olurda indirme işlemi yarıda kalırsa örneğin elektirik kesilmesi gibi sonuş ne hocam
Printable View
burn out grid sign in olmadan calısıtor ancak gt5 nanay :D
kapladıgı yerıde kontrol eder haber verırım :)
urun ıcınde hıc bırsey yokken bombosken 37gb :)
bende grid - burnout ve gt5 var toplam kapladıkları alan 13gb :)
bu arada geçen gün ps3 ü teknosa da 680 e gördğm sanırım kampanyası vardı yanlış hatırlamıosam
ama ciddi araba yarışlarıyla zmn geçiiroum diosan forza motorsportu oyna derim sonra kararını ver
aynen doğru fakat kampanya kısa sürdü şu an gündemdeki fiyattan satış yapıyorlar
Ozaman şöyle birşey var. Fazla oyuna ihtiyacı olmayanın 80gb lik cihaza ihtiyacı yok. Zaten aynı anda kaç oyun oynayabilirsin ki? Şahsen bir oyunun b.kunu çıkarmadan diğerine başlamam prensibim değil :D
Sizce 850YTL/7 iyi bir rakam mı?
PS3 al daha sonrada Donanimhaberden felan oyunları takip et ... benim elimde 4 tane oyun var sadece 1 tanesine 90ytl para verdim diğerlerini 45-50ytl ye aldım ... Çok mu ucuz ? hayır değil ama online oyun oynamak istiyorsan mecbur orjinal oyun alıcaksın ..Madem orj. alıcam xbox alıpda 3k tehlıkesi nıe yaşayım? :)
Fazla online meraklısı değilim fkaat olursa neden olmasın? Daha önce hiç online oynamadım işin gerçeği. Ufakken bir kere counter oynamıştım. Biri sıktı kafama çıktım bir daha da oynamadım :D
Burak şu işin detaylarını bana bi ara anlat yaw geleyim de. Ya da cihazı alayım sen gel bize.
sen gel once bıze bızde bah cıhaza sora gıder sana alırız gelır kurarız ;)
Vallahamı :) Dur ozaman. Yarın 21.30'dan sonra gelsem uygun mu? Kurstan çıkıp gelicem. TAD'dayım zaten...
yarın degilde haftasonu yapalım yarın yemege davetlıyım :)
Logitech g25'im oldugu icin bilgisayari birakip, full hd tvde ps3 ile gt5 keyfi yapayim diyordum..
2 senedir oyunun fullu cikmadi. sonra xboxda forza cikti kafa karistirdi.. g25 xboxda calismiyor.
pcde lfs race07 gtr2 gtr legens flan idare ettik :D
sonuc olarak ps3 almadim, g25i satiyorum :D
Haftasonu işi hallederim diyordum. Cuma nasıl burak?
Yabancı mı var olm heheheh:)
Tamam ozman dediğin gibi yapalım. Ben seni özelden taciz ederim yine :D