Isıtmalı kedi evi yapın garaja, yatıcak arabadan daha makul birşey olursa belki arabayı rahat bırakırlar.
Printable View
Isıtmalı kedi evi yapın garaja, yatıcak arabadan daha makul birşey olursa belki arabayı rahat bırakırlar.
Aynı dertten 2 aydır müzdaribim araca branda yaptırttım oh dedim be kurtuldum kediden.
Bu seferde marşı bi yaptım araç su eksik ışığı yakıyo.Allah allah suyuna bakıyorum full.Sen fare gir soketin kablosunu kemir.Şuan elimde ciğer kediyi arıyorum özür dilemek için.
abi aynı sorun bendede vardı düzden girince arabayı ordan cıkarması ayrı dert oluyor heleki tam karsında araba varsa. duvara sıfır geri git arkandaki arabaya yanas one git sol caprazdaki arabadan dönmesin capraz kal bir ton manevra yap oyüzden arkadası anlayıp eminim bu daha kolay geliyordur :)
esas o carsafa üsenmemek iyimiş her serferinde. kedi oyun mayetinde yada patileri kasımak için patinaja kalırsa ne carsafı ne battaniyesi nede kaputu kalır
He bide asılır çarşafa çıkacağım diye düşünüp çarşafı sileceklerin altına sıkıştırıp diğer ucunuda kaputu açıp altına sokup kapatıyorum kaputu
Bergamut yağı işe yarayabilir aracın etrafına dökün .
Aracın etrafına kükürt ile toz naftalini karıştırıp dök
Bu kadar mala mülke taparcasına kıymet veremeye gerek yok. Isınmak ve yaşamına devam etmeye çalışan bir canlıdan söz ediyoruz onu dök bunu dök ile hayvana vereceğiniz zarar hiç mi vicdan sızlatmıyor ? Ne zamandır bir MAL bir candan değerli oldu.
Güzel sıcak bir kulube yapın arabanın kenarına ve mama koyun çıkmaz üstüne.
Peluş köpek koy kaputun üstüne.Korkuluk gibi işe yarıyor.
bizim vitoyada motora girmiş kedi en son aracı sürmek zorunda kaldık yine çıkmadı kanala soktuk alttan muhafazayı söküp kuyruğundan çektik en son :D yavrukediler bilhassa meraklılar
aynı dert bendde var o yüzden evin kapalı garajına koymuyorum kaputun anasını aglatmış neyseki tavanı sevmiyor:D
Yani işte kolay çözüm ki kulübe yapmakta zor değil, bikaç parça mukavva, bir de migrosta satılan 10 TL lik polar battaniye. Mama dahil 50 TL tutmaz maliyet, sigara kullanıyorsanız özellikle 5 günlük sigara parası epi topu.
Bizim otopark açık ama kedilerin korunabildiği kuytu alan da var bisiklet parkı, su yağmur görmez hiçbi şekilde. Bazen oraya giriyorlar bizimkiler bazen de besleyen yakın binaların bölgelerinde belli yerlerde (çardak) yatıyorlar genelde :D
Bizim otoparktalarsa da ya duvar üzeri, ya kuytu yer, ya da benim arabanın üstündeler şapşikler işte :D Ve sandığınız kadar çizmiyorlar, hatta neredeyse hiç çizmediler benim arabayı. Ama düzgünce tembihledim ben daha bebekken bunlar çıkın ama tırnaklamayın diyerek :D
1,5 yıl önceki foto balkondan çekmiştim biraz zoom layıp :D
https://scontent-fra3-1.cdninstagram...01834559_n.jpg
http://www.markamama.com.tr/Mavi,PR-7761.html
Arkadaşlar ben bu ürünlerden aldım 2 tane koydum içinde minderine kadar geliyor ..Ben tabi aracımdan dert yandığımdan değil bu soğuklarda kediler sıcak barıncak bir yer olsun diye... Su geçirmez diyor ama ben gene etrafını sağlamca poşet tarzı şeylerle kapattım ve apartmandaki kediler kapı önünde değil bunların içine girip birlikte yatıyorlar.. Fiyatıda gayet uygun ... Kapalı otoparkta altına hafif taşlarla yükseltin ıslak zeminden altından soguk emmesin diye... Gayet başarılı olucaktır...
Arkadaşlar olayı hayvan düşmanlığına çevirmeyin... bu sitede zaten öyle insanlar barınamaz..
herkes farkında o hayvanların neden arabanın üzerine çıktığının yada kaputa girdiğinin... konu o değil
varsa tecrübeleriniz paylaşın ..