yaylı silahlara fps sınırlaması olmadığını biliyorum. sebebide önceki mesajımda dediğim gibi kullanım esnasında havalı yada elektrikli silahlara oranla çokdaha fazla zaman ve efor sarf edildiği için...
Printable View
yaylı silahlara fps sınırlaması olmadığını biliyorum. sebebide önceki mesajımda dediğim gibi kullanım esnasında havalı yada elektrikli silahlara oranla çokdaha fazla zaman ve efor sarf edildiği için...
genel olarak sorum şu yönde, mümkünse +500fps yay sistemli, upgrade parçası bol, iyi marka bir sniper önerebilirmisiniz? fiyat 500 dolardan fazla olmazsa iyi olur...
Benim en son hatırladığım,
5metreden semi 320fps tabanca veya aeg
10 metre minimum menzil semi & auto 400 fps
Bolt Action 550 fps limit sınırlaması var
Tokyo Mariu VSR 10, sadece SD220 (yay tam aklımda değil ) yay değiştirip, 550 fps alabilirsin. Zamanla tetik sıyırma yaptığında çelik bi tetik alır devam edersin. Ayrıca hop-up ve namlu tamamen kullanıcıya kalmış. Sniper olmak güzel fikir olsada karakterinize uygun değilse çabuk vazgeçersiniz. Üzerinize saniyede 25 boncuk atanla siz 3 saniye 1 boncuk atıyorsunuz. AEG 0,2 yada 0,25 kullanırken siz 0,35 kullanıp aynı hızda atacaksınız. Tek farkınız o size 25 metreden sıkarken siz 30 metreden sıkabilieceksiniz. 24 metreden daha yakında ise şansınız yok.
5-6 sene önce 25-25 bi oyunda, bizim tarafta bir m249 ve sr-25 vardı (bi sr25 bendim) tepenin üst mevzisindeydik. 3 kişi 25 kişiye adım attırmadık. En iyi sniperların asagıdan bize attığı BB lerden matrix yapıp kurtuluyorduk.
Arti, bina içi oyunları gönlünüze göre oynayamayabilirsiniz sniper ile. Haritalar son zamanlarda genelde binalı oluyor. Bizim 3 oyunumuzdan ikisi ya ömerli otel, ya dilovasi yazlık
Kanada'dan başladım oynamaya, burada da gittim bir iki ama niyeyse buradaki ekiplerle frekansımız uyuşmamıştı pek. Sonra bir daha vakit ayıramadım bende.
FPS limitleri çok önemli. Başlangıç için sniper bence de gereksiz. İyi bir hop up ve uzun namlu ile zaten aeg ler gayet isabetli oluyor uzun menzilde. Arkadaşların dedikleri gibi zaten o kadar uzun açıklık pek bulamıyorsun. Hakkıyla sniper olman için ghillie suit şart, çünkü oturup bekleyeceksin gizleneceksin. Sen hedef bulana kadara miller 3-4 defa ölüp yeniden doğar :D
Bu arada benim ısınımama sebebim her konudaki toplumsal hırsın buryada yansımasıydı. Sonuçta tamamen şeref ve onur üzerine kurulu bir oyun. Vurulan kişinin vuruldum deyip çıkması lazım. Vurdum vurulmadım kavgası çıkmayan oyun yoktu benim katıldıklarımda ama dediğim gibi belki de şansa denk geldi.
Tech ekibi olarak takım kurmak isterseniz ben varım :) v3 gearbox ı da yalayıp yutmuştum zamanında, hala tamir de yardımcı olabilirim sanırım :D
Bu arada yiğit oynafiğin grubu da dikkate al . Kendimin dahil oldgu airsoft istanbul grubunu tavsiye etmiyorum. Search and destroy un ötesine geçemiyoruz. Tamam eyw zombilik yapan fln pek yok ama ego patlamasi yaşayanlar war.
Hee birde sürekli kazanan takımda olmaliyimcılar.
Birde avci koru harici güzel sniper oynanacak haritaya prk denk gelmedim. Bnmde tavsiyem otomatik bir g&g ile başlaman.
Sanırım bu arkadaşı izlediniz :)
https://www.youtube.com/watch?v=CU5vVPhWMuc
aslında tech olarak takım falan kurabiliriz baya bir ilgilenen varmış
valla ben gerçekten kafayı yiyecek kadar çok araştırdım ne almalıyım ne kullanmalıyım vs diye bütün ekipmanı kurmak için liste yaptım ama arkadaşım gel 1-2 kere takıl benim silahlarla falan beğenirsen devam edersin dedi. Bi kaç egosu tavan yapmış, bi boktan haberi olmayan, arazide ne yapması gerektiğini bilmeyen ve takımı o şekilde yönetmeye çalışan gerizekalılar ve 20 kere vurulduğu halde oynamaya devam eden şerefsizler yüzünden bulaşmadım. Çünkü oyun içinde bildiğin zıvanadan çıkıosun. Scopedan herifin irkildiğini görüyorsun canı acıyor oynamaya devam ediyor. Daha da vurucam diye hırs yapıosun sinirden, bu seferde kontrolsüz oynadığın için vuruluosun. Oyundan sonra kaç kişiyi gerçekten dövüyodum.
Arkadaşta bana senin sinirleneceğini bildiğim için dene dedim sen dayanamazsın bu tip olaylara ama hep var, takmaman gerek dedi. Hileler yüzünden CS, starcraft, lock on u bırakmış adamım sinir stres yaşamiim diye canlısına hiç gelemem.
Ben 5 yıl önce kadar falan bırakmıştım, 1 2 ay kadar önce airsoft istanbulla tekrar bulaştım , vurulup çıkma konusunda en iyileri diyebilirim. Fps sınırıda yok tam istediğim gibi bir grup. Oyunlarda dediğiniz gibi dürüstlük çok önemli ilk başladığım yıllarda oynadığım arkadaşlarda iyiydi hatta hiç unutmam yoğun ağaçlı bir alanı 2 kişi falan taramıştı bize direk gelen boncuk olmadı ağaç dallarından yapraklarından ötürü bizim üzerimize yukardan bb düştü baktım yanımdaki vuruldum diye çıktı. Lan dedim vurulmadık bb yukardan düşüyor dala çarpıp sekip gelse neyse bildiğin serbest düşüşle üstümüze düştü yok yok farketmez dedi onun yüzünden bende çıktım vuruldum diye :)) yani bu tarz adamlarla zevkli ama zombi çoksa can sıkıcı olabiliyor
Bence gamonun kurmali paradutlu mermi atanini al en kalitelisi onlar yigit
Koyde onunla peynir trnekedi bile deliyom
Saka lan saka :D
Bende bi tane m16 var eksikletini giderio bikac yerde musabakaya gitmeyi dusunuyorum sararsa devamını getirecegim
Ayriyeten de konuyu takipteyim
ego sorunlu büyük erkekler olunca bildiğin ölüme götürüyor takımı. Bana diyor ki sen göbekten git. Ulan en iri adam benim zaten sanki tokatla adam öldürücem. Kenara kaçtıkça telsizden beynimi yedi ortaya gel diye. Valla bb yi kafasına sıkacaktım. Kanyon gibi bi yere takımı sokmaya bile çalıştı buradan gidelim burayı kullanıcağımızı tahmin etmezler diyo mal osman. Kimse girmio tamam ben xle beraber giriorum dio 2 dakika sonra vuruldum medic ananonsu. Medici yollamayınca da sinirlenio.