Bende benzerlikten cc yi verip bunu alasım geldi galiba :D
Ben en çok arkasının sedan versyondan çok değişik ve güzel olduğu için beğendim. Motoruda fena değil. Yazılımda oluyor.
Printable View
Bende benzerlikten cc yi verip bunu alasım geldi galiba :D
Ben en çok arkasının sedan versyondan çok değişik ve güzel olduğu için beğendim. Motoruda fena değil. Yazılımda oluyor.
Şimdi xx araca benzemiş diye yorum yapan tayfadan olmak istemem ama arkası bana laguna coupeyi andırdı..
abi 4 ün klasmanı değilki hele gc nin hiç değil
söyle birşey mesela 0 yerine
BMW 4 Serisi 420d Luxury Line 2013 Model 190.000 TL Galeriden sat
BMW 4 Serisi 420d M Sport 2014 Model 197.000 TL Galeriden sat
sportline ama m tamponları var dedigi gibi kazasızsa gayet uygun
BMW 4 Serisi 420d Sport Line 2013 Model 192.500 TL Galeriden sat
ya bu aracı tek motor seçeneği ile getirme mantığını çozmuş değilim , otv oynuyor eyvallahta mercedes sonuçta :D
olurmu oda d serisi coupe buda d serisi coupe. 4 serisi eğerki 1.6 170 hp lik coupe araç getirseydi yok satardı. Zaten onun konusunuda açmıştım. Bence yanış bir yol izledi. C coupe ise zaten direkt coupe. Fiyatıda bence eğer abartmazlarda 185 bine güzel amg satarlarsa oldukçada uygun
210 liraya 156 hp araç almak çok eğlenceliymiş. 418de benzerdi.
Sıfır aracı şirket üstüne alıp 5 yıl kdvden yırtmayı anlıyorum. Fakat sırf o kdv oranını her sene düşürecem diye 5 yıl 160hp 2 ton araçla gezmek istemem ben, gider M6 alırım cayman alırım, kendi üstüme alırım, en azından ruhsatta kendi adımın yazdığı güzel bir aracım olur. Artan para da işte bakımdır, ufak tefek toplamaktır, vergidir onlara gider.
muhteşem olmuş bence, şuanda tek istediğim araba oldu 4 serisine kesinlikle tercih ederim
Eski kasası da çok güzeldi buda çok güzel olmuş.
Eskisi biraz daha köşeli ve sinirli yapıya sahip. Benim daha çok hoşuma gidiyor.
cla lar falan 1.5 dci 110 bg sanırım da c200d lerdeki 1.6 motorda dci mi
Çok çok güzel araba ben bayıldım
Araç 1505 kg 156 hp gayet yeter bi 10-20 hp daha olsa harika olurduda 10-20 hp eksik olmaması sebebiyle tam kıvamında..
Kaldıki 3 seriside aynı ağırlıkta ve 136 hp den başlıyor
AMG'nin liste fiyatı 182K.
Göze güzel gelecek opsiyonları eklediğin zaman araç geliyor 210-230k bandına.
Ondan sonra evlat gibi ömrünün sonuna kadar sev :D
abi siz çok dolduruyorsunuz bence. Ben metalik mavi, amg olanı, içi ucuz kahverengi deri olanla ve 19 çubuk jantla topladım konfigüratör sadece 186 bin diyor. zaten birçoğu pakete dahil uyarısı veriyor
Şubatta getirebilecek olan arkadaşa özel mesaj attım ancak cevap yok.. tanıyan varmı bu arkadaşımızı ? Gerçekten şubatta getirebiliyosa talibiz
güzel olmuş alınır
düşünen olursa bende ikinci parti için yardımcı olabilirim arkadaşlar. forumdan bağlantılı olduğunuzu mutlaka belirtin arkadaşlar. :)
Sevgiki kardeşim banada cevap gelmedi. Salla sen Hakanı o zengin ss aldı daha yeni, bizden değil :)
4 serisi ile kıyaslanamaz denmişte. 1.6 156 hp leş motorla bence de kıyaslanamaz 4 coupe ile :) 2013 de çıkan arabayla 2016 yeni kasa araç tabiki daha güzel görünecek daha üstün olacak ama o motorla yaramaz bu araç. alınacaksa 2.0 CGI alınmalı ki o zaman fiyatları 4 seviyesine belki yukarı çıkacak.
Sırf bu araca fokuslandım son 2 aydır.
Dün Autoshow 4 seris ile ayrıntılı testini yayınladı. Tabi 428i ile c300 ün aynı beygirler. Aynı verilere sahip araçlar birebir. Hatta mercedeste artık eskisi gibi ağır değil. Tstte bile direksyon ile rijitlikte bmw yi artık yakaladığını yazmışlar. Bu c coupede e coupe platformu kullanılmış, yeni e coupedede aynısı varmış
c coupe bu arada ölçüsel olarak 4 serisindende birkaç mm daha büyük. Yani ufak falan değil.
Motora gelirsek. 156 hp evet az ama türkiye şartlarında 4 serisi coupe şuan çıksa 3 silindirli ie yolda olacaktı ve fiyatlarıda aynı olacaktı. Kısacası 156 gene 136 ya göre kat be kat daha iyi.
Yanılmıyorsam 3 serisi coupe ve cabrio yok bunun yerine artık 4 diye bir çift rakam ile bmw piyasada değilmi?
yani kabaca c coupe veya cabrio olmayıpda d diye bir model olması gibi birşey
o yüzden c coupe cabrio ile 4 coupe ve cabrio rakip arabalar olması gerek bencede
Ele ayağa düşmeyecek ise bu kasa ki sanmıyorum aslında düşeceğini benim favori aracım.
4 serisi LCI de 1.5 coupe kesin çıkartırlar c180coupe nin karşısına. Oda sanırım 2017 baharında çıkar LCI coupe ve cabrio.
Arkadaslar bu ay teslim 3 aracım var. 2 tane beyaz 1 tane gri, bana mail yada telefonla ulasın lutfen.
tugbay.isiklar@has.com.tr 0530 232 52 81
C cabriolet lansmanı da dün oldu detaylaı fotoğrafı olan varsa paylaşırsa bekliyoruz
https://www.facebook.com/MercedesBen...0/?pnref=story
bence imaj olarak sedandan artısı fazla değil, coupe yerine sedan tercih ederim ama cabriosu gerçekten efsane.
araç olmuş. çok iyi.
https://youtu.be/tgg9rhe9Guc
Cabriosuda güzelmiş.