User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
111 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Volvo V40 Kaza

bahrisefit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Volvo V40 Kaza

İyi günler. Geçen hafta gece yapmış olduğum kaza da aracım bu hale geldi. Aracım şuan Volvo İstinye Otokoç servisine çekildi. Hasarı fotoğraflardaki gibidir. Volvo güvenliğini ve sağlamlığını çok iyi bir şekilde gördüm ve anladım. Aracımın durumu bayramdan sonraya kaldı. Servis ile dün görüştüğümde bana aracımda 25bin tl gibi bir masraf olduğunu ve pert durumunun olmayacağını söylediler. Aracımın pert e çıkmasını istiyorum bunun ile ilgili ne yapabilirim. Yardımcı olabilecek ve/veya fikri olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Teşekkürler..

'13 Clio 4 Sporttourer
    '14 Volvo V40 Premium

'15 VOLVO V40 R-DESIGN

#swedishmetal
    / instagram : anilbahrisefit | facebook : anillbahrisefit \

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gecmıs olsun oncelıkle

bence perte cıkar 25 bınden daha fazla bı hasar gozukuyor

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun, servis yanlış bilgi vermiş olmasın? Çünkü araç volvo parçalarıda uygun olan bi araç değil gördüğüm kadarıyla yan hava yastıkları+ön hava yastıkları+diz hava yastıkları patlamış üstüne bunların tetikleyicileri falan değişecek.Ön cam değişecek, tampon değişecek.Ön konsol değişecek, alt taraftan şanzuman hasar almış mı belli değil ön takım ne durumda belli değil motor ne durumda belli değil..Bana sorsanız kesin pert derdim.Kaskonuz orjinal parça mı kullanacak?

Ayrıca ufak tutarlı şeyleri tamir ettirmelerine izin vermeyin derim.Tampon tamirine falan girerlerse..Far ayaklarından kırık olan varsa kesinlikle yenisini isteyin çamurluk düzeltip boyarlar muhtemelen ve bunlara rağmen nasıl pert olmayabilir dediler ilginç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.cevap oluyor kusura bakmayın,tekrar bakınca gördüm davlumbaz da değişecek sanırım jant eğmiş jant değişecek lastik değişecek bunların hepsini takip edin kesinlikle iyi takipçisi olursanız 25.000'in çok çok üstünde değerler çıkar, gerekirse itiraz edip başka servise çektirin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun, daha kötüsü olmadığına şükür ettim. Sigortacımla da görüştüm kendimde görüştüm 25bin dediler bende inanamadım. Onarım istemem zaten bir yere de imza atmadan dava açmaya kadar gider bu iş. Ve şuan dolar da yüksek parçaların bu kadar ucuz tutmasına şaşırdım
    '13 Clio 4 Sporttourer
    '14 Volvo V40 Premium

'15 VOLVO V40 R-DESIGN

#swedishmetal

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabada kafandan 45 liralık masraf var

otmatik vites topuzu gövdesi kdv dahil 982 tl olan bir markada 4 airbag acmıs araca 25.000 tl demek stajyerlik bence .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahrisefit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolun, daha kötüsü olmadığına şükür ettim. Sigortacımla da görüştüm kendimde görüştüm 25bin dediler bende inanamadım. Onarım istemem zaten bir yere de imza atmadan dava açmaya kadar gider bu iş. Ve şuan dolar da yüksek parçaların bu kadar ucuz tutmasına şaşırdım
    Servisin çıkardığı parçalara bakın, gerekirse tanıdık bi özel servis bulup oraya çektirin birde orada hasar tespiti yaptırın, aradaki parçalarda çıkan fark var mı ona bakın, sonuçta çıkan raporada itiraz etme hakkınız var diye biliyorum..Ve her ne olursa olsun bu arabayı pert ettirmeye bakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25bin tl az bu hasar için. Peki hasar tutarını ben isteyebiliyormuyum yoksa sigortacım mı isteyecek
    '13 Clio 4 Sporttourer
    '14 Volvo V40 Premium

'15 VOLVO V40 R-DESIGN

#swedishmetal

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vallah 25 bin çıkarsa bu araca bmw nin kapısına dayanırıdım e90 la yaptığım kazada farda çatlak tampon tırnağı kırık çamurluk göçük rot kolu kırık airbag açmamış halde 20 bin masraf çıkardı sizin sadece airbagler 25 bin eder
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25bin tl az bu hasar için. Peki hasar tutarını ben isteyebiliyormuyum yoksa sigortacım mı isteyecek
    Sorduğunuz soruyu anlayamadım, kusura bakmayın.İşlemleri o kadar detaylı bilmiyorum ancak hali hazırda çıkan tutara itiraz etme hakkınız var bildiğim kadarıyla ayrıca eksper değiştirme yada eksper raporuna itiraz etme hakkınızda var bildiğim kadarıyla..Ayrıca kaza ne zaman oldu, servis size yazılı bi parça listesi verdi mi? Bence bayram önü öylesine servisten birinin söylemi olabilir gibi duruyor söylenen hasar bedeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza 16.09.2015 01:30 da oldu. Hayır bana hiç bir belge verilmedi. Bilgi almak için sürekli ben aradım. Servis bana geri dönüş yapmadı
    '13 Clio 4 Sporttourer
    '14 Volvo V40 Premium

'15 VOLVO V40 R-DESIGN

#swedishmetal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza 16.09.2015 01:30 da oldu. Hayır bana hiç bir belge verilmedi. Bilgi almak için sürekli ben aradım. Servis bana geri dönüş yapmadı
    Bence dediğim gibi bayram önü öylesine söylenmiş bir rakam.Bence asıl parça listesi çıktığında 40.000'inin üstünde rakamlar çıkacak.Servis raporunu bekleyin derim, sonrasında konuyu güncellersiniz, ki bence servis raporu sonucu sizi mutlu edecek bir sonuç olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Tekirdağ da ikamet ediyorum pazartesi günü sabahtan çıkıp servis e gitmeyi düşünüyorum ne olup ne bittiğini görmek için. Faydası olur umarım
    '13 Clio 4 Sporttourer
    '14 Volvo V40 Premium

'15 VOLVO V40 R-DESIGN

#swedishmetal

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Anlaşmalı servisemi çektiler aracı ? Yetkilide 25binde fazla tutucaktır. Zaten konsol airbagler kaldiki sevisinde incik boncuk seyleri değiştirmesiyle pert durumu olabilir. Bu işi takip edin derim ben. Tekrardan geçmiş olsun
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perte ayrılmaz bu araç. 25 binin 20 bini iç döşemelerdir zaten. Tampon, çamurluk v.s. düzeltilip boyanır. Jantı bile düzeltip boyayacaklar. Geçmiş olsun.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Perte ayrılmaz bu araç. 25 binin 20 bini iç döşemelerdir zaten. Tampon, çamurluk v.s. düzeltilip boyanır. Jantı bile düzeltip boyayacaklar. Geçmiş olsun.
    Araç yetkili serviste yapılcak büyük ihtimal yetkili servis düzeltmeyle uğraşmaz ki sanırım alt takımda dağılmış
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volvo S80'imiz varken Ankara Grup Volvoda neredeyse rötüşla kapanacak çiziği macun çekip boyadılar, göçükçülerin orjinalinden farksız boyasız yapacağı kapıyı değiştirdiler.Araç eğer yetkili serviste yapılacaksa hiç sanmıyorum jantı düzeltip boyayacaklarını falan..Ayrıca şanzuman hasar almış mı belli bile değil ki şanzumanda olası bir hasar varsa en kötü servis faturasına ekstradan bi +15.000 yazılır bence..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç yetkili serviste yapılcak büyük ihtimal yetkili servis düzeltmeyle uğraşmaz ki sanırım alt takımda dağılmış
    Borusan bile jantı boyayıp veriyorsa otokoç hayli hayli yapar. Zaten niye pert olsun ki bu araç, şaside bile bir şey yok.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)