Temiz 98-99 enjeksiyonlu + lpg+ klimalı renault 19 alınır, kalan parayla triger vs. Bakım yapılır, rahat rahat binilir.
Printable View
Temiz 98-99 enjeksiyonlu + lpg+ klimalı renault 19 alınır, kalan parayla triger vs. Bakım yapılır, rahat rahat binilir.
Ben olsam 2003-2005 arası palio ya da albealara bakardım
3 Aşağı 5 yukarı senin işini 1.7 DTI Görecektir..
2001 Marea HLX'imi 16.500 e sattım 3 ay önce. O paraya sedan olarak Marea güzel tercih olur. Yalnız 2.0'ın parça problemi olmaya başladı. 1.6 bakmanızı tavsiye ederim.
bence rover bak
roverın satması kolaymıdır ?
marea fp oranı en yüksek arabadır çoğu zaman bakmışımdır ama piyasası yavaştır. clionun piyasası daha hızlıdır ama içi dar.r19 da bakılabilir.
Rover iyi hoşta al satta biraz bekletir ama hathbackleride fena gitmiyor satış konusunda.
Palio hızlı clio hızlı marea 1 tık geride al sat konusunda 206 1.6 lara bakılabilir 110luklarınada, zor şuan piyasa uçmuş gitmiş 1 2k gerilese hakkını bulacak ilandaki araçların tümü.
Toyota Carina düşünebilirsiniz kuzenimde var aktif kullanırım çok güzel araba Ankarada pek parça sıkıntısı olmaz biz lazım olunca ordan buluyoruz ikinci el biraz düşük olabilir.
Ya da Fiat marea 1.6 liberty biraz zor ama elx ler var. abs klima 2 airbag 4 cam otomatik falan. Temiz araçlar aile için iyidir performansı da kötü değil pek, şahsen tempra mı satarsam düşünüyorum bende.
opel astra gls klima abs airbag ikici elide kötü diildir
Bence fiat palio mantik evliligi bakimindan cok iyi gorunum olsun parca ucuzlugu olsun hepsi tatminkar:D
Citroen Xsara HDI
Takip bayana araba dizel
Mazda lantis
Toyota corana
Bunlar konforlu guzel araclar
Mantik olarak paliolar cok mantikli yuksek model olur .
106 Quicksilver olabilir
Aradığınız özellikler var hidrolik direksiyon, lpg, klima,sunroof.
97 model 1.4 i klimalı, airbag'li citroen saxo aracım var,
ben çocuğumuz olunca aldım eşim kullansın diye ama puset vs sığamıyoruz bagajından dolayı.
Daha büyük bir araca gececeğim nasipse, seninde işine yararsa yardımcı olmak isterim.
Araç orjinal 118.000 km'de. Ben otomobil eksperiyim, zaten eşimde kullanacağı için eksiksiz olarak bakımlarını yaptırdım ilgilenirsen bana mesaj atabilirsin.
Tramer kaydı olmayan kazasız ve çok temiz durumda bir araç.
16 bin e araba çok ben arkadaşın kriterleri okuduğum için carina corona rover v.b önermedim.. onun yazdığı kriterlere türkiyede en uygun araçlar yerli üretim araçlar.. yerli üretim içindede eli ayağı tarzı tasarımı çizgileri donanımı düzgün bence marea.. birde sw bulunsa tasarımı hala çok güzel görünür gözüme sw nun.. ikinci elini bilmem ama yerlidir nihayetinde hızlı çıkar elden.
2000 model 100bg Klimalı 4 cam otomatik benzinli bir ibiza Latino Derdine derman olacaktır.. Sen gibi hiç alakası olmayan bir arkadaşıma-kardeşime zorla aldırttım işini görüp yeni bir araç alacağı zaman ilana koyduğu gün sattı
Siz benden daha iyi biliyorsunuzdur tek kapı 106'nın babaların gözündeki durumunu, malesef çok istiyorum ama olmuyor o seçenek :(
Abi çok teşekkürler teklifin için, malesef beyefendiye saxo'yu da beğendiremiyorum elden çıkmaz diyor :)
Marea'nın yakıtından korkmalı mı acaba? Çok şey okudum çok yaktığı hakkında ama
Abi öyle diyorsan öyledir ama gel gör ki Seat'ın elimizden kolay çıkacağına, veya parça derdi olmayacağına inandıramam malesef malesef.. Bazı kalıpları var yıkamıyor ortak araba olmadığından dolayı da zorlayamıyorum önerileri 40 yaşında bir adama verir gibiverirseniz çok çok makbule geçer :D