İyi akşamlar arkadaşlar, dünden beri sonuca ulaşamadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum belki birinin başına gelmiştir veya bilgili olan birilerinin faydası olur. 4 motion arabamı dün sabah düşürdük test ettim hiç bir sürtme yoktu. Sanayiden cıktıktan sonra arabanın giderken hafif şekilde sallandığını ve kalkıslarda 1 ve 2 . vites hızlanırken 2000 devire kadar tak tak tak diye bi ses geldiğini farkettim. Kendimde sanayide çalışıyorum bu arada bunuda belirtiyim. Sabah dükkana gelip arabayı life kaldırdık, çalıştığımız tornacı şaftcı ustayı alıp geldim. İnceledi baktı şaftta bi sıkıntı görmediğini söyledi sadece lastiği çevirdiğimizde trans yatağının ordaki şaft eklerinden boşluk var açıp yağlayıp kapatın dedi. Onuda yaptık ama sorunumuz gene devam ediyor. Bayır yukarı cıkarken bu ses daha cok artıyor, bayır aşa yok denecek kadar az ve düz giderken mesela 80-90 arası boşa alınca ne sallama kalıyor ne bişe. Sizce bu sıkıntı nedir ? Akslarmı bozuldu yoksa şaftla alakalı bir şey mi ? Daha önce başına böyle bir şey gelen varsa paylaşırsa yardım ederse sevinirim. Teşekkür ederim