et et :D
.
Printable View
walla bende PS3 var en beyazından :D
siddetlede tavsıye ederım bu aleti xbox falanda kullandım hatta 2006 yılında amerıkadan almıstım ama yok PS3 kadar tat vermedı.
Alında artık su zıkkımı netten oyun oynayalım beraber :D
Burak peki beyazı her yerde bulunuyor mu?
Emre sende alda artık oyuna göre bir ekip kurar oynarız hep birlikte. Countercılara nispet :)
yaw burak sen cihazı nerden almıştın? bugun bimeks, teknosa, sony center a sordum tr ye hiç beyaz gelmemiş.
www.hizlial.com'dan 790/10 ytl lik fiyat aldım :D
Konu hafif hortlicak ama hazır konu varken kirliliğe gerek yok :)
ps3 almak istiyorum,biraz araştırdım fiyat açısından,şöyle bir ilan var anlayan arkadaşlar inceler ve yorum yaparsa sevinirim..Hangisi makbuldür nedir,ne değildir?Teşekkürler şimdiden..
İlan:
http://www.sahibinden.com/_5_ad_orj_...em&keyword=ps3
orj kutuda tek kol + 1 oyun çıkıyo arkadaşım 800 ytl ye aldı 40gb, sonra gt5 prologue aldı 180 ytl, şimdi de tek kol daha aldı tabiki kablosuz, o da 130 civarı birşey böyle kıyaslama yapabilirsin :) orj haricinde oyun çalışmıyo ztn blu-ray teknolojisinden dolayı diye biliyorum bide chip yapamadılar daha yapılamaz da deniliyor ps3 lere ;)
biz arkadaşıma wii almıştık oynama şansım oldu konsullar hakkında düşüncem değişti o wiisport çok eğlenceli konsol düşünürsem kesinlikle wii alırım..
abi okuduktan sonra gülmekten karnım agrıdı of ya....nasıl güzel özetlemişsin herseyi inan hala gülüyom servis kullanırken avize kırmak mükemmelsin ya hahahaha :D
bu arada Ps3 calıstıgım yerde kampanyada su anda 3oyunlu 80gb lik modeli....fiyat yazmayım reklama girmesin
ahaha kendimede bi güncel çekiyim:Ddalgınlığıma gelmiş kardeşim kusura bakma,sağolasın ;)
pm attım dodo hamann
geçen hafta hepsiburadadan 2 oyun, 80gb ps3 , 2 kablosuz ko,l hdmi kablo falan filan 1300ytl 12 taksite aldık