User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Uzman Çavuşluk Hakkında

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzman Çavuşluk Hakkında

Arkadaşlar Merhaba ;

Askerden geleli 2 yıl oldu neredeyse. İşim gücüm herşeyim çok şükür yerinde, borcum harcım da yok. Kısacası mecburiyetten değil.

Çocukluğumdan beri süregelen asker olma isteğim hala aklıma geldikçe heyecanlandırıyor beni...
    Askerliğimi Sınır eri olarak Mürşitpınar suriye (kobani) sınırında yaptım.

Sınavlara girip uzman çavuş olmayı planlıyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak istedim.

Yardımcı olur fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim

Sağlıcakla...
    Sheer Driving Pleasure

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1001 farklı psikolojiye sahip komutanla 1001 farklı psikolojiye sahip askerin arasındaki köprü mü olacaksın.İhtiyacın da yokmuş bulaşma hiç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikolojik sıkıntı mı yaşamak istiyorsun anlamadım. Subay astsubay desen hadi neyse. Uzman çavuş bildiğin askerin bi tık üstü. 40 yaşına geleceksin 20 yaşında astsubay çavuş emir verecek. Emekli olacaksın iş bulamayacaksın. Ufacık emekli maaşı ile geçinmeye çalışacaksın. CS falan oyna daha zevkli yaw.
    IN BOOST WE TRUST

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç girişmeyin bence.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Psikolojik sıkıntı mı yaşamak istiyorsun anlamadım. Subay astsubay desen hadi neyse. Uzman çavuş bildiğin askerin bi tık üstü. 40 yaşına geleceksin 20 yaşında astsubay çavuş emir verecek. Emekli olacaksın iş bulamayacaksın. Ufacık emekli maaşı ile geçinmeye çalışacaksın. CS falan oyna daha zevkli yaw.
    Görev süresi içinde astsubaylığa yükselme imkanım var sınav ile. planım bu yönde.. Askerliği seviyorum sanırım
    Sheer Driving Pleasure

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun kardesim dusuncesi farklidir buyuk konusmayaym ama gecinecek hicbiseyim olmasin senelerce asgari ucretle calisirim yinede uzman olmam , bu psikolojik sıkıntıyı bi daha hayatta cekmem. Bu arada safak dogan gunes diyen birisi olarak soyluyorm bunu

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani bir şey olsa çekilmez diyorlar ya tam anlamıyla o bence uzak durmak lazım hele ki uzman çavuş.

Dobloyla drift yapmak gibi bir şey
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardesım neden uzman cavus dıye sartlayalım once jandarma uzman cavus ıyıdır maas olarak zorda kalmazsın ve 30 yıllık meslek hayatın boyunca 15 cıvarı tayın yerı gorursun.Uzman cavusların orduevı olanakları cok az sayıda yok denecek kadar
    dıger kuvvetlerın hava denız uzman cavus ıse bunlar sozlesmelı olarak gecer 9 senelık ılk basta sozlesme yaparlar bu sekılde devam eder suan 2800 cıvarı maas alırlar ama sozlesme korkusu pek ıyı olmaz ve astsubaylıga gecıs hakkı yoktur sozlesmelının sadece jandarmanın vardır.Aklında baska soru var mı?

Ben senın yerınde olsam yaşın kurtarıyor.Sözleşmeli subay veya astsubay sınavlarına girerim bu mesleği cok sevıyorsan hıc degılse meslegın ılerkı yıllarında muazzaflık sınavlarına gırersın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah korusun kardesim dusuncesi farklidir buyuk konusmayaym ama gecinecek hicbiseyim olmasin senelerce asgari ucretle calisirim yinede uzman olmam , bu psikolojik sıkıntıyı bi daha hayatta cekmem. Bu arada safak dogan gunes diyen birisi olarak soyluyorm bunu
    Askerdeyken bende öyle söylüyordum. Limon satarım yine gelmem diyordum ama insan özlüyor be başkan

Sana Hayırlı teskereler gözün aydın
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardesım neden uzman cavus dıye sartlayalım once jandarma uzman cavus ıyıdır maas olarak zorda kalmazsın ve 30 yıllık meslek hayatın boyunca 15 cıvarı tayın yerı gorursun.Uzman cavusların orduevı olanakları cok az sayıda yok denecek kadar
    dıger kuvvetlerın hava denız uzman cavus ıse bunlar sozlesmelı olarak gecer 9 senelık ılk basta sozlesme yaparlar bu sekılde devam eder suan 2800 cıvarı maas alırlar ama sozlesme korkusu pek ıyı olmaz ve astsubaylıga gecıs hakkı yoktur sozlesmelının sadece jandarmanın vardır.Aklında baska soru var mı?

Ben senın yerınde olsam yaşın kurtarıyor.Sözleşmeli subay veya astsubay sınavlarına girerim bu mesleği cok sevıyorsan hıc degılse meslegın ılerkı yıllarında muazzaflık sınavlarına gırersın.
    Ordu evi ve diğer olanaklar verildi uzmanlara o konuda çok bi problem yok. Sınavlar içinde yaş kurtarıyor ama eğitim kurtarmıyor işte
    Sheer Driving Pleasure

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir asker oğlu olarak konusuyorum.

Kesinlikle ve kesinlikle olma.

Neden diye sorarsan dm den yazarım sebeplerini
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanlarını zorlayıp ki subaylık için şartları bilmiyorum hiç olmadı astsubaylığı dene.
    Doğuda askerlik yapanlar iyi bilir. Biz erlerden hiçbir farkları yoktur. Yanlız temiz maaş alıyorlardı 2014 itibari ile 5 Bin Tl civarı.
    Roket yiyeniylede mayınlananıylada bir çoğuyla samimiliğimiz oldu psikoloji sınaması apayrı.
    Yeri geldi karakolda yatacak yerleri olmadı Hakkari soğugunda çadır kurup bahçede uyudular.
    Gözünü çok karartırsan 30 una kadar kovala güzel bi sermaye toplayıp başka bir iş bakarsın.
    Şayet yaşım tutsaydı ben başvurmayı düşünüyordum.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihansirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ordu evi ve diğer olanaklar verildi uzmanlara o konuda çok bi problem yok. Sınavlar içinde yaş kurtarıyor ama eğitim kurtarmıyor işte
    kardes ne verıldı mesela bana de bakalım ben ankara da yasıyorum hangı ordu evınden uzmanlar yararlanıyor hangı yazlık kıslık kampa tatıle gıdebılıyorlar ?Dıger olanak ne mesela ?

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek iyi yanı aylık 2,5 - 3 lira ( doğuda daha fazlaymış sanırım 4 civarı ) düzenli maaş yatacak olması

Haricinde akıllı adamın işi değil.. Akıllı adamıda deli eder

Zorda değilsen başka olanaklar var ise son ihtimal olarak aklında dursun her daim.

Ben albay şöförü olarak er'dim sadece. Uzman çavuşların emirlerini dinlemezdim olması gereken birşey olmadığı zaman. Misal çay getir götür haftasonları gibi. Garajdan sorumlu komutanlarımız uzmandı, sivil aracı almam gerektiğini söyler alır giderdim ses çıkaramazlardı

Yeri gelince asker dahi eziyor. Bir daha düşün derim..
    - Bize Her Yer TRABZON

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla uzman olcam diyosan havacı ol bence

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seviyorsan bu işi yaparsın. Kolay meslek değil oldukca zordur ama dediğim gibi ve söylenenler sevmekle alakalı bir durum , yok ben 3 tl maaş alır keyfime bakarım tarzı basit görüyorsan sıkıntı , piyada komando'yu seçmeni önermem
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes ne verıldı mesela bana de bakalım ben ankara da yasıyorum hangı ordu evınden uzmanlar yararlanıyor hangı yazlık kıslık kampa tatıle gıdebılıyorlar ?Dıger olanak ne mesela ?
    http://www.haberturk.com/yazarlar/um...is-tamam-memet
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek iyi yanı aylık 2,5 - 3 lira ( doğuda daha fazlaymış sanırım 4 civarı ) düzenli maaş yatacak olması

Haricinde akıllı adamın işi değil.. Akıllı adamıda deli eder

Zorda değilsen başka olanaklar var ise son ihtimal olarak aklında dursun her daim.

Ben albay şöförü olarak er'dim sadece. Uzman çavuşların emirlerini dinlemezdim olması gereken birşey olmadığı zaman. Misal çay getir götür haftasonları gibi. Garajdan sorumlu komutanlarımız uzmandı, sivil aracı almam gerektiğini söyler alır giderdim ses çıkaramazlardı

Yeri gelince asker dahi eziyor. Bir daha düşün derim..
    Her yerde olduğu gibi Bu meslek grubunda da seviyesiz insan tabii ki mevcut.. askerlerin sevdiği biri olduğumuz sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    Sheer Driving Pleasure

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim.
    a.kavagına yolun duserse gel bırlıgıme, mısafırımız ol. amiri olduğum uzman astsubay subayla beraber oturur sana herseyın egrısını dogrusunu anlatırız.kararı kendın verırsın.
    bırebır yasayanlar harıcınde kımseyı referans alma derım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)