200k bütçem olsa buraya konu açmam heralde :D
Printable View
200k bütçem olsa buraya konu açmam heralde :D
Tekstilkentdeki avekte
test ettiklerim: e180 benzinli eşşek cdi olmazsa para etmez , c200d eşşek meganedci arkanızdan kovalar ama içi dışı kalite 4-5 litre yakıtı var düzlükte , f30 dizel piyasada çok ama orjinal m paket düşük km o fiyatlara alınır mı kurcalamak lazım, f10 5.20i şehir içi 9.7 litre gündelik biniyorum m paket sıfır alınır, f10 dizel ikinci el bakardım ben olsam, golf6 r 120 civarı alınır, golf7R yerine S3 sedan ilanlarda var ama şehir içi 17 litre yakar herhalde :), passat 200 bin verilmez yazık günah ama benzinli alacağıma gider passat 200 veririm, DİZEL EN Mantıklı seçenek A6 TDİ VEYA F10 TDİ olur. SW A6 olursa tadından yenmez. bol şans.
audi a5 quatro tek geçerim
bence 90 100 arasına ikinci el bir toyota gt86 veya subaru brz alınır, 20 30 lirayada supercharger, coilover, fren vs için harcanır ömürlük saklanır sonra. kalan parayada dizel filan az yakan bir şey alınır gündelik binmeye. bu tabi benim gibi araba hastası birinin yapacağı birşey. şeklim olsun keyfim olmasada olur diyeni bmw mercedes keser :D
E92 M3 / e63 m6 / e60 m5 belki corvette c6
c serisi 3 serisi muhabbetler için buraya konu açmaya gerek yok gidin test sürüşü yapın arabadan anlamayan akrabalara danışın şahsi fikrim :)