LG G2 öneririm fiyat performans olarak oldukça tatmin edici.
konu kirliliği olmasın max 2.100 tl ye telefon düşünüyorum. Ne önerirsiniz 0 olması şartıyla.
bir tek aklıma z3 plus geliyor. 2 sene kullanmak şartıyla istiyorum.
doğuştan araba manyağı
lg g2 çok öneri oldu bu kadar memnun sanırım herkes. yalnız g3 te kasmalar mevcuttu. Bir de şu g4 beat denilen olay nedir yani bu beat in olayı ?
Ya LG olacak ya da sony c5 ama c5 hakkında bilgi veren olmadı henüz keşke kullanan birisi çıksa
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Galaxy a3 çok hafif ve kullanışlı bir telefon. Tavsiye ederim
arkadaşlar c5 in yorumlarını okudum eğer almak isteyen varsa hemen vazgeçsin![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
LG G2 kullanıyorum.Telefonda yavaşlama rehbere bazen girememe gibi problemler vardı.Dün itibariyle fotografları yedekleyip fabrika ayarlarına çevirdim.Şu an on numara oldu telefon.Dokunmatik çok hassas oldu hızlı tepki gösteriyor.İlk günkü gibi oldu.Tavsiye ederim.
O zaman ara ara format gerekiyor cihaza
öyle birşey düşündüm ama kasa olarak ebat farkı durmuyordu ondan merak ettim.
g2 g4beat ya da samsung a e serisi olacak gibi. Lenovo z2 videosuna baktım o da güzeldi. Akşam hepsini göstereceğim artık hangisini beğenirse
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Fabrika ayarlarına döndükten sonra pil süresinde de uzama var...Bataryası şu aralar akşam 6 ya kadar zor dayanıyordu.Ögleden sonra yarıya iniyordu.Şu an yarıda bile degil.Ara ara format atmakta fayda var dediginiz gibi.
Kızkardeşime a7 aldım o istediği için sonra samsunga tövbe etti kendisi babama lg g2 aldım gayet memnun. Kısmetse valide hanıma sıfır z1 düşünüyorum, siz z2lere bakın çok eski derseniz z3 compact tercih edin derim. Kendimde lumia 735 kullanıyorum maalesef![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Xperia M5,C5 önerebilirim o fiyata ayrıca Lenovo P70,GM 4G,Lg G2 gibi alternatiflerde var ama Xperia serisi sarj olarak genelde iyidir
xperia m5 baktımda gayet güzel diyorlar ekranı kotu ve işlemcisi düşük dediler. tabi 1600 civarı olursa düşünülür gibi geldi bana. Note 4 güzel ancak 5 çok iddialı aklımda note 4 te var.
doğuştan araba manyağı
Eşime iphone 6 aldığmız için eski telefonunu satmak istiyorum
Samsung galaxy note 3 cihaz yurt içi ve 1 yıllık, 1 yıl daha garantisi var. 1200 tl düşünüyorum pazarlık yaparım. Düşünenlere olursa mesaj atabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)