ortası olsun abant olsun ;)
Printable View
ortası olsun abant olsun ;)
Böyle bir organizasyona illa ki bi yerden haber alan alakasız apaçi tayfası gelecektir.
Olası bir kaza vs durumu engellemek için buluşmanın arabayla girilmeyen / arabalardan uzak bi mekanda yapılması hem kişilerin kaynaşması samimi ortam açısından güzel olur.
Adana olarak yapılırsa katılırım bende İstanbul'dan Ankara'dan ne eksiğimiz var :) Hem nasıl mangal yakılır görmüş olurlar :D
Apacilik rolling filan yok arkadaslar, rolling vb asla olmayacak , ariza cikarani suresiz banlar, tum mesajlarini konularini da silerim
birazdan anket koyacagim anadolu mu avrupa mi diye
Pist olur olmaz bilemiyorum ortaya fikir attım ama Florya Havlunun bahcesi bu kadar arabayı ve kalabalığı kaldırmaz. Bu bulusmaya 200 e yakın araba katılır diye dusunuyorum :)
Avrupa yakasından ziyade illaki üyelerimizin içinde mekan restorant işleten birileri vardır. Madem bir yer olacak ona destek olalım, bir günlük kapatalım! :)
Maltepe sahil otopark ve mekan açısından çok güzel olur. Tek sıkıntı mangal falan olmaz ki bence kola çekirdek daha mantıklı.
baya büyük bir alan lazım cidden gelen cok olur kaldırmaz bizi şanzelize bile kaldıramadı :)
Bahcelievlerde var ama 100 arabalik yoksa 400 kisilik salon var
Maltepe sahil herkesin dedigi gibi artik otopark konusunda cok genisledi park sorunu yok denilecek kadar az gun boyu 5 tl bulusma yapilacaksa buralardaki cafelerde guzel olabilir yani
maltepe sahili nokta olur bencede.
Anadolu olursa kocaelinden aile büyüklerini kandırarak gelebilirim :D
(otobüsle de olsa )
Sehir merkezi katılımcı sayısı fazla ise sıkıntılı olur.
Polis abilerderki oooo bizde sizi bekliyorduk olur.
2 hafta önce seat buluşmasında 10 tane araç gişelerden çıkışta cevrildi kontrol yapıldı.
Bana sorarsanız katılımcı sayısı fazla ise şehir merkezinden uzakda biryer olursa daha iyi olur.
Örnek şile yolundaki piknik alanı yada istpark otopark alanı.istanbul park olursa bir yemek firmasıyla anlaşılır sucuk ekmek köfte ve alkolsuz içecekler yapılabilir.
ankara +1 ama tarih önemli şöyle ay sonuna doğru yaparsanız mükemmel olur
Açık alan avrupa yakası samatya sahil. Yeni kapı miting alanı çayır çimen sakin ispark 5 tl giriş polis vs. hava şartı uygun olursa park sıkıntısı yok mangal yapan mangal yapar nargıle ıcen nargıle.
Ankaradan hareket yok mu :D
Ankara Başlıını Deniştirsek mi ki ?
Yok mu şöyle organizatör forumdan iznimizi alalım paralel olarak bizde angara zirvesi yapalım :D
iSTAnbul park olur sorunsuz e30tc buluşmaları felan oldu önlemini aldılar herkes sıra ile drift yaoıyordu 34 rob 34 ile ilk orada tanışmıştım :D