Arkadaşlar,
Connecting site...
Linkteki arabayı almak istiyorum aramizda gaziantep'te yaşayan aracı tanıyan bilen kimse varmi?
Gaziantep'te nereye gösterilir tanıdığı olan varmı ?
Yardım ederseniz sevinirim yemek ısmarlarım!
Arkadaşlar,
Connecting site...
Linkteki arabayı almak istiyorum aramizda gaziantep'te yaşayan aracı tanıyan bilen kimse varmi?
Gaziantep'te nereye gösterilir tanıdığı olan varmı ?
Yardım ederseniz sevinirim yemek ısmarlarım!
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Dolandırıcılık yeniden adlandırılıyor.
Silinem tramerler boyasiz kasaya sase motor gömme
Teksas diyorlar suriye ırak iran change filan
Silahlar dan dan yanii çok sağlam bakmak lazım
Yoksa ocağa direk dikerler![]()
Gazianteplyim, antepten araba alırken güzel detaylı baktırın , şase numarasından sigortadan sorgulatın ne varsa , baktırdığınız yerde iyi olsun
illaki temiz esnaf vardır günah almıyım herkesin, kafanıda bulandırmıyım ama ben gaziantep - şehitkamil'den olanı ilanı direk kapatıyorm bakmadan hep bir dalavere cümleler konusmalar vs. namı pek hoş degil![]()
1881 - 193∞
Ben şehitkamilliyim ... Demekten korktum aslındada neyse ... Ne lazımsa yardımcı oluruz tabiki içlerinde çürük elmalar olucak her memlekette her ilde olduğu gibi her gördüğümüz ak sakallıyı kendi dedemiz zannetmeyelim ... Antepde orj araba isteyenler ulaşsın yardımcı olalım herkesi misafir eder tatlısını yediririz elimizden geldiğince ağırlar yardımcı olur göndeririz ...
Uzak dur bi defa gittim almadan geri geldim kaporami 8 ay sonra zar zor aldim uzak durun
C R M performance
Yorumlarda haklılık payo tabiikide var kendi memleketimde ben galericilik yaparken ben bile kazıklandım buda ayrı mevzu ancak şehitkamil olayına öyle bakmayın
o galericiler sitesinin olduğu kısım o yüzden hemen hemen hepsinde şehitkamil yazar. Otobüsle gelirsen otogar-galericiler-dynomax hepsi yan yana , otobüsünden inersin aracı alırsın yanına bir arkadaş verirler servise sonrada dynomax'a götürürsün gelmeden de şaseden sigortacı bir tanıdığından sorgular alır gidersin. Okadar da çekinmeyin yahu.
Bu galericilik işi ne zaman ki gazianteplilerin elinden çıktı doğudan gelen cepte para godoman nekadar adam varsa dükkan açtı belde silah yanlarında çakallar vs. o zaman (3-4 yıl önce) gaziantep işte böyle anılmaya başlandı.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
urfada öyle
www.honda-tech.com