabam ne olursa olsun bakımda,arızada hep ona götürürüm bugüne kadar hiç yanlış bişeyini görmedim işçiliği vs çok düzgün fiyatları da uygun tavsiye ederim.
Vw Bora aracım ise EKN Garage Tamer Ekinci'ye götürdüm sorun yaşamadım,Yukardaki bir postta bahsedildiği gibi az çok motorlar mantıklar aynı iş bilen tecrübeli bir usta bir çok şeyi halletmekte
atölye özge -sanko tek geçerim
Check Up servis maslak bir tanıdığımın vasıtası ile gittim ne kadar eski american araçlarına baksalarda yardımlarını esirgemediler,işçilikleri iyidir tümer'i bulursanız dükkanda herşeyde yardımcı olur.
er-mu otomotiv maslak yine tanıdığımın vasıtası ile gittim ancak boyanan parçanın yoklama hataları yüzünden araçtan soğuyup sattım kaporta boya sıfır.
Bursa dynomos check up servis expertiz için gitmeyin.
Maslak mekateknik doğan usta subarular için iyidir,birşey yaptırmasanız bile fikrini,yardımını esirgemez.
Maslak opc opel konusunda her zaman tavsiye ederim işçilikleri ve insanlıkları iyidir.
Yenibosna Doğan mekanik PO karşı sokağının içinde bulgar göçmeni 2 arkadaştır kendileri işçilikleri muhteşemdir ve inanılmaz ucuzdur liftleri yoktur nereye geldim ben amk dersiniz ama şaşarsınız.
Metin usta melih'in babası çok iyi ve babacan adamdır ama subarum varken götürdüm memnun kalmamıştım.Techten görüp ,götürdüm çamurlukta dalgalar + sağ kapıyı menteşesinin altından delil,delip göçük düzeltmesinden sonra bir daha kimseye tavsiye etmiyorum.
Topkapı savaş usta
Aklıma geldikçe yazacağım.
arkadaşlar sunroof tamiri konusunda izmirde önerebiliceğiniz bir usta var mı 3. sanayi kilitci yusuf haricinde ??
Istanbulda sunrooftan anlayan kim var. Yeni a serisi aracımizda servisin bütün makaralari, halatlari kizaklari değiştirmesine rağmen açılırken cit cit cit kırılma sesi var. Sanki yerde cam kırıkları var onların üstüne basınca çıkan ses gibi bir ses.
RS im varken arabami Bursa Besevler Sanayi 10. blok ilhan Usta ya goturuyordum. Triger haric tum bakimlarimi orda yaptirdim. Zaten bursada rs den anlayan tek odur, saglam renaultcudur. Fiyatlari gayet uygundur. Kesinlikle cok iyi bir usta, tavsiye ederim.